facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diamant Mina Merksem

Diamant Mina Merksem

Info

Yuzunuzdeki Bir Tebessum Olmak Amacimiz !!!

Kaliteyi Keşfet Rahatligi Hisset !!

Diamant Mina ... <3

Adres: Bredabaan 393, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0488251972
Stad: Merksem
Route: Bredabaan 393
Postcode: 2170


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Divamode Diva Divamode Diva 198 meter Slechte service, onhulpzaam personeel, weet niets van de artikelen DİE te koop staan
Het Bruidsparadijs Het Bruidsparadijs 695 meter Ik zocht en vond mijn perfecte jurk bij het Bruidsparadijs. Ik kreeg wel aan het begi...
Het Bruidshuis Het Bruidshuis 715 meter Niet te spreken over deze winkel. De eerste pasbeurt was aangenaam, vriendelijke verk...
Recensies
De verkoper maakt je wijs ivm aanpassingen op het jurk tijdens het verkoop. Hij/Zij zegt dat alles lukt, maar na verkoop is dat niet het geval. Dus oppassen met deze winkel!
Een prima winkel! Iedereen moet wat een keer iets kopen van daar. Heel goeie servies. Mooie kortingen! Nog een lekkere koffie hebben we daar samen gedronken voor mij verdient het 5 sterren!
Ik heb me jurk laat maken bij Asli Kaya en ik ben echt super blij steren 10 op 10
Ik heb recent twee jurken gekocht bij Aslı Kaya en ben dolblij met mijn keuze. Ze hebben een ruim assortiment van avondkleedjes en nieuwe modellen die je nergens anders kunt vinden. Een super vriendelijke koppel, die hun job serieus nemen en heel professioneel uitvoeren. Je krijgt een snelle service en advies op maat! Ook bieden ze de mogelijkheid om de kleedjes volgens behoeften bij te werken inkorten, aanpassen, toevoegen. Binnen enkele dagen heb ik mijn jurken terug kunnen ophalen, helemaal omgevormd volgens mijn wensen. De prijzen zijn zeker ook betaalbaar en in verhouding met de kwaliteit die ze bieden. Zeker een aanrader dus! Nu weet ik waar ik als eerste moet gaan kijken als ik nog eens opzoek ben naar een galajurk :
Heel goede service gehad, heel mooie galajurken en zeer enthousiaste verkopers ik heb ook een korting gekregen voor de volgende keer zeker een aanrader!
2 jurken gekocht voor de trouw van mijn broer. Zeer tevreden. Pluspunt aan deze boetiek is dat ze ook retouches doen naar wens. Zo heb je je perfecte jurk op maat aan betaalbare prijs. Bedankt voor de service!
Heel open vriendelijke mensen. Twee jurken gekocht gelijk ook verkort en direct meegekregen.
Ik ben heel tevreden van deze winkel. Ik en familie komen hier al jaren onze retouches brengen. Ze hebben heel erg mooie bruidskleding en feestkleding dat ze verkopen, waar ze ook aanpassingen aan brengen op je wensen. Dit is echt een aanrader! Heel vriendelijke personeel en ze maken onze kleding altijd heel snel en is ook niet heel duur.
Één woord: fantastisch! Ik zocht 2 maanden naar de perfecte jurk voor een trouw en kon het nergens vinden. Bij het binnen stappen van deze winkel kon ik niet kiezen! Heb na 10min zoeken dé perfecte jurk gevonden. Ook kon ik hem ik de winkel retoucheren, wat handig is! Kwaliteit, prijs en service is op en top! Hier kom ik zeker nog langs!!
Ik had niet zoveel tijd meer voor mijn trouw. Maar hier heb ik mijn droomjurk gevonden!!!! Ze hielpen me met alles.. de juiste maat en afmeting in 1 dag gedaan, Budget aangepast, met heel veel liefde mij geholpen met alles. Ik ben ze echt zoooo dankbaar. Zeker gaann!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid