facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynasties Wok

Dynasties Wok
"Ouvert depuis 2015, notre restaurant familial vous accueille tous les jours, sauf les mardis ouvert les mardis jours fériés. Nous fonctionnons qu’avec des formules buffet car nous voulons que chacun puisse goûter ce qui lui fait envie et puisse avoir le choix. Enfin, dans notre restaurant asiatique de Waterloo, vous pouvez trouver dans notre buffet à volonté poulet, bœuf, porc, canard, scampi, riz, nouilles, potages, salades, nems, dim sum, sushis, teppanyaki ou encore desserts variés."
Adres: Chaussée de Louvain 5 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 880 56 67
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Louvain 5
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: wok dynasty prijslijst, wok dynasty boortmeerbeek boortmeerbeek, wok dynasty menu, wok dynasty boortmeerbeek menu, wok dynasty boortmeerbeek prijzen, wok dynasty aartselaar prijzen, wok dynasty boortmeerbeek prijs, wok dynasty menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Tei Sushi Tei 1 km We waren erg teleurgesteld over de schotel en de kippenvleugels. De vis was smakeloos...
Yokowok Yokowok 2 km Een leuk klein tentje waar we net heerlijk hebben gegeten. Het buitenterras is niet g...
Makimasan Makimasan 3 km Niet zo'n groot assortiment maar wel goede kwaliteit
Ping Ping 3 km <span class="f5axBf"
Sushi Shop Sushi Shop 3 km
Recensies
Je komt naar een wok restaurant en er kan niet gewokt worden. Enkel tepanjaki. Heel jammer, aangezien we heel erg graag wokken. Keuze is beperkt vind ik en er word niet snel bijgevuld. Ik moet zeggen, ik ben altijd snel tevreden, maar deze keer ben ik eerder teleurgesteld. Je betaald een all-in en je kan niet wokken in het wokrestaurant. Het kan aan mij liggen, maar ik snap het niet. Zouden we dan ook maar 3/4 van de prijs moeten betalen?
Comida gostosa, achei que deixou a desejar no atendimento , pode ser pq eles estava muito cheioEten: 5/5
Met een groepje van 6 personen gegeten. We waren daar om 20:00 uur. Het is een ruim assortiment en je tafel staat redelijk ruim. Sommige warme kant en klaar gerechten waren op of al wat ingedroogd. Wat dat betreft is 2 sterren meer op zijn plaats maar wat ik gegeten heb was heel smaakvol. Ook de gerechten van de bakplaat waren heerlijk. De parkeerplaats onder het gebouw was dicht en dus moet je aan de overkant op de parkeerplaats bij de McDonalds je auto neerzetten. Daarna over de toegangs weg en een drukke weg lopen om bij het restaurant te komen. Om kort te zijn: Geef aandacht aan de warme kant en klaar gerechten en zorg dat je parkeergelegenheid in orde is. Dan krijg je van mij de 5 sterren. Nu nogmaals gegeten. Nu met 5 personen. De wok en bakplaat waren goed. Het eten heerlijk. De kant en klare gerechten waren over het algemeen goed maar er zaten nogsteeds gerechten tussen die veel te lang in de warmhoud schalen zitten en dus ingedroogd zijn. Het kan nog beter.
Op zaterdag gaan eten warme gerechten waren koud en konden niet volgen met aanvullen en de baas vond het niet nodig om ook wok aan te bieden. De vis was ook nog rauw
Redelijk wok restaurant, niet heel bijzonder. Keus is beperkt. Soms erg grote groepen die erg dominant zijn in aanwezigheid. Er is maar 1 kok die voor iedereen de wok en tepanyaki moet doen. Geeft lange wachttijden.
Super indico, muito bom de ir com a família, comida muito gostosa, atendimento muito bom, muito bem limpo, tem apenas 1 ponto negativo , não tem nome nos pratos na hora de se servir.
Zeer vriendelijke bediening en een kwaliteit/prijs verhouding die zijn gelijke niet kent in dit segment vd horeca.
Niet de beste maar ook niet de slechtste waar ik ben geweest. "Le Monde Est Petit" is de beste in dit soort zelf bediening restaurants.
Heerel veel keuze , lekker ,mooi gezellig
Personeel super attent en vriendelijk. Lekker en vers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid