facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hatsukoi Sushi & Wok

Hatsukoi Sushi & Wok

Info

If you love fresh sushi and wok that is not overpriced, this is the place to be. We provide quality service, sushi and wok with free delivery system.

Adres: Lange beeldekenstraat 284, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: 032845412
Stad: Antwerp
Route: Lange beeldekenstraat 284
Postcode: 2060


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koreaans Antwerpen, All you can eat Antwerpen, Little Seoul Antwerpen, Little Seoul antwerpen review, All you can eat sushi Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wagamama Wagamama 1 km Heel snelle bediening! Het was tamelijk druk toen we gingen maar werden na 2min aan e...
Bento San Bento San 2 km Zeer goed restaurant! Het personeel is er zeer vriendelijk en hielp hij ons met uit t...
Unagi Unagi 3 km Vriendelijk personeel, veel aanbod en grote porties.
Ting Tong Ting Tong 3 km
Umami Umami 3 km Heerlijke eten en een zeer vriendelijke bediening! We komen graag terug.
Umami Umami 3 km Must try the experience menu!! Mooi concept, iets prijziger maar de kwaliteit en sfee...
WIN'S WIN'S 4 km Mijn favoriet in Antwerpen. Eten was weer fenomenaal. Hot beef salad blijft mijn fav...
Mister Noodles Mister Noodles 5 km De Standaard 18 juli 2018 De Antwerpse drugsmaffia heeft een prijs gezet op het hoo...
Tokyo Inn Tokyo Inn 8 km Sushi, Chinees, Thais Restaurant, Afhalen en Levering. All you can eat in het restaur...
Recensies
Een van de beste sushi restaurants die ik gezien,geproeft en van besteld heb in heel Antwerpen. In handrolls zijn ze hier gespecialiseerd. De perfecte combi van groenten,saus,rijst en vis dan andere restaurants hun handrolls zijn niet te eten droog,geen saus,... Dikke aanrader goede service Heerlijke sushi
Jammer genoeg zeer ondermaats. Blijkbaar heeft men geen benul wat Tempura eigenlijk is. Wat wij kregen was een bakje supervette kroketachtigen die het niveau van een doorsnee frituur niet haalden. De sashimi, nigiri en rolls waren totaal smakeloos veel diepvries ingrediënten helaas en de rijst smaakte gewoon brak. En dat voor toch meer dan 30 euro per persoon... Jammer ik had ook heel wat positieve reviews gelezen en ben niet super kritisch maar dit was echt weggegooid geld.
Vond het persoonlijk niet lekker.. de pad Thai was niet te eten en de sushi is goed.
Toch wel 't allerbeste afhaal/bestel sushi hier in Antwerpen. Al meerdere keren besteld en altijd TOP kwaliteit. Thanks for being great!
Ik heb al veel andere sushi's in de buurt geprobeerd maar deze steekt er telkens met kop en schouders boven uit. Ze zijn verzorgd, lekker, origineel en bovenal onklopbaar qua prijs-kwaliteit. Daar kunnen anderen heel wat van leren! Ik bestel nergens anders meer.
Ondermaats. Vettige saus, ongare rijst. Ik schrijf de review omdat ik bestelde dankzij de positieve reviews. Maar wil ze toch een beetje corrigeren. Te onzuiver om Japans te zijn. We bestelden oa het slaatje tonijn avocado, we hebben het gewoon weggegooid omdat het zo vettig was.
Geen saus bij de springrolls, gyoza of sushi. Curry erg flets.
Gezien de recensies behoorlijke verwachtingen, maar het viel behoorlijk tegen. De rijst was koud en plakkerig, de vis smaakte zurig en de vetranden zaten nog op de zalm. We hebben een kwart weggegooid, omdat het ons tegenstond. De sushi was prima betaalbaar, maar zelfs voor deze prijs ondermaats.
Heel lekker, zowel om af te halen als daar te eten.
Lekkere Sushi, altijd vers. Ook hun wokgerechten zijn erg lekker! Prijzen zijn zeker niet te duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid