facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blokker

"Blokker is de winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden en schoonmaken, koken en bakken, eten en tafelen, reizen en wonen. Bestel gemakkelijk en snel en laat thuisbezorgen of haal af bij een van onze 600 winkels. Vandaag bestellen is vandaag afhalen in de winkel, en als je voor 23:59 bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Bovendien bieden we gratis bezorging vanaf €25.- aan, zodat je je bestelling makkelijk en comfortabel thuis kunt ontvangen. Dus of je nu op zoek bent naar een stofzuiger, prullenbak, airfryer of waterkoker, bij Blokker vind je wat je zoekt."
Adres: Stefaniastraat 154 , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 02 424 08 95
Stad: Brussel
Route: Stefaniastraat 154
Postcode: 1020


Recensies
Ordelijke winkel. Ruim assortiment Personeel helpt bij vragen
Erg goed geholpen door werknemer Bart en zeer tevreden over het advies dat hij ons kon geven over elektronische apparatuur.
Goede verkoop, Werknemer Bart heeft goed advies gegeven over de stofzuigerzakken. Zou weer terugkomen.
ONVRIENDELIJK verkoopsters , geen goede service mijn man en ik gingen bij de Blokker v Brusselse poort binnen om 5 second fix te kopen. Omdat we niet meteen wisten waar in de winkel het te koop lag, ging mijn man het aan een verkoopster vragen,terwijl ik verder zocht. De verkoopster zei hem dat ze 5 second fix niet hadden en dat het nog niet binnen gekomen was. Ondertussen had ik ondekt dat er een heel rek vol lag ,achteraan in de winkel aaan een reclame tv. Mijn man zei toen aan de verkoopster dat als ze niet wist dat dit in de winkel lag want ze reageerde nogal onbeleefd dat ze niet alles kon weten ze hem niet zomaar weg moest sturen maar eventueel aan een andere medewerker moest vragen.Die andere medewerkster reageeerde ook heel onbeleefd tegen ons . Ik vond dit echt niet kunnen, onbeleefd zijn en de klanten zomaar wegsturen. We hebben onze spelen afgerekend en zijn heel misnoegd vertrokken , hier zullen we dus niet meer binnen gaan als we bij de Brusselse poort gaan winkelen
Een fijne Blokker winkel, goede klantenservice
Mooie verzorgde winkel. Groot assortiment aan huishoudelijke producten en leuke accessoires voor in huis. Personeel altijd behulpzaam en vriendelijk.
Met de winkel en de bediening is niks mis mee. Alleen als je zondags, laatste dag van de aanbiedingen, komt zijn bijna alle aanbiedingen op en dan krijg je als antwoord:" Ja het is de laatste dag van de AANBIEDINGEN. In mijn ogen kan er dan meer ingekocht worden!!!!
Heel veel huishoudelijke spullen kun je bij de Blokker kopen
Ben zéér tevreden over Blokker, Brusselse Poort. Mijn vloerveger van Leifheit was bij de steel afgebroken, helaas had ik geen bonnetje meer. Was anderhalf jaar oud. Heb dit aan de bedrijfsleider laten zien, kreeg meteen een nieuwe. Bonnetje zal ik nu goed bewaren! Dat noem ik nu eens goede service! Bedankt Blokker
Niet gezellig om te winkelen. Er zijn mensen met een grote winkel kar, dan kom je nergens door. En zeker onmogelijk om de anderhalve meter te handhaven.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Blokker.

Brussel woondecorati̇es

openingstijden, locatie, vervoer. Stefaniastraat 154 brussel apparaten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Blokker adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Blokker. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Blokker delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Debrico Debrico 497 meter TOP magazijn in sanitaire voorzieningen en ideaal voor bezoeken voor alle materialen ...
Renovapro Renovapro 535 meter "Entreprise de rénovation et de constructionDevis gratuit"
Steylemans Steylemans 800 meter Top verkoper, zeer symphatiek alsook de mensen van de levering
Roots Roots 1 km
Vandenborne/Didier Vandenborne/Didier 2 km "Didier Van Den Broeck Chirurgien plasticien, Guillaume Macaulaan 40"
Heymans Heymans 2 km
Bulthaup Bulthaup 2 km Super keukens!
Batibouw Batibouw 3 km flauwe light beurs maar dat was de inkomprijs niet. opmerking: de mensen aan de poort...
Handyman Handyman 3 km
InSight InSight 3 km
B.T.S. Concept B.T.S. Concept 3 km Vertaald door Google De heer De Grève is een uitstekende professional. Afspraak geres...
Lito Ets Lito Ets 3 km Ik kon op de site niet zeggen wat dit bedrijf waard is, maar ik kan je wel vertellen ...
True Colors True Colors 3 km Vertaald door Google Prachtig design interieur en decoratieve kleine curiositeiten. I...
Diito Diito 3 km
Arclinea Arclinea 3 km Het zeer eigentijdse design van deze keukens doet niets af aan hun uiteindelijk perso...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid