facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Italia

Ristorante Italia

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een lekkere Italiaans - Franse keuken,
dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met zorg bereiden wij een traditionele Italiaanse keuken met aandacht voor verse huisbereide producten en met oog voor nieuwe combinaties.

Het gezellige restaurant en ons verwarmd binnenterras stralen een knusse en warme zuiderse sfeer uit die u laten wegdromen naar een fijne zomeravond op vakantie.

Nieuwsgierig? Kom eens langs en proef...



"Met een warme 'Benvenuto' verwelkomt Isabelle u in haar restaurant. Als u op zoek bent naar een lekkere Italiaanse keuken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met zorg bereiden Tycho en Liana een traditionele Italiaanse keuken met aandacht voor verse huisbereide producten en met oog voor nieuwe combinaties. In onze stijlvol ingerichte wijnbar kan u genieten van tal van wijntjes, cocktails bereid door onze barman Sibren. Nieuwsgierig? Kom eens langs en proef..."
Adres: Collegestraat 7, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 0478436922
Stad: Beringen
Route: Collegestraat 7
Postcode: 3580



op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Leopoldsburg, Italiaans restaurant Paal, Restaurant Beringen Mijn, Italiaans restaurant Tessenderlo, Italiaans restaurant Genk, Italiaans Restaurant Diest, Italiaans restaurant Zonhoven, Restaurant Beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'ARCO - Pizza & Pasta L'ARCO - Pizza & Pasta 213 meter Heerlijke pizza, kwaliteitsingrediënten en je kiest zelf de dikte van het deeg!Eten: ...
Recensies
Zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Gezellig terras.Eten: 5/5
Eerste keer pizza e vino. Lekkere selectie prosecco en wijn kunnen proeven op een zaaaalig terras. De pizza en andere anti pasta waren een heerlijke aanvulling.
Wat een mooie verborgen parel in Beringen. We waren met z'n zessen en hadden het menu besteld. Ons aperitief mochten we nuttigen in de lounge van waaruit je de wijnkelder kan zien of het terras buiten. Vanwege het mooie weer hebben we deze buiten genuttigd. Een heel gezellige tuin, prachtige setting en ook het aperitief kon ons bekoren. Voor het menu werden we naar binnen begeleid. Ook daar ogen tekortdus moeten we nog eens keertje of meer terug gaan. Het menu was overheerlijkvanwege de gezelligheid helaas ook maar 1 foto maar wel van een super vers voorgerecht en het was er gezellig druk. Het personeel bleef ondanks de drukte zeer vriendelijk en professioneel. Bij het buiten kregen we nog een verontschuldiging van de uitbater, het was de eerste dag terug open na verlofperiode, vandaar de drukte. Wij hebben zeer happy gezegd dat we dat niet erg vonden en zeker nog eens zouden terugkomen.
Heerlijk genoten van het 4-gangenmenu met aangepaste wijnen. Het eten wordt, nog steeds gemaakt onder het goedkeurend oog van ‘la mama’ ;- en dat proef je. Mangiare cose fatte con amore
Fijne zaak. Jong team. Wisselende kaart met lekkere gerechten. Service is top.Eten: 4/5
Heel gezellig, aangename rustige bediening ondanks de drukte.Eten: 4/5
Gisteren lekker gegeten. Pompoensoepje, carpaccio, vitello tonnato, filet pur, spaghetti vongole, moelleux, spuma el limone. De foto's spreken voor zich .
Op woensdagavond gaan eten. De ontvangst was aangenaam, onze jassen werden weggehangen en er werd gevraagd of we een aperitief wilden drinken in het salon gedeelte of dadelijk aan tafel wilden gaan. We zijn voor het 3-gangen menu gegaan en hoe lekker het ook klonk. Het voorgerecht de kroketjes van Parmigianokaas waren vrij vettig van smaak, als hoofdgerecht hadden we de Poulet noir gekozen. De kip was veel te droog de rest was wel lekker evenals het dessert. Voor ons was dit spijtig genoeg een afknapper want de setting is echt mooi.
Wijnproeverij gedaan, zeer ruime keuze wijn van vino Salentu, er werden ook goede suggesties gegeven door behulpzaam personeel! Super lekkere antipasti en pasta gegeten, zeker voor herhaling vatbaar! Prachtige zaak ook met een mooi en ruim terras.
Heel lekker en heel fijne bediening . Aanrader voor iedereen die graag Italiaans eet . Ook een heel gezellige inrichting . Supertof gedaan .Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid