facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espace Kitchen

Espace Kitchen
"Espace Kitchen, votre créateur de cuisines équipées sur mesure.Vous recherchez une cuisine équipée haut de gamme à un prix compétitif ?Bienvenue chez Espace Kitchen à Woluwe-Saint-Lambert !Choisir une nouvelle cuisine est une décision importante. Alors, prenons ensemble le temps de bien penser son implantation, en tenant compte de vos habitudes de vie, de votre quotidien.Des meubles aux revêtements muraux, de l’électroménager aux tables et chaises, en passant par les éviers et la robinetterie, Espace Kitchen propose tous les services nécessaires à la création de votre nouvelle cuisine de qualité, équipée sur mesure.Visitez notre site et surtout notre espace d’exposition situé à Woluwé Saint Lambert dans le quartier Georges Henri."
Adres: Avenue Georges Henri 287 Georges Henrilaan 287 , Brussel 1200, BE
Telefoonnummer: 02 735 84 35
Stad: Brussel
Route: Avenue Georges Henri 287
Huisnummer: Georges Henrilaan 287
Postcode: 1200



op zoek naar gerelateerd: Cuisiniste Bruxelles, Mobalpa Bruxelles, ID Cuisine Snaidero Brussels, Velgon, Terra cuisine, Cuisine Snaidero occasion, Mobalpa Woluwe, Snaidero Belgique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MIK MIK 2 km
Sanitechnique Sanitechnique 2 km Komt al hun beloften na, zeer open communicatie, werk is zeer kwalitatief. Een grote ...
ARKET ARKET 4 km Professionele en vriendelijke Nederlandstalige bediening. Tegenwoordig is dit al een ...
L'Autre Lumière L'Autre Lumière 4 km Niet zo'n aangename winkel, slordige mise en scène. Een teleurstelling
Bulthaup Brussels sa- Bulthaup Brussels sa- 4 km Super keukens!
Ixina Ixelles Ixina Ixelles 4 km Ik was uiterst tevreden over de aanpak, de professionaliteit, de goeie adviezen, de t...
Top Mouton Top Mouton 4 km Vreemde muziek, verder goed. Ik wilde ontbijt eten en dat serveerden ze eigenlijk nie...
Baden Baden Baden Baden 4 km Altijd leuke originele combinaties!
Be Color Be Color 4 km Sympathieke verkoper, altijd klaar om je te helpen. Winkel met de leukste gadgets een...
Roots Roots 5 km
Bulthaup Bulthaup 5 km Super keukens!
Arclinea Arclinea 5 km Het zeer eigentijdse design van deze keukens doet niets af aan hun uiteindelijk perso...
Al Bxl Al Bxl 5 km
Renovapro Renovapro 5 km "Entreprise de rénovation et de constructionDevis gratuit"
Debrico Debrico 5 km TOP magazijn in sanitaire voorzieningen en ideaal voor bezoeken voor alle materialen ...
Blokker Blokker 6 km Ordelijke winkel. Ruim assortiment Personeel helpt bij vragen
Recensies
Als onderdeel van een complete renovatie van ons appartement hebben we Espace Kitchen ingeschakeld om onze keuken te veranderen, die naar een andere kamer verhuisde een extra moeilijkheid/uitdaging! Er waren geen problemen met onze aannemer omdat de plannen heel duidelijk waren, al een perfecte basis. We werden volledig geadviseerd. Naast de keuze van kleuren/materialen voor het meubilair en het werkblad/achterwand, was de rest slechts onze bevestiging van de voorstellen van het team van Espace Kitchen. Als wij aan design denken, denkt EK ook: praktisch, gemakkelijk, organisatorisch, montage, tot in de kleinste details, van apparaten tot de kleinste opberglades, inclusief de lichtinval van de kamer of zelfs het onderhoud. We voelen dat het hun taak is, ze anticiperen op veel vragen die we niet de tegenwoordigheid van geest zouden hebben gehad om te stellen. Naast het ontwerp van de plannen en de keuken tot in detail, de hoge kwaliteit van hun producten, zorgen ze er ook voor dat de montage met professionaliteit en grote zorg gebeurt, alles in een goed humeur met deskundige monteurs. We hebben niet alleen een prachtige keuken van hoge kwaliteit gekocht, waar we absoluut blij mee zijn, we hebben ook genoten van persoonlijke ondersteuning vanaf het moment dat we door de deur van de winkel liepen tot de installatie van de keuken voltooid was. Je zou denken dat de grote merken een makkelijke, snelle en goedkopere service bieden, maar dat is niet zo. Vandaag maken we er elke dag gebruik van en bedanken we Daphne, Erdogan en het hele team van harte. We bevelen met gesloten ogen hun uitstekende diensten en de hoge kwaliteit van hun producten aan. Aarzel niet, vul in, kies en laat je leiden :- PS: Zoals je op een van de foto's kunt zien, is een van onze katten een inspecteur van afgewerkte werken en goedgekeurd ;-
Ik ben blij met mijn nieuwe keuken! Bedankt voor je vriendelijkheid, je luisteren en je geweldige advies. Ik heb lang geaarzeld om weer te koken uit angst teleurgesteld te worden en uiteindelijk heb ik er geen spijt van. Alles was perfect!
Luisteren en goed advies. We hebben ons kunnen aanpassen aan onze deadlines na vertragingen op onze site. Oplossing gemakkelijk gevonden na de kleine technische beperking die werd ontdekt tijdens de ontmanteling van de oude keuken. Kwalitatieve investering. Zeer vriendelijk team. Kortom, alleen maar goed in onze ervaring met Espace Kitchen!
Na de uitstekende recensies van Espace Kitchen te hebben gezien, heb ik voor hen gekozen voor mijn complete keukenrenovatie, en ik ben super blij met het resultaat. De heer Erdogan en zijn team waren attent en behulpzaam; hij deed enkele ontwerpsuggesties die precies goed bleken. We hebben de aannemer gebruikt die hij heeft aanbevolen en we zijn erg tevreden over het werk dat ze hebben geleverd. De kwaliteit van de materialen en de aandacht voor detail zijn overtreffend. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe keuken!
Onze nieuwe keuken komt van Espace Kitchen, we zijn over het algemeen heel blij met onze hele ervaring, maar een van de elementen die me vooral aansprak is de robuustheid; de degelijkheid en de hoge kwaliteit van de meubels, naast hun prachtige stijl. , inderdaad. de materialen zijn van hoge kwaliteit en daarom zijn ze niet alleen fantastisch, maar ook echt zeer resistent, het is duidelijk dat ze lang meegaan. De apparaten, allemaal van bekende en erkende merken, zijn onze essentiële bondgenoten geworden voor het succes van goede maaltijden, aangezien ze gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn.Kortom, het ontwerp is prachtig en koken in deze omgeving is een waar genoegen. Het team van Espace Kitchen is zeer attent en adviseert haar klanten perfect. De service was onberispelijk van start tot finish. Onze keuken is nu een ruimte geworden om in te leven en te ontspannen, omdat het niet alleen mooi is, maar ook praktisch en gemakkelijk. Ik raad 100% Espace Kitchen aan, wat naar mijn mening superieur is aan veel grote merken.
Als we meer dan 5 sterren zouden kunnen plaatsen, zou ik dat doen! We hebben alle keukenontwerpers in het land gedaan, en dit is verreweg de beste service en de beste kwaliteit die we hebben gevonden. Een fantastisch team, ongeëvenaarde professionaliteit, om te proberen met je ogen dicht.
Klein team dat luistert naar de klant en zijn verwachtingen. Vanaf het begin wordt een plan van de toekomstige keuken in 3D opgesteld. De offerte is duidelijk en wordt bewaard. Bij problemen gebrek aan dat en dat huishoudtoestel enz. wordt een alternatieve oplossing voorgesteld zonder dat het initiële budget wordt belast, ook al moet natuurlijk rekening worden gehouden met levertijden die soms de duur van de opdracht verlengen. website. . Hun team van werknemers werkt goed en geeft goed advies. De ruwbouw wordt elke dag gecontroleerd door hun werfleider en de planningen worden gerespecteerd als ze zo'n dag op zo'n tijdstip te horen krijgen, zijn ze er volgens wat is vastgelegd. De site is niet af als de laatste details zijn afgehandeld. Pro's en perfectionisten om met je ogen dicht te volgen.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We waardeerden het advies en de kleine extra designtoets in de voorstellen. Ook de opvolging met dezelfde gesprekspartner van het begin tot het einde van het project is merkbaar. Het montageteam heeft keurig werk geleverd in een goede sfeer.
Bedankt aan het hele Espace Kitchen-team voor hun hulp bij het ontwerpen van de ideale keuken met respect voor deadlines en budget. Daphné en haar teams waren zeer attent en flexibel. Hun vriendelijkheid en professionaliteit zijn een grote troef en dat maakte het verschil. Ik raad ze aan met mijn ogen dicht.
Onberispelijke service en zeer goed luisteren. De keuken is elegant, op maat gemaakt en van hoge kwaliteit. Ze zijn ook flexibel in termen van klantbehoeften, budgetmarges en betaling. Aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid