facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Flights

Happy Flights

Info

Wij inspireren, adviseren en ondersteunen je op elk moment van jouw vliegreis. Want reizen hoort, bovenal, zorgeloos te zijn.

Geschiedenis

Happy Flights' only mission is to turn your disappointment following a flight problem into a smile!

If you experience a long delay, a cancelled flight, an overbooking or a downgrade, you have a legal right for a compensation.

However, it can be tricky and time consuming to claim this compensation. That's where we come in: we do it for you! We work on a No Cure, No Pay basis. Only if your clim succeeds, you pay us a percentage of the money that you received.

Happy Flights is located in Belgium and consists of specialised lawyers, travel specialists and IT professionals. Thanks to our combined relevant experience of more than 60 years, we have a very high success rate (>90%) and provide efficient claims handling.

We have partnerships with law firms enabling us to defend your case in court at any moment, should that be necessary. Happy Flights is a friendly company and we act accordingly in the negations with the carriers.



"Meer reizen, met minder zorgen. Bij Happy Flights staan we voor je klaar met informatie en advies, op elk moment van jouw vliegreis. Een vluchtprobleem? Neem contact op met ons experts voor advies over jouw rechten als passagier en laat je ondersteunen bij het claimen van een schadevergoeding. Meer informatie over onze diensten en jouw rechten als passagier, vind je op onze website."
Adres: Brusselsesteenweg 502, 9000 Gent
Telefoonnummer: 3292735599
Stad: Ghent
Route: Brusselsesteenweg 502
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Refibo Refibo 806 meter Duidelijke communicatie naar alle stakeholders toe is één van de belangrijke hoeksten...
Jureca Jureca 986 meter je gaat beter naar een gewone jurist,die kan je bereiken deze mensen werken achter de...
Processcube Processcube 1 km Business Process Management, Lean Operations, ISO9001 & ISO27001 certification
FAITH FAITH 1 km We are FAITH, an advertising agency based in Ghent. We màke believe.
Hudson Career Guidance Hudson Career Guidance 1 km De beste in België
HRbuilders HRbuilders 1 km Professioneel team. Een unieke locatie op de office boot voor lezingen of vergadering...
Chat-o-Gand Chat-o-Gand 1 km Altijd hoogst professioneel en begaan met onze poes. Ze leggen haar steeds goed in de...
PAYROLLbuilders PAYROLLbuilders 1 km PAYROLLbuilders is part of the VALUEbuilders Group. PAYROLLbuilders is a passionate, ...
Crypto Start Crypto Start 1 km J&Y Investment Co. is a Forex signal providing entity that started at the end of 2016...
BCS marketing BCS marketing 1 km Creative business solutions
PANO-Solutions PANO-Solutions 1 km PANO-Solutions levert dienstverlening aan de vastgoedsector.
Advocontact Advocontact 1 km U hoeft niet langer rond te zoeken voor een geschikte advocaat. Dankzij Advocontact v...
Maarschalk Maarschalk 1 km Maarschalk is een ervaren transformatie- en managementadviesbureau voor kmo’s, zowel ...
Ziezo. Ziezo. 1 km Wanneer je als ondernemer de juiste visie of zelfs jezelf even kwijt bent, leidt Char...
Speelmakers Speelmakers 1 km Top consultant voor mooie natuurlijke speelplaatsen.
Differentiation Selling Differentiation Selling 2 km Differentiation Sellling
ESHER  Environment & soil ESHER Environment & soil 2 km ESHER is, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, gespecialiseerd in water- en bodemonder...
Recensies
Beste mensen, Ik heb een tijdje geleden van vlucht moeten veranderen omdat HOP mij zonder te laten weten mijn geplande vlucht van datum veranderd heeft, gevolg was dat ik de dag erop mijn cursus voor mijn werk niet kon starten met de gevolgen nadien. Ik werd op een andere vlucht geplaatst Brussels Airlines die avond zelf maar ik werd echter op een andere luchthaven gedropt dus niet op diegene die eerst was geboekt, ik heb daardoor een taxi rit uit eigen zakken moeten betalen van 250eur. Dankzij het team van Happyflights hebben ze mij maanden achteraf de volledige kosten terug kunnen recupereren met 100eur extra, mooi toch! Alvast bedankt Happyflights, jullie mogen rekenen op een verdere samenwerking moest ik dit nogmaals meemaken! Mvg,
Ik ben heel blij met de professionaliteit waarmee de medewerkers van Happy Flights het dossier van mijn intercontinentale vlucht hebben behandeld. Normaal gezien zou ik rechtstreeks een claim ingediend hebben bij de desbetreffende luchtmaatschappij, maar omdat het een combinatie van allerlei factoren betrof overstappen, vertraging, van de ene luchthaven naar de andere gebracht worden met een bus, omboeking naar een andere maatschappij, ..., dacht ik dat het verstandiger was om dit over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf waarvan de medewerkers dagelijks met zulke zaken worden geconfronteerd. Ik ben dan ook uitermate geschrokken van het feit dat mijn dossier zo vlug afgehandeld werd - het ging immers over het grote bedrag van 600 euro, waar ik 425 van over zou houden. Ik wist vooraf waar ik aan toe was, en ook tijdens het verloop van het dossier werd transparant gecommuniceerd. Bedankt!
Lees alle kleine lettertjes! Geloof de verhalen van snelle afhandeling niet hebben ze andere recensies zelf geschreven?! Zelf maanden moeten wachten op reactie, en dan na 2 jaar een factuur moeten betalen voor 'bewezen' diensten... Om nog maar te zwijgen van hun zeer onvriendelijke medewerkers! Probeer zelf luchtvaartmaatschappij te contacteren facebookmessenger, mail... vraag dat men juiste link doorstuurt om een compensatie aan te vragen en probeer het zelf! Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard! Happy flights was meer horror flights! Update reactie na antwoord happy flights: Geloof hun mooie praatjes niet, ze hebben bang voor slechte reclame! Uiteindelijk zijn ze alleen maar uit op het deel 25%! van de compensatie die je zou verkrijgen!
Intussen bijna 4 jaar aan het wachten op een compensatie waar we zeker recht op hebben. Ryanair die in 2015 ons 5 uur lang hebben laten wachten zonder reden en zonder excuus... Ik begrijp niet waarom het zo lang moet duren vooraleer we onze vergoeding hiervoor krijgen.. Ik krijg alleen informatie over ons dossier wanneer ik er zelf een mail voor stuur.. Ik begin stilletjes aan te vermoeden dat we gewoon in de waan worden gehouden door jullie diensten.. dit is niet normaal meer en ik ben het wachten moe.. straks zeggen ze dat de tijdsduur verlopen is door hun eigen toedoen?.. ik heb alvast spijt dat ik geen andere firma heb gevraagd om ons te verdedigen, als ik reviews zie is de gemiddelde wachttijd 3 weken en geen 4 jaar...
Veel dank aan Happy Flights, ingeven van de aanvraag is een goed gedocumenteerde en eenvoudige procedure. Je krijgt bijna direct een een feed back of je aanvraag als terecht beschouwd kan worden en over het compensatie bedrag. Via de website kan je jouw dossier eenvoudig opvolgen, vragen worden vlug en correct beantwoord. Het door te storten bedrag is correct afgehandeld. We hebben dankzij Happy Flights alvast een mooie bonus voor onze volgende trip.
Wij hebben een claim ingediend voor onze vliegtuigreis waarbij het vliegtuig meer dan 4 uren vertraging had. Eens de klacht ingediend viel Happy Flights ons op geen enkel gebied lastig met bijkomende vragen. Happy Flights stelt een dossier op, berekent de maximale vergoeding. Zij onderhandelt met de luchtvaartmaatschappij en schakelt desnoods een advocaat in. Dit was in ons geval nodig en zij hebben, zoals beloofd, ons de vooropgestelde schadevergoeding, mits aftrek van hun kosten, zoals op voorhand afgesproken, gestort. Dit ging heel vlot en zonder veel administratieve rompslomp. Proficiat en hartelijk dank Happy Flights.
Happyflights regelde alles om mijn verzette vertrek in amsterdam ipvibrussel én 2 dagen vertraagde vlucht aan te vechten. Terwijl ik in mijn luie zetel zat hebben zij hard gewerkt. Omdat het over een lange vlucht gingBangkok kregen we 600€ per ticket terug. Ik raad happy flights aan iedereen aan!
Super vriendelijke medewerkers. Goede communicatie. Correcte afhandeling. Onze reis naar Brazilië heeft dankzij Happy Flights nog een mooi einde gekregen. Meer dan 26u onderweg in het opgaan en ook nog eens in het terugkeren.... Na 2 jaar eindelijk toch een vergoeding gekregen omdat Happy Flights niet opgeeft en zorgt dat er gerechtigheid geschiedt. Dank u wel! Mercie! Thanks! Danke!
Zeer efficiënte en snelle afhandeling van onsdossier. Schadevergoeding ontvangen zonder enige actie van onze kant behoudens de volmacht aan Happy Flights. Een aanrader voor iedereen die problemen ondervindt met luchtvaartmaatschappijen en op deze manier zijn/har rechten wil laten gelden zonder zelf de adminstratieve rompslomp te moeten doorlopen en met veel grotere kans op slagen gezien de druk die kan worden gelegd door het bundelen van klachten en de realiteit van de dreiging om effectief naar de rechter te stappen.
Wij danken happy flights voor de zeer snelle afhandeling van onze claim wegens een vertraagde vlucht. Onze vlucht had in Kiev 6 u vertraging. Wij hebben Happy Flights leren kennen via een artikel in de krant. Dank je wel en veel succes!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Happy Flights met het openbaar vervoer


Gentbrugge Stelplaats 70 meter
1
2
4
Gentbrugge Stelplaats 70 meter
140
Gentbrugge Stelplaats 80 meter
1
2
4
Gentbrugge Stelplaats 80 meter
140
930
Gentbrugge Stelplaats 210 meter
20
27
28
9
94
96
9b

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid