facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ixina Ixelles

"Le magasin IXINA Ixelles est heureux de vous accueillir et s'engage à vous conseiller avec professionnalisme, simplicité et convivialité. Les conseillers d'IXINA Ixelles vous aident à bien choisir les produits qui répondent à vos attentes. A très bientôt dans le magasin IXINA Ixelles."
Adres: Rue de Livourne 80 Livornostraat 80 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 345 90 00
Stad: Brussel
Route: Rue de Livourne 80
Huisnummer: Livornostraat 80
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Ixina cuisine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Autre Lumière L'Autre Lumière 763 meter Niet zo'n aangename winkel, slordige mise en scène. Een teleurstelling
ARKET ARKET 1 km Professionele en vriendelijke Nederlandstalige bediening. Tegenwoordig is dit al een ...
Baden Baden Baden Baden 1 km Altijd leuke originele combinaties!
Be Color Be Color 2 km Sympathieke verkoper, altijd klaar om je te helpen. Winkel met de leukste gadgets een...
Bulthaup Brussels sa- Bulthaup Brussels sa- 2 km Super keukens!
Top Mouton Top Mouton 2 km Vreemde muziek, verder goed. Ik wilde ontbijt eten en dat serveerden ze eigenlijk nie...
Sanitechnique Sanitechnique 2 km Komt al hun beloften na, zeer open communicatie, werk is zeer kwalitatief. Een grote ...
Arclinea Arclinea 2 km Het zeer eigentijdse design van deze keukens doet niets af aan hun uiteindelijk perso...
Al Bxl Al Bxl 2 km
MIK MIK 3 km
Bulthaup Bulthaup 3 km Super keukens!
Espace Kitchen Espace Kitchen 4 km Als onderdeel van een complete renovatie van ons appartement hebben we Espace Kitchen...
Roots Roots 4 km
Debrico Debrico 5 km TOP magazijn in sanitaire voorzieningen en ideaal voor bezoeken voor alle materialen ...
Renovapro Renovapro 5 km "Entreprise de rénovation et de constructionDevis gratuit"
Blokker Blokker 5 km Ordelijke winkel. Ruim assortiment Personeel helpt bij vragen
Recensies
Ik was uiterst tevreden over de aanpak, de professionaliteit, de goeie adviezen, de tijd die genomen wordt - alles eigenlijk - door verkoper Denis. Hij heeft echt het verschil gemaakt; vraag zeker naar hem!
Een geweldige keukenwinkel met geweldige service. Met name Marta was buitengewoon behulpzaam, vindingrijk en efficiënt. Ze had geweldige ideeën over wat er met mijn beperkte ruimte en budget kan worden gedaan, terwijl ze tegelijkertijd eerlijk en inzichtelijk advies gaf. Ik kreeg binnen dezelfde dag een gedetailleerd aanbod en een heel mooi plan, wat een zeer aangename verrassing was. Sterk aanbevolen!
Een winkel met een professionele benadering van de klant. Zeer goede kwaliteit van de dienstverlening. In het bijzonder wil ik mevrouw Marta bedanken voor haar medewerking, die behulpzaam en aardig was tijdens het hele aankoopproces van mijn nieuwe keuken. Ik raad aan!!!
Uitstekende algemene beoordeling. Van het begin van het ontwerp tot de installatie van het laatste detail werden we begeleid door Madame Camilla Bortels. Competente en empathische persoon die ons ook de mogelijkheid bood om het project in onze moedertaal te ontwikkelen hij is perfect tweetalig Italiaans-Frans. De installateur heeft uitstekend werk geleverd, de service na verkoop was uitstekend. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, communicatie met het bedrijf was heel eenvoudig, weg van de callcenters / geautomatiseerde chats van de concurrenten. Sterk aanbevolen
Super gastvrij en attent team. Winkel goed gelegen en met een ruime keuze. Maar de kwaliteit van de dienstverlening van de medewerkers gaat boven de rest; ze luisteren echt naar de vraag en houden zich met hun professionele inslag aan de wensen van de klant. We werden uitstekend verwelkomd door Camilla, nogmaals bedankt aan haar!
Uitstekende ervaring na verschillende samenwerkingen met deze winkel. De heer Clerebaut heeft altijd aandacht voor de klant en vindt oplossingen om functionele, aantrekkelijke indelingen aan te bieden die het toegewezen budget respecteren. Ook de plaatsing en dienst na verkoop staat bovenaan!
Perfecte service vanaf het begin. We werden vergezeld door Camilla Bortels, ze was attent en gaf heel goed advies. Ze hield meteen rekening met onze verzoeken en wensen. We konden de verschillende mogelijkheden vergelijken en Camilla creëerde snel onze droomkeuken. Ik raad aan !!
100% aanbevolen vanwege hun kwaliteit, ontwerp en in het bijzonder vanwege hun service aan klanten en aandacht voor details. De heer Clerebaut is zeer professioneel en ervaren en hij zal er alles aan doen om het meeste uit elk ontwerp te halen. Zeer tevreden met hun keuken en aanbevelingen.
De heer Clerebaut heeft met veel zorg en enthousiasme twee keukens voor ons ontworpen om zo goed mogelijk aan onze behoeften en wensen te voldoen. Elke keer voelden we ons zelfverzekerd toen de zorg voor elk detail werd genomen. Geen verrassingen, alles was gepland. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!
Blij met de ervaring. Zeer bekwaam personeel. Uitstekende producten. Ik raad Ixina Elsene ten zeerste aan. Heb net het contract getekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid