facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Airco Sinclair

Info

Sinclair Corporation Ltd is een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in airconditioning, warmtepompen en koudwatermachines. Sinclair, combineert een elegant design met hoog kwalitatieve toestellen en verkoopt deze tegen aantrekkelijke prijzen.



"Sinclair Corporation Ltd is een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in airconditioning, warmtepompen en koudwatermachines chillers.Het doel van Sinclair is om een zo hoog mogelijk comfort te brengen in woningen, kantoren en scholen en tegelijkertijd rekening te houden met de maximale bescherming van het milieu. Een ver doorgedreven productontwikkeling, gecombineerd met de nieuwste productiemethoden en een uitstekende dienst na verkoop heeft het merk een hoge kwaliteit en zekerheid bezorgd waardoor het de laatste jaren een opmerkelijke groei heeft gekend.Sinclair, combineert een elegant design met hoog kwalitatieve toestellen en verkoopt deze tegen aantrekkelijke prijzen en dit reeds in 25 landen."
Adres: Blauwesteenstraat 83, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +3234582958
Stad: Kontich
Route: Blauwesteenstraat 83
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Sinclair airco ervaringen, Sinclair Airco handleiding, Sinclair Pharma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klimaplan • Uw Partner in airconditioning & warmtepompen Klimaplan • Uw Partner in airconditioning & ... 0 meter Altijd prima service, professionele aanpak en correcte prijs!
Airclima Airclima 2 km Vriendelijke bediening
Ketele nv Ketele nv 2 km 3 maand geleden kennis gemaakt met aluminium snijden, plooien frezen. Voor het laatst...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid