facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aetec

Aetec

Info

Aetec is gespecialiseerd in energiebesparing en hernieuwbare energietechnieken
Uw energie is onze zorg!

Geschiedenis

Wij, van Aetec, zijn bezorgd over uw stijgende energiekosten en de huidige staat van het milieu. Wij vinden dat dit anders kan en staan onze klanten graag bij met gepast advies. Als energie ingenieursbureau, staan/gaan wij voor een totaalaanpak van de energiebehoefte van uw gebouw. Wij richten ons zowel naar particulieren als professionelen. Een belangrijke eerste stap in dit proces is om zicht te krijgen op uw huidig energieverbruik. De beste en goedkoopste energie is immers deze die niet gebruikt is. Ten tweede stellen we u een actieplan voor om uw energiekosten te doen dalen of tot nul te herleiden door te kiezen voor hernieuwbare energietechnieken. Dit actieplan wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw budget. Wij gaan voor hoogkwalitatieve producten die met grote nauwgezetheid geïnstalleerd worden. Onze klant en zijn behoeften staat centraal. Klanttevredenheid voeren wij hoog in het vaandel. Onze vele, tevreden klanten van de afgelopen jaren spreken voor zich. Wij gaan voor duurzame relaties met onze leveranciers en klanten.

Wij werken met een uitgebreide range van hernieuwbare energieproducten zodat wij op maat kunnen meedenken met de klant. Dat wij een gedreven team zijn staat als een paal boven water. Zo werkten wij o.a. mee aan de ontwikkeling van een nieuw type zonneboiler, de Nsolmax.

Aetec gaat voor een maximalisatie van
Uw leef –en/of werkcomfort
Uw klanttevredenheid
Uw bijdrage aan het milieu door een verminderde CO² uitstoot
Uw groen imago, dit van u als persoon of uw bedrijf. (Het is wetenschappelijk immers aangetoond dat bedrijven die duurzaam investeren en handelen meer winst genereren. )
Uw concurrentieel voordeel van uw bedrijf, dit door de energiekosten sterk te doen dalen

Aetec gaat voor een minimalisatie van
Uw energieverbruik en bijbehorende (alsmaar stijgende ) kosten
Uw ecologische voetafdruk



"Aetec, uw energie-architect! Met ons team van specialisten beantwoorden wij dagelijks aan uw noden en behoeften inzake duurzame en hernieuwbare energie. Voor jouw uniek project wens je vast de juiste specialist op de juiste plaats die jou correct informeert."
Adres: Beersebaan 120, 2275 Gierle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014/71 78 92
Stad: Gierle
Route: Beersebaan 120
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Aetec vacatures, Energie de Kempen, BYD batterij prijs, Elektrische zonnepanelen, Zonnepanelen Arendonk, Alpha ESS vs Huawei, EcoFusion, IZEN
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DNCS DNCS 0 meter Top facility met zeer competent personeel, top kwaliteit met service na verkoop van h...
Energie+ bvba Energie+ bvba 2 km We kwamen via de groepsaankoop van Ichoosr in contact met deze firma in functie van d...
Recensies
Goede uitleg ontvangen van de adviseur. Installatie van batterij, omvormer en panelen prima uitgevoerd door de sympathieke techniekers. Administratie en opvolging sterk te verbeteren. Bestelde panelen waren niet meer leverbaar, dit werd pas gemeld bij opmeting 2 maanden na bestelling hier zat een extra kost aan verbonden en zoals ik lees in een andere review, je wordt met je rug tegen de muur gezet. Batterij zou ook pas in september leverbaar zijn maar 2 dagen na opmeting en akkoord van de meerkosten kon de installatie plots de week nadien toch doorgaan. Jammer genoeg regende het die dag maar waren ze ons vergeten te verwittigen. Ondertussen vragen vele mensen mij waar wij onze panelen en batterij hebben aangekocht en zit ik met een dubbel gevoel om jullie aan te raden.
Plaatsing van de zonnepanelen is van A tot Z perfect verlopen . Heel correcte informatie gekregen van de verkoper . Nadien steeds van de plaatsing mooi op tijd op de hoogte gehouden . Iedereen binnen de firma was super vriendelijk en behulpzaam . Ik kan op niets een punt van kritiek geven . Er was mij op voorhand ook duidelijk gezegd dat de plaatsing en keuring misschien niet meer voor dit jaar zou zijn , maar dat ze wel hun uiterste best gingen doen En kijk alles is geplaatst en gekeurd nog voor het einde van het jaar . Maw een super firma . Nogmaals bedankt voor de goede zorgen .
Zeer tevreden over de firma Aetec. We hebben een zeer goede uitleg gekregen van de vertegenwoordiger. Dezelfde avond zat de offerte in onze mailbox met de verschillende mogelijkheden. Gezien de moeilijkheden omtrent de levertermijnen, werden er geen loze beloftes gemaakt. Ook hier verliep de communicatie correct. De plaatsing zelf gebeurde zeer efficiënt, vriendelijke techniekers en alles werd netjes achtergelaten. Ook voor de aanvraag van de premies werd alles goed uitgelegd en administratief goed opgevolgd. De installatie werkt prima. We zouden de firma zeker aanraden !
Aanrader op technisch vlak, onze installatie is technisch perfect. De technieker bij ons was een jonge gast met een zeer correcte werk ethiek en kennis van zaken. Hun administratief gedeelte is een ramp! Van begin tot einde. Offerte opstellen met materialen die niet te leveren zijn, waardoor offertes aangepast dienen te worden,ook omdat je met je rug tegen de muur gezet word.... Of de originele offerte behouden en geen idee hebben wanneer het geplaatst word.... Of het laten aanpassen.... afspraak voor plaatsing die pas de dag zelf verplaatst word waarvoor we dan zelf nog moesten bellen, de kost voor een parkeerverbod na aandringen en smeken terug gekregen.... keuringsverslag dat pas na veel aandringen doorgestuurd word, want volgens hen hoeft de installatie niet binnen de 30 dagen aangegeven worden bij Fluvius.... Volgens Fluvius staat hier een boete op van +70€! want dat is allemaal niet belangrijk, en een factuur waarop je nergens nog het offerte bedrag in terug kan herkennen, om het af te maken..... administratief echt onkunde!
Zeer tevreden over het verloop van de bestelling tot plaatsing van de panelen. Ze geven een realistische planning ook in tijden van materiaalschaarste en leveren proper werk af. Bij problemen app die niet in connectie stond met omvormer daags erna geholpen door technieker die langskwam. Deze firma is zeker een aanrader!
Meest professionele bedrijf waar we al mee te maken hebben gehad. Geen gezever noch loze beloftes lange wachttijd was ons verzekerd voor levering zonnepanelen en batterij, proper gewerkt, vriendelijke werkmannen. Via mail zeer goede opvolging van het dossier, ook i.v.m. aanmelden en aanvraag premies.
We hebben bij de firma aetec een offerte laten maken voor zonnepanelen een omvormer batterij, warmteboiler en een infraroodverwarming voor de badkamer. Na het tekenen en het voorschot betaald te hebben komt er 2 maanden later een technieker langs die zegt dat de zonnepanelen die wij bestelde niet meer gemaakt worden en dat wij andere panelen moeten leggen maar dat deze wel meer gaan kosten. Ook onze batterij die op de offerte staat zou pas in de 2de helft van volgend jaar kunnen geplaatst worden dit is natuurlijk te lang, oplossing volgens de technieker een andere batterij die 250€ goedkoper zou zijn maar die hijzelf niet aanraadt of zou willen hebben of een andere batterij die ons ook 600€ meer zou kosten en als klap op de vuurpijl is volgens de technieker hun verkoper de plaatsigskosten van de infraroodverwarming vergeten te rekenen nog eens 250€. Dus alles samen gevat zou dit grapje ons net geen 1300€ meer kosten dan hun opgemaakte offerte. Als we dan vragen om ons voorschot terug te geven krijg je de reactie dat ze dan geld gaan achterhouden om dat jij uw contract verbreekt en als wij zeggen dat zij hun contract verbreken door 1300€ extra te vragen is het antwoord dat ze er niks kunnen aan doen verder een heel onvriendelijke uitleg of helemaal geen reactie. Blijf weg bij deze bedriegers en betaal zeker geen voorschot voor ze beginnen te werken en ze u ook niet kunnen vast hebben. Wij zullen spijtig genoeg via juridische weg moeten gaan om er uit te komen denk ik.
Zeer goede uitleg door adviseur gekregen. Hij neemt echt de tijd om op alle vragen een gepast antwoord te geven. Wij hebben voor een zonnepanelen installatie van Aetec gekozen! Snelle en correcte communicatie!
Uitleg en plaatsing goed verlopen. Ook de aanmelding bij Fluvius is door Aetec gedaan. Voor eigenlijk weinig geld zonnepanelen op ons dak. Top.
Alles perfect verlopen en veel sneller dan voorzien, toppie. Een top installatie en goede service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aetec met het openbaar vervoer


Gierle Schoorstraat 50 meter
200
493
Gierle Schoorstraat 80 meter
200
493

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid