facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bruidsparadijs

Info

Uniek concept met alles voor huwelijk of feest nl. bruidsjurken, trouwkostuums, cocktailkledij, alle mogelijke accessoires, ceremonieauto's en bussen

Geschiedenis

Grote bruidsmodezaak met alles voor feesten (vnl. huwelijksfeest of geboorte). Onze hoofdactiviteit is elke bruid en bruidegom een sprookjesdag laten beleven met de mooiste bruidsjurk en coolste trouwkostuum. Ook het verhuren van old-timer ceremoniewagens behoort tot onze activiteit, alsook bussen voor publiciteit of roadshows e.d. In onze winkel is er ook een ruime keuze in allerlei accessoires zoals trouwschoenen (bruid en bruidegom), bruidslingerie, suitekleding en cocktailkledij, sluiers, gastenboeken, kaarsen, fair-parts, trouwringen, ballondecoraties, bruidsboeketten, enz. Je kan bij ons terecht voor het huren van een prieel, witte stoelen, rode witte of zwarte lopers ... om er een echte Amerikaans romantisch huwelijksceremonie van te maken.
Het Bruidsparadijs is gespecialiseerd in toffe broekpakken en gekleurde bruidsjurken. Met zo'n 300 bruidsjurken vanaf maat 50 (tot 70) kunnen we wel stellen dat we een zeer ruime keuze hebben voor de bruid met een maatje meer.



"We verwelkomen jullie graag om je bruiloft tot in de puntjes voor te bereiden. In onze vernieuwde en vergrote winkel heb je de grootste keuze bruidsjurken in België, alsook trouwkostuums, suitekledij met alle nodige bruidsaccessoires en accessoires als gastenboeken, kaarsen, drukwerk, trouwringen enz. enz. Passen gebeurt in zeer ruime individuele paskamers met behulp van ervaren stylistes. Een eigen naaiatelier met professionele haute-couture retoucheuses zorgt voor een perfect passende bruidsjurk, kostuum of suite-ensemble. Onder leiding van onze meester-kleermaker kan er ook een eigen creatie volledig op maat gemaakt worden, zowel voor bruid als bruidegom/suite. Ook ceremoniewagens en enkele ceremoniebussen behoren tot de mogelijkheden."
Adres: Toekomstlaan 2, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 605 55 33
Stad: Merksem
Route: Toekomstlaan 2
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Bruidsparadijs catalogus, Goedkope trouwjurken Antwerpen, Bruidswinkel Antwerpen, Suitekledij Antwerpen, Bruidswinkels, Bruidswinkel België, Bruidswinkel Mechelen, Avondkledij Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Bruidshuis Het Bruidshuis 32 meter Niet te spreken over deze winkel. De eerste pasbeurt was aangenaam, vriendelijke verk...
Divamode Diva Divamode Diva 596 meter Slechte service, onhulpzaam personeel, weet niets van de artikelen DİE te koop staan
Diamant Mina Merksem Diamant Mina Merksem 695 meter De verkoper maakt je wijs ivm aanpassingen op het jurk tijdens het verkoop. Hij/Zij z...
Recensies
Ik zocht en vond mijn perfecte jurk bij het Bruidsparadijs. Ik kreeg wel aan het begin van mijn eerste afspraak onmiddellijk de melding dat mijn budget niet zou voldoen en dat was niet zo fijn, maar uiteindelijk toch een prachtige jurk gevonden bij hen. De naaister was altijd heel vriendelijk en attent, steeds een fijne ervaring om door haar geholpen te worden. Alleen een beetje jammer dat het bovenste gedeelte van mijn jurk uiteindelijk niet perfect aansloot, maar ik merkte ook wel dat de naaister en hoofd couturier er alles aan deden om dit in orde te krijgen. Zelfs bij de laatste pasbeurt is er nog gewerkt aan de jurk om deze te perfectioneren. Uiteindelijk zag ik er prachtig uit in mijn jurk en dat is wat telt! Op het eerste zicht ziet het er allemaal misschien niet zo gezellig of modern uit, maar je kan er echt prachtige jurken vinden in allerlei stijlen!
In het begin als we aankwamen was de dame blond in kwestie zeer vriendelijk. Ik had telefonisch gevraagd of er veel keuze was voor een maatje meer, hierop kreeg ik een antwoord dat ze veel hadden hangen zowel kleedjes als broekpakken. Met de passessie hong er maar 1 broekpak en 1 kleed! We zeiden dus dat we nog andere winkels gingen bezoeken en plots verandere haar humeur. Ze was niet meer enthousiast en werd slecht gezinder met de minuut. Ook heeft ze een paar opmerkingen gegeven over mijn schoonzus haar maat waar ze zelf bijstond dat ik helemaal niet oke vond! Echt jammer
Zeer onvriendelijke verkoopster blond met bril ze vroeg het budget. Rond de 1500€ zeiden we. Meteen maakte ze een zeer ongepaste reactie van ‘ oei oei oei maar voor die prijs gaan we er niet geraken hoor’. Toch wouden we eens kijken en passen. Ze kwam eerst af met een kleed van 2800€, en erna meteen met twee jurken, waarvan 1, 1400€ en ander 1700€ was. Dus waarom zo arrogant en neerbuigend reageren als je zelf jurken verkoopt aan een gelijkaardige prijs? We voelden ons absoluut niet welkom. Hun collectie is ook zeer ouderwets. Bespaar u de moeite en ga zeker niet langs!!!
Het ontvangst was super en een mooie bruidsjurk gekozen. Maar daarna als ik mijn jurk moest halen en het paste klopte niks! Er was onderaan mijn jurk NIETS afgedaan. Ze zeiden me dat ik de mouwen er kon af en aan doen met drukknoppen en uiteindelijk hadden ze het eraan vastgenaaid dus kon ze er niet afdoen! Mijn jurk sloot niet goed aan was te groot! Uiteindelijk ben ik in zele bij een naaister geweest en zij heeft mij perfect geholpen voor maar €30 had ik het op voorhand geweten was ik NOOIT bij jullie geweest echt schandalig!!!!
Gisteren naar de trouwbeurs geweest, beetje teleurstellend naar mijn gevoel. Op 20 min hadden we alles gezien, nummers opgeschreven van trouwjurken die ik zeer mooi vond om te passen. Voor de rest mochten we niets aanraken, ook niet de jurken voor bruidsmeisjes, getuigen, ...etc. Je kon dus enkel de zijkant van de jurken zien. Op de benedenverdieping waren verschillende kraampjes, heel opdringerige mensen, je had de kans nog niet om te kijken waar het kraampje voor stond of ze duwden al een kaartje in je gezicht. Om 16u mocht ik eindelijk gaan passen, zeer enthousiast omwille van 1 specifiek kleed. Maar toen ik onze namen zei kwam de verkoopster al heel oordelend over. Ze vroeg achteraf of we een zicht hadden op de prijzen en wat mijn budget is. We gaven aan een budget van €1200 te hebben. Meteen wou ze ons niet meer verder helpen, want met mijn dure smaak zou dit zeker niet lukken. Geen mogelijkheid gekregen om jurken te passen binnen mijn budget, of toch de jurk die ik echt wou aanzien even te laten passen in de hoop dat ik mijn budget misschien verhoog. We werden onmiddellijk naar de outlethoek gestuurd, de jurken waren vuil en grijzig omdat ze er al zo lang hingen. Aangegeven dat dit niets voor mij is en gevraagd of ik toch de andere jurk mocht passen, waarop ze zei 'Het is hier niet passen om te passen, lach anders nog eens mooi naar mama misschien verhoogd ze het budget voor jou.' Onze goesting was over, passen zat er dus niet in. Je mag er enkel passen als je ervanuit gaat dat je iets gaat kopen, anders ben je niets. Slechte ervaring bij het bruidsparadijs, hier kom ik NOOIT nog terug en ik raad het zeker af.
Wat een heerlijke ontvangst kregen we! Vlot mailverkeer en snelle reacties hierop zelfs na kantooruren! Een geweldige begripvolle dame die in alle rust, geduld en steun mij hielp om mijn droomjurk uit te kiezen uit hun uitzonderlijk breed aanbod! Bovendien heb ik ook ALLES hier op 1 plek kunnen scoren! Van schoenen, sneakers, lingerie, kousen, juwelen, gewoonweg écht alles! Aanpassen en kleine retouches werden ook aansluitend opgemeten. Mijn laatste pasmoment voor onze trouwdag kon zelfs zo laat mogelijk voor onze grote dag ingepland worden! De dame voelde ook feilloos aan wat ik bedoelde en gaf me eerlijke feedback. Oprecht een dikke aanrader om hier jouw droomjurk te komen uitkiezen voor jullie speciale dag! Nogmaals uit de grond van mijn hart DANKU lieve groeten, Sandra
Ik zocht en vond mijn perfecte jumpsuit bij het Bruidsparadijs. De medewerkers waren altijd heel vriendelijk. Ik had ook op voorhand gebeld om zeker te zijn dat ze iets in mijn maat hadden en ik kreeg ook meteen waar ik om vroeg! Ze doen hun best om de bruid haar wensen na te leven.
Ik ging mee met mijn beste vriendin naar het Bruidsparadijs in de hoop haar droomjurk te vinden. Een groot succes! Een warm onthaal, een vriendelijke verkoopster die helemaal mee was met het kleed dat mijn beste vriendin in gedachten had. De verkoopster had duidelijk al jaren ervaring wat er dan ook voor zorgde dat het vinden van "DE" jurk heel vlot ging. Een echte aanrader als je het mij vraagt. Bedankt voor de gezellig namiddag!
Een bruidsjurk gekozen en besteld. Omdat ik het niet volledig vertrouwde een paar keer gevraagd of de jurk nieuw besteld werd. Dit werd meermaals bevestigd. Uiteindelijk kreeg ik het pasmodel en dit heb ik ook aan de volledige prijs betaald. Dan had ik even goed voor een fractie van de prijs naar een outletwinkel kunnen gaan. Van de retouches was ik wel tevreden.
De verkoopster zei met rollende ogen “Klant is koning.” Zo eindigde onze ervaring bij deze winkel. Ze was heel vriendelijk tot we vroegen waarom er zwart draad is gebruikt op een blauwe jurk? Dit was normaal en niet zichtbaar volgens haar. Ze houden bij Bruidsparadijs kennelijk van contrast draad ipv ton sur ton. Onze Tip voor nieuwe klanten, bespreek uw keuze tot in de details hier. Ter info: Overigens werd de vermaakservice rondom inkorten, kapot oogje op manchet herstellen en in de bustline een vast punt maken aangeboden en hebben wij de kosten geaccepteerd. Aan het einde van het bezoek toen de coupeuse klaar was, werd vreemd opgekeken toen we wilden kijken of alles goed gebeurd was. Toen werd zwart draad op blauwe jurk geconstateerd. En na correctie de vraag om te zien wat er was gebeurd, werd als bijna onbeschoft beschouwd in elk geval dat gevoel. Uiteindelijk bekeken en met ‘De klant is koning’ en felicitaties voor het huwelijk afscheid genomen. We zijn vooral teleurgesteld in de laatste 5-10 min van ons bezoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid