facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bruidshuis

Het Bruidshuis

Info

Bruidswinkel Antwerpen met bruidsjurken Belgische merken Linea Raffaelli, Marylise en bohemian Rembo Styling. Trouwjurken in verschillende stijlen.

Geschiedenis

Bruidswinkel met unieke Belgische merken nl. Linea Raffaelli, Marylise en Rembo Styling. Bruidsjurken in verschillende stijlen.



"In onze gezellige bruidsboetiek Het Bruidshuis vind je de volledige collectie Bohemian chic bruidsjurken van Rembo Styling, de gesofisticeerde elegante trouwjurken van Marylise en de stijlvolle eigentijdse bruidskleed van Linea Raffaelli. Alle drie Belgische topmerken met oog voor detail en kwaliteit.Maak snel een pasafspraak om jouw droom-bruidsjurk te komen uitzoeken. Onze professionele stylistes heten je van harte welkom in onze vernieuwde winkel met niet enkel ruime keuze in bruidskledij, maar ook speciale bruidslingerie, trouwschoenen, sluiers, haaraccessoires enz. Alles om jou te doen stralen op je trouwdag!"
Adres: Straalstraat 2, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 646 68 68
Stad: Merksem
Route: Straalstraat 2
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Bruidsparadijs, Bruidswinkel Antwerpen, Bruidsparadijs catalogus, Suitekledij bohemian, Bekende trouwjurk merken, Winkel trouwjurken, Betaalbare trouwjurken, Opendeurdag Bruidsparadijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Bruidsparadijs Het Bruidsparadijs 32 meter Ik zocht en vond mijn perfecte jurk bij het Bruidsparadijs. Ik kreeg wel aan het begi...
Divamode Diva Divamode Diva 609 meter Slechte service, onhulpzaam personeel, weet niets van de artikelen DİE te koop staan
Diamant Mina Merksem Diamant Mina Merksem 715 meter De verkoper maakt je wijs ivm aanpassingen op het jurk tijdens het verkoop. Hij/Zij z...
Recensies
Niet te spreken over deze winkel. De eerste pasbeurt was aangenaam, vriendelijke verkoopster die haar best deed. Nadien ging het enkel bergaf. Ongeacht of je aanpassingen laat doen of niet, betaal je €250 voor naaikosten. Naaister was echter heel onvriendelijk, gaf totaal geen uitleg. Bij het inkorten, kortte ze maar 1 van de 3 lagen in en gaf ze me een jurk met bloed op terug. Uiteindelijk hebben ze snel snel op 10 minuten de overige twee lagen ingekort en het bloed er af gebleekt? Na deze aanpassingen was ze zelfs niet van plan me de jurk nog te laten passen uit tijdsgebrek. De factuur kreeg ik een half jaar en 5 kwade mails later pas aan. Echt geen leuke ervaring!
Vandaag ben ik voor de eerste keer gaan kijken voor mijn droomjurk. Ik was heel nerveus, maar de dame die mij verder geholpen heeft stelde mij meteen op mijn gemak. Ze heeft 7 prachtige jurken voorgesteld. Eén voor één volledig mijn smaak. Ze heeft geluisterd naar mijn wensen en goede tips gegeven. Alle medewerkers in de winkel waren heel vriendelijk en hebben er een fantastische ervaring van gemaakt. De derde jurk was het gewoon... met wat tranen van vreugde erbij, zei ik dan ook meteen "YES TO THE DRESS"!!!
Heel vriendelijke dame heeft me verder geholpen. Ze nam de tijd om te luisteren naar wat ik mooi vond. Er was een bijzonder leuke sfeer! Ik had niet het gevoel dat ik iets MOEST kopen, maar ik heb het wel gedaan :. Een hele mooie jurk gevonden, ik ben er super blij mee. Het is wel prijzig maar dat gaat volgens mij voor elke bruidsboetiek op. Ik zou zeker aanraden om er eens langs te gaan als je gaat trouwen!
Super geweldige service gehad bij het kiezen van mijn trouwjurk
Ik had hoge verwachtingen van "het " bruidshuis, maar bij aankomst werd het meteen duidelijk dat ze die niet kunnen waarmaken. De verkoopster gaf me een zeer naar gevoel, ze deed enorm neerbuigend en arrogant. Ze werkte tegen haar zin en zuchte bij elke beweging. Hiernaast heeft ze zelfs meermaals gezegd dat ik brede heupen heb, dit tot het kleinerende toe. Ze luisterde totaal niet naar mijn wensen en kwam steeds met jurken die hier niet bij aansluiten. Ze kende totaal haar eigen producten niet, ze vergat zelfs een deel van een jurklosse mouwen aan te doen. Deze vond ik achteraf op de grond in de paskamer en heeft ze na aandringen toch geprobeerd om deze bij de jurk te laten passen. Ze wist niet waarvoor het 'stukje extra stof' diende . We werden behandeld als kinderen en durfden amper door de winkel lopen. Na het tonen van een foto van mezelf in één van mijn favorieten uit een andere winkel, maakte ze meteen duidelijk dat ze het ABSOLUUT niet mooi vond en ik er veel ouder uit zag. Dit terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik dit een mooie jurk vond. De winkel was trpuwens ook niet spik en span....Ik voelde me bijzonder slecht na deze afspraak. Ik hoop voor mevrouw dat ze gewoon een slechte dag had en niet zo elke klant behandeld.
Super ervaring, heel goed ontvangen, heel vriendelijk en met een glimlach geholpen geweest en ook de opvolging van men trouwjurk perfect verlopen ook in coronatijd bleven ze dit doen met een glimlach en een vriendelijk en warm onthaal!
geachte, Ik weet niet of dit het passen van een bruidsjurk wel tot de mogelijkheden behoort. zou wel top zijn om ook een afspraakje hiervoor te kunnen maken. alvast dank bij voorbaat.
Je kunt er alles krijgen en mooie bruidsjurken swittekledij kostuums en dergelijke de moeite om eens langs te gaan als je gaat trouwen
Op en top professioneel...Vriendelijk en behulpzaam personeel
Veel keuze, steeds vriendelijk personeel. Probeer je zo goed en zo kwaad mogelijk te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid