facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bento San

Bento San

Info

De Pop-up serveert Aziatische Streetfood en verleidt jou met een waaier aan dimsums.

Geschiedenis

2017 kleurt Aziatisch. Na een geslaagde eerste editie van het nieuwe Aziatische Foodfestival ‘Azië in Antwerpen’ begin dit jaar, komt nu de zomer in zicht. En summer-time? Dat is Bocadero-Time!
Bocadero is intussen aan zijn achtste jaargang toe. De plek in Antwerpen aan de Schelde is uitgegroeid tot de place to be voor wie in de zomer de wind in z’n haren wil voelen zonder de stad de rug toe te keren.
Wie deze zomer Azië wil beleven, moet dus op Bocadero zijn. Daar nestelt zich in een van de 4 gastronomische pop-ups het Aziatisch concept Bento San. Bento San zet hoog in, want geeft je naast het uitzicht, ook cosiness cadeau.



"Bentosan is een volledig nieuw soort Aziatische bistro, met leuke en inventieve interpretaties van de authentieke Aziatische keuken met een menu van klassieke gerechten met de beste ingrediënten en een persoonlijke touch, variërend met invloeden en inspiratie uit China, Japan, Korea, Vietnam, Thailand"
Adres: Theaterplein 1, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 32485962288
Stad: Antwerp
Route: Theaterplein 1
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Chinese fondue Antwerpen, Chinese fondue restaurant, Noodle restaurant Antwerpen, Ramen Noodles Antwerpen, Korean BBQ Antwerpen, Bai Wei
Recensies
Zeer goed restaurant! Het personeel is er zeer vriendelijk en hielp hij ons met uit te leggen hoe alles werkten alsook is het eten er fantastisch lekker! Wij komen zeker terug.
super ervaring , heel lekker ! Mix fondue en sea food genomen met een home made ice tea ! Eigenaar super vriendelijke man! Aanrader!
Geweldige service en super lekker eten! Leuke ervaring en goede uitleg gekregen over hoe je hotpot moet eten.
Lekker eten, vriendelijke bediening, prijs/kwaliteit top!
Klein en best wel gezellig Aziatisch restaurant niet ver van het centraal station van Antwerpen. Goed eten tegen aanvaardbare prijs. Vrij kleine porties. Vriendelijke en vlotte bediening. Nederlandstalig.
Moet je daar zijn voor chinese fondue u eten bereiden in kokend bouillon waar ge 5 verschillende bouillon kan kiezen
Zeer lekkere hotpot en bibimbap. Leuk en vernieuwend concept in de chinese buurt. Én airconditioning om toch te kunnen smullen van die hotpot tijdens de warme zomerdagen. Zeer vriendelijke bediening!!
Alles dik in orde: 100% food and service
Heel lekker, origineel eten, vriendelijke bediening, gezellige sfeer. Nog een dimmer installeren en het wordt nog beter . Bedankt voor de gezellige avond!
Heel vriendelijke bediening. We kregen goede info over de gerechten. Lekker en veel eten. Bouillons mogen iets meer gekruid zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bento San.

Antwerp aziatisch fusionrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Theaterplein 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bento San adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bento San. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bento San delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wagamama Wagamama 582 meter Heel snelle bediening! Het was tamelijk druk toen we gingen maar werden na 2min aan e...
Unagi Unagi 993 meter Vriendelijk personeel, veel aanbod en grote porties.
Ting Tong Ting Tong 1 km
Umami Umami 2 km Heerlijke eten en een zeer vriendelijke bediening! We komen graag terug.
Umami Umami 2 km Must try the experience menu!! Mooi concept, iets prijziger maar de kwaliteit en sfee...
WIN'S WIN'S 2 km Mijn favoriet in Antwerpen. Eten was weer fenomenaal. Hot beef salad blijft mijn fav...
Hatsukoi Sushi & Wok Hatsukoi Sushi & Wok 2 km Een van de beste sushi restaurants die ik gezien,geproeft en van besteld heb in heel ...
Mister Noodles Mister Noodles 4 km De Standaard 18 juli 2018 De Antwerpse drugsmaffia heeft een prijs gezet op het hoo...
Tokyo Inn Tokyo Inn 9 km Sushi, Chinees, Thais Restaurant, Afhalen en Levering. All you can eat in het restaur...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid