facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Beringen

Domino's Pizza Beringen

Info

Official page of Domino's Pizza Beringen !



"Domino's Pizza, dünyanın en büyük pizza dağıtım ve paket servisi olan restoran şirketidir. Taze sıcak pizza yapma ve sunma konusundaki uzmanlığımız ve tutkumuz bize sayısız ödül kazandırdı, ancak daha da fazlası dünya çapında milyonlarca pizza severin sadakatine sahibiz."
Adres: Koolmijnlaan 399/3, 3581 Beringen
Telefoonnummer: +32499999989
Stad: Beringen
Route: Koolmijnlaan 399/3
Postcode: 3581



op zoek naar gerelateerd: Domino's Heusden, Pizza Meaty Macho, Pizza Fitness Fan, Domino's Deals, Domino's Pizza Frankrijklei, Domino's Pizza Izegem, Dominos deals beringen, Crösty
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'ARCO - Pizza & Pasta L'ARCO - Pizza & Pasta 4 km Heerlijke pizza, kwaliteitsingrediënten en je kiest zelf de dikte van het deeg!Eten: ...
Da Luigi Da Luigi 4 km Hippe plek met pop-upstores en, in normale omstandigheden, veel leuke activiteiten.
Recensies
Levering was 1u+ te laat. Had ver op voorhand besteld via de app en levering om 18:30 aangeduid. Heb zelf om 18:50 gebeld naar de zaak, tijdens dit gesprek werd mij al snel duidelijk dat mijn bestelling nog niet eens gestart was, hier werd gezegd dat de bezorger onderweg was. Niet dus, mijn adres is 10 min van hun verwijdert. Pizza was warm gelukkig maar de hoeveelheid ingrediënten was zeer mager.
Meerdere keren al ervaren dat de leveringen van de pizza ondermaats is. Volgens de tracking is de pizza klaar en onderweg gedurende 30min terwijl de afstand max 4 min is. Pizza is lauw en jammer genoeg ook al vaak foute leveringen. Bij telefonisch contact krijg je het excuse dat er niets aan gedaan kan worden omdat het druk is, dan moet het systeem misschien aangepast worden.
2 keer besteld, maar zal er niet meer vestellen, dure pizza's waar eigenlijk bijna geen groenten of vlees opliggen, ben wel andere pizzrria's gewoon dan.
trekt op niks, Vieze pizza met gwn tomatenpuree. De Kip heeft een Vieze smaak en is niet krokant. Lookbrood is te weinig. Veel te duur voor wat men krijgt.
Heerlijk, de pizza was nog warm toen hij werd bezorgd, wat geweldig was.Eten: 5/5
Service is hier schandalig t.o.v andere domino’s in de buurt. Je besteld 2 u op voorhand en bij afhaling op tijdstip zijn er 2 van de 5 pizza’s klaar. Na 20 minuten wachten informeer ik me waarom mijn bestelling nog steeds niet klaar is en word ik vies bekeken. Nogmaals 7 minuten later kreeg ik eindelijk mijn bestelling zonder enige compensatie of een excuses. Bij een eerdere bestelling op tijdstip van afhaling ook al 17 min moeten wachten.. zijn er nog mensen die dit meemaken? Ik vind dit in ieder geval niet kunnen! Daar zie je me nooit meer
Lekkere pizza’s en meestal snelle levering maar al 3 keer onze extra knoflooksaus vergeten bij onze bestelling
Wij bestellen er niet meer. Van de +- 5 keer dat we bestelden stak het 3 keer tegen. 1 keer kleefde de topping van de pizza tegen de doos en twee keer waren de pizzas koud. De laatste keer waren ze gewoon volledig koud. Zelfs niet meer lauw... ook hebben we 90 minuten moeten wachten. Ga beter naar een echte italiaan als je pizza wil. Never again domino Beringen!
Zeer teleurgesteld, domino's Beringen jullie worden erger en erger. Pizza's zelden gesneden. Al een aantal keer gehad dat we bestellen en de bestelling superlaat komt. Of jullie hebben ons gebeld/gemaild omdat er iets voor de zoveelste keer niet aanwezig was, maar we hebben nooit iets ontvangen? Ons zoontje is al 3x teleurgesteld door jullie, het is telkens zijn eten dat toevallig niet aanwezig is.. Voor ons stopt het en we zoeken wel iets anders om eten te laten leveren.
verschrikkelijk! ik stopte omdat er in het heel groot meeneempizza aan 3.50€ aan het raam hing. eens ik wil bestellen blijken ze de helft van de menukaart aan de muur al even nietmeer te hebben. tot slot kostte mijn pizza van 3.50€ opeens 11€50. blijkbaar was de actie van "vorige" week. Vandaag is het woensdag, ik kan echt niet de eerste klant zijn die hier een probleem mee heeft. ik heb me dan ook meteen omgedraaid en ben zonder te eten terug vertrokken. zoiets kan toch echt niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid