facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I.shape

I.shape

Info

Leer je lichaam kennen, leer het bewegen en ervaar het plezier en de vele voordelen van een lichaam in beweging.



"I.SHAPE staat voor de vorm die JIJ geeft aan je leven!Ben jij een vrouw die graag op een haalbare manier aan een healthy lifestyle wil werken? Wij begeleiden je graag naar jouw ‘next level’ en richten ons dan ook op alle vrouwen die de stap wil zetten om aan hun gezondheid te werken.Je zal je lichaam beter leren kennen, en de vele voordelen van het lichaam in beweging ervaren.Je zal bewuster worden van je huidige levensstijl en je levenskwaliteit verhogen door gezondere gewoontes inzake voeding, beweging en herstel te integreren.Resultaat? Meer zelfvertrouwen, healthy habits for life & een happy feel!"
Adres:
Telefoonnummer: 0484067737
Stad: Mechelen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 11:30
Zondag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Form . - Personal Training, Groepstraining en Food Coaching - Mechelen Form . - Personal Training, Groepstraining e... 474 meter Voor ik bij Form. sportte ging ik vaak joggen maar eigenlijk lukte dat amper zonder p...
Personal. Mechelen Personal. Mechelen 523 meter Personal. is een multidisciplinaire praktijk voor personal training, bewegingscoachin...
Health in Progress Health in Progress 1 km "Na de sessie meteen reeds een pakje spanning van de onderrug lichter." Op ...
Butt Lifter Butt Lifter 4 km De Butt Lifter is het beste fitnessapparaat om zo efficiënt mogelijk jouw billen vorm...
Recensies
Ik heb bij Isha het online traject gevolgd. Het heeft me geholpen om te 'resetten'. Mezelf op de eerste plaats te zetten en leren nee te zeggen. Sinds ik met het traject ben begonnen doe ik meer voor mezelf en ben ik meer beginnen bewegen.
Ik ken Isha ondetussen al meer dan 3 jaar. Ik volgde reeds groepslessen bij haar en ook Personal Trianing onder haar begeleiding. Isha is een vat vol kennis dat zich ook nog regelmatig bijschoold en positieve vibes die ze op een heel toegankelijke manier voor iedereen weet over te brengen. Of je nu net gekozen hebt voor een gezondere levensstijl, al voluit aan het gaan bent of even in een dipje zit, ik kan Isha iedereen aanbevelen! Met een hele grote lach en massa’s enthousiasme weet ze je steeds net iets verder te drijven zodat de resultaten optimaal zijn en het fun-gehalte hoog blijft. Als ze vorig jaar na de zomer haar 12-weken online traject I.Shape ME lanceerde heb ik dan ook niet getwijfeld en me onmiddellijk ingeschreven. Een traject enkel voor vrouwen, waar in beperkte groep elke week een ander topic besproken wordt. Het is de beste investering voor mezelf en mijn lichaam ooit geweest! Ik kom zelf uit een periode van extreme vermoeidheid, en voel me nu beter dan ooit. Tijdens deze 12 weken heb ik geleerd dat een gezond lichaam/levenswijze veel meer is dan enkel voedingskeuzes en sport/beweging. Aan de hand van de opdrachten die we moesten doen ben ik erachter gekomen wie ik ben, wie ik wil zijn en wat ertoe bijdraagt om de persoon te worden die ik wil zijn. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, en te aanvaarden dat 'niet perfect' ook helemaal ok is. Voor elke strugle die we onderweg tegenkwamen gaf Isha ons handige tips en tricks om vaak op een eenvoudige manier toch tot een oplossing te komen. Daarom Isha, een HELE GROTE DANKUWEL om ons mee te nemen in het I.Shape ME traject. Ik heb door deel te nemen meer rust gevonden in mijn hoofd, ben bewust geworden van de dingen die wel al goed gaan en waar nog verbetering mogelijk is en ga nog steeds op zoek waar ik morgen 1% beter kan doen, want in kleine stapjes zit op lange termijn de grootste verandering. Als er ooit een vervolg of verdieping komt op dit traject, zal ik zeker niet twijfelen om opnieuw deel te nemen.
Een zeer fijne en getalenteerde coach die je zowel fysiek als mentaal zeer goed motiveert! Isha hanteert een heel professionele aanpak met klanten en staat je telkens te woord bij vragen. Dankzij haar kennis en expertise zijn haar trainingen toegankelijk voor iedereen. Wat ik vooral fijn vind is haar oog voor detail, verantwoordelijkheidszin voor veiligheid en je persoonlijke behoeften die beantwoord worden. Daarnaast zal Isha telkens haar best doen om het beste uit je te halen, zodat je een efficiënte training ervaart. Ik train nu al een tijdje met Isha en ik zag en voelde snel vooruitgang. Van A tot Z wordt er een mooi schema voor je uitgewerkt op maat. Ik kijk al uit naar de komende trainingen!
Al jaren voelde ik mij niet zo goed in mijn vel. Vele keren begonnen met een dieet, maar nooit lang volgehouden. Ook enkele keren naar de fitness gegaan, maar ook al wist ik in mijn hoofd hoe het moest, toch had ik nooit de motivatie om het echt te doen. Samen met Isha heb ik een manier gevonden die voor mij werkt en vooral vol te houden is. Het begin was niet gemakkelijk maar haar enthousiasme en aanmoedigingen zorgen ervoor dat je blijft doorzetten. De begeleiding van Isha is zonder twijfel een van mijn beste keuzes geweest. Ik ben ondertussen al wat kilo's kwijt, mijn conditie is enorm verbeterd en ik voel mij terug goed in mijn vel!
Dankzij Isha is elk moment dat ik sport een moment voor mezelf, een moment om naar uit te kijken en een moment om mijn gedachten op hold te zetten. Isha haar lessen zijn intens, maar dankzij haar motivatie houd ik vol. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Isha maakt het verschil met andere coaches in het feit dat haar lessen orgineel zijn, anders dan op andere plekken. Ze heeft oog voor elke deelnemer en corrigeert je houding waar nodig om het beste resultaat te behalen. Ik ben fan!
Isha Peeters is de meest inspirerende sportcoach die ik ooit heb ontmoet. Dankzij haar energie, steun en hoge kwaliteit voel ik me eindelijk verbonden en gemotiveerd om bewust te bewegen en aan mijn gezondheid en lichaam te denken. Haar persoonlijke aanpak en gevarieerd lessenaanbod maakt I.Shape toegankelijk voor iedereen ongeacht doel of ervaring.
Onder de professionele begeleiding van Isha, ben ik waanzinnig vooruit gegaan zowel qua techniek als kracht. Ze blijft mij motiveren om elke week door te zetten en alles te geven. Een betere trainer kan ik me niet wensen! Mijn favoriete les is de circuittraining: je grenzen aftoetsen met een glimlach op het gezicht en door de kleinere groep ook veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.
Ik heb een heel goede ervaring gehad bij I shape! Ze heeft het ook altijd leuk gemaakt voor het groepje waar ik in zat en goeie tips gegeven dat ik nog steeds kan gebruiken als voor het gezond eten en als voor bij het sporten. Een top dame met een hart van goud
Isha geeft zowel groepslessen als personal training. Haar lessen zijn steeds goed voorbereid. Ze corrigeert je oefeningen en bevestigt wat je goed doet. Ook kan je de oefeningen steeds doen op jouw niveau en tempo. Ze is heel meelevend, maar ook motiverend. Voor ieder wat wils en steeds leuke sfeer en goede muziek. ;-
Top fitness coach. Lessen zijn zeer gevarieerd met persoonlijke ‘touch’, zeer professioneel maar toch laagdrempelig en fun. Altijd goeie muziek, een grote glimlach en een motiverend woordje voor iedereen. She pushes our boundaries over and over again. Perfection.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid