facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ketele nv

Ketele nv

Info

Ketele nv, founded in 1963, supplies CNC routers, engravers, lasers, tools, CAM software, etc. ... providing our customers the highest quality every day.

Geschiedenis

Ketele nv is al vele jaren een toonaangevend bedrijf op het vlak van computergestuurde graveermachines, vlakbedfreesmachines, lasergraveermachines, frezen & gereedschappen,... kortom: alles wat met graveren en frezen te maken heeft.

Neem een kijkje op onze website http://www.ketele.com en ontdek hoe wij u een oplossing op maat kunnen bieden. Voor het kleinste graveerwerk tot complex freeswerk, wij begeleiden u met professioneel advies en zorgen voor een machine op maat!



"Producent en leverancier van kwalitatieve CNC freesmachines, lasergraveermachines, graveermachines, freesgereedschappen en kunststof plaatmateriaal sinds 1963."
Adres: Blauwesteenstraat 91, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 003234542089
Stad: Kontich
Route: Blauwesteenstraat 91
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: graveer freesmachine, 2d freesmachine, portaalfreesmachines, cnc freesmachine belgie, multicam mg, 3d graveermachine, cnc graveermachine, roland graveermachines
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airclima Airclima 2 km Vriendelijke bediening
Klimaplan • Uw Partner in airconditioning & warmtepompen Klimaplan • Uw Partner in airconditioning & ... 2 km Altijd prima service, professionele aanpak en correcte prijs!
Airco Sinclair Airco Sinclair 2 km Sinclair Corporation Ltd is een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in air...
Metalced Metalced 3 km fijn bedrijf, capabele vakmensen
Recensies
3 maand geleden kennis gemaakt met aluminium snijden, plooien frezen. Voor het laatste heb ik van een opleiding kunnen genieten bij de Ketele. Deze was heel leerrijk en vooral heel interressant. Als ik vragen heb staan ze altijd klaar om mij te helpen waar nodig is. Vriendelijke mensen, topservice.
Eind September kregen wij het idee, dat het misschien wel leuk zou zijn om een laser-graveermachine te hebben waarbij we onze creativiteit en technische ervaring kwijt konden. Begin oktober mochten we een bezoek brengen bij het bedrijf Ketele nv. Een warm, familiaal onthaal en een mooie demo heeft onze passie nog doen aanwakkeren. En hopla... Zoals toen afgesproken: 17 november 2021 werden we de trotse eigenaars van een GCC Laser Pro - Mercury III. Het blijft natuurlijk een investering, maar wel eentje die meer dan de moeite waard is. De installatie door de firma verliep vlot en nu nog steeds is het bedrijf bereid om te helpen waar nodig, want het is allemaal nieuw voor ons. Nu tijd om te evolueren, te proberen en te leren! We zien nu al dat het een topproduct is die ook heel nauwkeurig werkt met oneindig veel mogelijkheden. Kwaliteit. Bedankt! Groetjes P-atelJee
Koop hier nooit. Bij de bestelling hadden we heel goede ervaringen, uitleg werd prima gegeven bij de aankoop van de machine. Maar de problemen starten wanneer er problemen met de machine optreden nadat de garantie verstreken is. Bij een defect van de lasercutter van 60W, wordt er opeens ongevraagd een bestek gemaakt voor voeding en laserbuis te vervangen met 130W inclusief nieuwe laserbuis. "Een voeding van 60W is niet voorradig". Wens je dit niet te bestellen, dan ben je gegijzeld aan 400 euro forfaitaire kost om de machine terug te verzenden omdat ze niet te plaatste wouden komen, moest de hele machine verstuurd worden. Heel onbeleefd geholpen geweest. Wanneer je na aandringen enkel de voeding originele voeding van 60W bestelt, willen ze deze niet aansluiten "omdat dit niet kan gegarandeerd worden met de werking van de laserbuis die niet origineel door hen werd geplaatst". Een voeding kan ik best zelf aansluiten, maar de voeding is echter van een ander model, waar de aansluitingen op een andere plaats staan. Wat maakt dat ik zelf handmatig de kabels dien te verlengen om deze te laten passen op deze nieuwe voeding. Er worden wel nog steeds alle kosten voor de 'plaatsing' aangerekend. Enkele weken later is onze lasercutter kapot, na onderzoek hebben ze alsnog een voeding van 100W - 150W geleverd. Ik snap nu waarom ze niet zelf deze voeding wouden installeren. Mijn machine is klaar voor de schroothoop. Ik ga hier nooit meer opnieuw een machine of onderdelen bestellen. Mij zijn ze kwijt als klant na deze ervaring. Ik raad Ketele NV ten sterkste af.
Ik wil de firma Ketele nogmaals bedanken om de GCC-laser aan te bieden, en op zeer korte termijn te leveren. Ook bedankt voor de duidelijke en persoonlijke uitleg voor ons als starter. Je hebt ons zeker uit de nood geholpen en alles verloopt probleemloos en blijven we verbaast van de nauwkeurigheid! Vriendelijke groeten, Jan
al ruim 20 jaar zeer goede ervaringen met de firma, goede en snelle service. En de multicam en cyborg zijn zeer stabiele machines. Uiteraard met onderhoudskosten maar dat is part of de deal. Als er wat is dan staat er direct een vriendelijk en professioneel team klaar. Oscar Meijer ROMS interieurmakers
Prima bedrijf, komt afspraak netjes na, en is altijd bereikbaar voor service. Kom je verder mee met deze mensen!
Vriendelijke ontvangst gehad, goeie uitleg, snelle en correcte installatie en degelijke opleiding. Na-service is eveneens uitstekend. Tevreden klanten.
Aankoop en installatie lasergraveermachine is erg vlot verlopen. Steeds snelle en duidelijke communicatie. Prima.
We zijn zeer tevreden over de geleverde machines in de afgelopen jaren! Al tientallen jaren nemen we de machines af van Ketele en altijd een uitstekende service!
Kwalitietsvolle levering van een GCC lasermachine. Snelle levering, vlekkeloze installatie, super ook in dienst na verkoop. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid