facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Refibo

Refibo

Info

Fiscaal-juridisch advies gebaseerd op een grondige kennis van uw bedrijf gecombineerd met onze boekhoudkundige, financiële, sociaalrechtelijke, arbeidsorganisatorische expertise.



"REFIBO is het kwaliteitslabel dat u op een hoog kennisniveau REcht, FIscaliteit en BOekhouding garandeert. REFIBO draagt bij aan de extra toegevoegde financiële en niet financiële waarde van uw organisatie. Goed advies betaalt zich snel terug. Fiscaal-juridisch advies gebaseerd op een grondige kennis van uw bedrijf gecombineerd met onze boekhoudkundige, financiële, sociaalrechtelijke, arbeidsorganisatorische expertise doet dat nog sneller."
Adres: Kerkstraat 106, 9050 Gent
Telefoonnummer: +3292233154
Stad: Ghent
Route: Kerkstraat 106
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: REFIBO vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Flights Happy Flights 806 meter Beste mensen, Ik heb een tijdje geleden van vlucht moeten veranderen omdat HOP mij z...
Jureca Jureca 1 km je gaat beter naar een gewone jurist,die kan je bereiken deze mensen werken achter de...
Advocontact Advocontact 1 km U hoeft niet langer rond te zoeken voor een geschikte advocaat. Dankzij Advocontact v...
Bemiddelaars Bemiddelaars 2 km Bemiddeling in Familiale Zaken en Burger- en Handelszaken.
A&BV A&BV 2 km Accountants en Belastingconsulenten Verstraete - Meer dan cijfers
Recensies
Duidelijke communicatie naar alle stakeholders toe is één van de belangrijke hoekstenen van REFIBO. Dat merk je meteen bij de eerste afspraak!
Hebben destijds de samenwerking beëindigd omdat we niet tevreden waren voor een aantal redenen. Zelfs maanden na de stopzetting van hun dienstverlening, kregen wij nog zoals gewoonlijk, weinig transparante facturen van hen ... It says it all.
De “samenwerking” met boekhoudkantoor Refibo in Gent was echt een nachtmerrie die tot leven kwam. Moeilijk bereikbaar, onbeleefde communicatie, zeer laattijdig indienen klantenlisting ondanks mijn herhaaldelijke herinneringen. Met een mega boete van de belastingen als gevolg. Maar Refibo geeft uiteraard niet thuis. Geen kwartiertje factuurtje mentaliteit maar minuutje facuurtje mentaliteit. Nog te zwijgen over de verhoogde boete voor laattijdig indienen btw-kwartaalaangiftes. En dan nog de van de pot gerukte facturen die je krijgt met nul transparantie. Echt, een dergelijk niveau amateurisme ben ik nog NOOIT tegengekomen. En heb er best al wat achter de rug. Jammer dat je geen nul sterren kan geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid