facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DNCS

DNCS

Info

Het team van DNCS verzorgt in heel België de verkoop en plaatsing van security oplossingen voor bedrijven en de professional.

Geschiedenis

DNCS maakt IT, Security- & Facility management begrijpbaar en rendabel voor CEO’s en eigenaars-ondernemers die het verschil maken in hun branche. DNCS is een netwerkexpert die integreer- en schaalbare beveiligingsinstallaties aanbiedt die eenvoudig, centraal en remote te beheren zijn.
DNCS realiseert projecten door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen en dit vooral door de integratie van technologie en beslissingprocessen op het gebied van IT-, Security- en Facility-management.



"DNCS is ervan overtuigd dat Security & Facility management eenvoudig, rendabel en ondersteunend moet zijn omdat wij geloven dat bedrijven zich moeten kunnen concentreren op hun core-business.Meer en meer toekomstgerichte bedrijven en KMO’s investeren in beveiligingsinstallaties en slimme netwerken. DNCS kan daarbij helpen. Sterker: wij lopen voorop.Onze multifunctionele installaties bieden jou de kans om meerdere vliegen in één klap te vangen: digitale monitoring van gebouwen, terreinen en mensen, maar ook tijdsregistratie, gezichtsherkenning, betrouwbare analyses en procesoptimalisatie. Zo helpt DNCS de efficiënte werking van jouw bedrijf op punt te krijgen en een hoger rendement te boeken."
Adres: Beersebaan 120, 2275 Gierle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 14 71 81 56
Stad: Gierle
Route: Beersebaan 120
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Dncs vacatures, Tommy wouters dncs, Intelligente camera
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aetec Aetec 0 meter Goede uitleg ontvangen van de adviseur. Installatie van batterij, omvormer en panelen...
Energie+ bvba Energie+ bvba 2 km We kwamen via de groepsaankoop van Ichoosr in contact met deze firma in functie van d...
Recensies
Top facility met zeer competent personeel, top kwaliteit met service na verkoop van het hoogste niveau! Een absolute aanrader. Mvg Tonni
Vakkundige informatie en begeleiding in alle beveiligingsprojecten. Maatwerk met persoonlijk en gericht advies. 100% after sales.
Top Security Products - nuchtere prijzen
Fijne ontvangst en interessant experience center
Vertaald door Google Serieus bedrijf Origineel Entreprise sérieuse
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid