facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Energie+ bvba

Energie+ bvba

Info

Specialist is in zonnepanelen, verwarming, sanitair, badkamerrenovatie, ventilatie,… kortom alles met techniek. Studie,ontwerp, realisatie,onderhouden,...



"OUTSTANDING INSTALLATIES!Jimmy Van den Abbeele en Joke Oorts trekken aan één zeel. Beide zaakvoerders van ENERGIE+ willen vóór alles kwaliteit leveren, elke dag opnieuw. “Kwaliteit gaat samen met vakmanschap”, vindt het ondernemende echtpaar. “Daarom omringen wij ons met een team van toptechniekers en voeren we al onze werken in eigen beheer uit. Met tevreden klanten tot gevolg!”GETUIGENIS VAN EEN TEVREDEN KLANT:Getuigenis voor Joke Oorts ENERGIE+ Deurne 9 juni 2020.Verleden jaar besloten we om zonnepanelen te plaatsen. Na overleg met Jimmy van ENERGIE+ die een berekening maakte van ruimte en mogelijke opbrengst besloten we om hun deze order toe te vertrouwen. De 18 panelen werden op een esthetische manier geplaatst zodanig dat deze een"
Adres: Messemakersstraat 2, 2275 Gierle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32496254254
Stad: Gierle
Route: Messemakersstraat 2
Postcode: 2275


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Energie Plus, Energie de Kempen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aetec Aetec 2 km Goede uitleg ontvangen van de adviseur. Installatie van batterij, omvormer en panelen...
DNCS DNCS 2 km Top facility met zeer competent personeel, top kwaliteit met service na verkoop van h...
Recensies
We kwamen via de groepsaankoop van Ichoosr in contact met deze firma in functie van de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij. In 2022 was de vraag veel groter dan het aanbod, en we moesten dus iets langer wachten dan oorspronkelijk vooropgesteld in de groepsaankoop. Hierover werd telkens helder en duidelijk gecommuniceerd. Ook de afspraken rond de plaasting en keuring werden helder gecommuniceerd en ze hielden woord bij elke afspraak die we hadden gemaakt. Tijdens de installatie bleek één module van de batterij niet correct te werken, en deze werd ook snel vervangen door hen. Vriendelijke service en bovendien een firma die doen wat ze zeggen, correct communiceren en binnen een redelijke termijn bereikbaar zijn met vragen telefonisch of via mail. Wij vonden Energie+ dus zeker een aanrader!
Al tijdens de initiële contacten merkten we dat ze bij Energie+ over een uitstekende markt- en productkennis beschikken. Heldere offerte en mooi gestructureerd contractproces via het klantenportaal. De installatie werd eerder dan verwacht uitgevoerd en ook over de planning werd helder gecommuniceerd, zelfs toen deze die slecht weer enkele dagen uitliep. Het SolarEdge ecosysteem waar Energie+ mee werkt, zit trouwens erg gebruiksvriendelijk in elkaar met handige app. De techniekers zijn echte vakmannen, alles hangt netjes recht en de werkplek werd telkens proper achtergelaten. Speciale vermelding voor Laurens, die een pareltje van een elektrische installatie plaatste, en Jamie, die door zijn inzicht nog 5 extra panelen op ons dak wist te plaatsen.
Zeggen wat je doet én doen wat je zegt... zo hebben wij energie+ ervaren. Zeer duidelijke en volledige info, steeds bereid tot extra uitleg bij vragen, geplaatst op de datum zoals afgesproken en dit door een ploeg die meedacht alsof ze de zonnepanelen voor zichzelf aan het plaatsen waren... Wij zijn zeer tevreden en bevelen deze firma ten zeerste aan!
Onder de indruk van de service van dit bedrijf. Super communicatie en afspraak is echt een afspraak. Van harte aan te bevelen!
We hadden gehoopt hier een tevreden review te kunnen schrijven, maar onze installatie ligt er nog steeds niet was beloofd voor najaar 2022 en communicatie over de vooruitzichten is ook onbestaande.
Ongelooflijk hoe proffesioneel dit bedrijf tewerk ging bij de plaatsing en de naservice. Ik had een klein probleempje met mijn batterij en Jelle heeft het in een mum van een tijd opgelost met een big smile aangekomen en met een big smile vertrokken nadat alles was opgelost. Je wordt zeer goed begeleid van A tot Z. Ik ben blij met mijn aankoop en de samenwerking.
Aangename aankoop, plaatsing en service na levering. Alles vlot verlopen, zoals het hoort.
Op vrijdag 8 juli 2022 zijn bij mij de zonnepanelen en batterij geplaatst. Alles is gebeurd in goed overleg met de plaatsingsploeg, die zeer correct en nauwkeurig werkte. Alles is netjes achtergelaten. Chapeau !!!!! Leuke gasten, we hebben na afloop samen op ons terras nog iets gedronken alcohol vrij natuurlijk en nog wat nagekaart.
Vandaag alles afgewerkt en zeer tevreden. Tijdens het verkoopgesprek zeer goede info gekregen. Zeer professionele installatie met oog voor detail. Ook na de opstart goede uitleg gekregen. Een top ervaring !!!
Duidelijke en eerlijke informatie ontvangen van Ief bij het huisbezoek. installatie was ook vroeger dan oorspronkelijk voorzien, wat tegenwoordig eerder uitzondering is. installatie ziet er zo op het eerste zicht ook prima uit. een kleine tip: mss iets meer aandacht besteden aan veiligheid op het dak, werken zonder veiligheid/zekering etc. we weten allemaal dat dit ambetant is om te werken en ik ben zelf ook niet altijd zo een safety minded persoon als ik aan het klussen ben maar van een dak vallen heeft meestal wel groter gevolgen dan over een stoeprand vallen of zo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid