facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yokowok

Yokowok

Info

Le wok offre une cuisson courte à feu très vif et permet de conserver le croquant des légumes, le moelleux des viandes et la saveur des poissons.

Geschiedenis

Soupe/Entrées/Bases du Wok/Viandes et poissons/Légumes/Sauces/Herbes/Best Sellers .

Adres: 158 Drève Richelle , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 05 44
Stad: Waterloo
Route: 158 Drève Richelle
Postcode: 1410


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dynasties Wok Dynasties Wok 2 km Je komt naar een wok restaurant en er kan niet gewokt worden. Enkel tepanjaki. Heel j...
Recensies
Een leuk klein tentje waar we net heerlijk hebben gegeten. Het buitenterras is niet groot maar wel mooi ingericht en je waant je bijna in Thailand.
Ik had de gelegenheid om de bezorging te testen terwijl ik een avond bij een vriend logeerde, ik moet zeggen dat het echt niet slecht is. Zowel de voorgerechten als de gerechten zijn redelijk goed en de saus is lekker. Ik heb voorbeeldfoto's van de gerechten ingevoegd. Als ik de kans heb, zal ik teruggaan. Prijsniveau zitten we min of meer in het gemiddelde van hetzelfde type restaurants
Ik ga deze plek nu verlaten. 2 sterren voor de wok die goed was. Geen hygiëne. Toen ik onze drankjes nam, merkte ik al snel dat de koelkast vies was. We gingen toen naar boven. Toen we de trap opliepen, merkten we dat onze voeten bleven plakken ... boven is het nog erger, de vloer is walgelijk. Ik moest de serveerster vragen om onze tafel schoon te maken omdat deze plakte en er etensresten waren. Ik wil verduidelijken dat we om 17.45 uur aankwamen en dat we de enige klanten waren. Ik wees de serveerster op het gebrek aan hygiëne, maar ze reageerde niet. Gezien de vuilheid van de plaats, bood ik mijn man aan om niet te eten, ons een terugbetaling te geven en te vertrekken, maar hij wilde niet en zei eenvoudigweg dat we niet terug zouden komen.
Gelieve beter te communiceren op uw site dat u gesloten bentEten: 5/5
De meest walgelijke noedels die ik ooit heb gegeten. 90% te gaar smakeloze noedels in een kartonnen doos geduwd, zonder saus, te gaar groenten, vlees van slechte kwaliteit en zelfs een haar erin! Zo erg dat ik het niet eens kan eten en het terug zal brengen.
Kleine plaats te schattig, zeer correcte prijzen en service met een glimlach. De eend is uitstekend!Eten: 5/5
Geweldige plek om Chinees / Aziatisch fastfood te eten. U kunt telefonisch afhalen of eten. Ze hebben zelfs een bezorgservice. Als je hier eenmaal begint te eten, raak je verslaafd. Het is ongelooflijk lekker.
Nooit mijn thuisbezorging ontvangen zondag om 20.00 uur besteld en bevestiging van mijn bestelling ontvangen en zoals altijd niets om 21.30 uur gebeld zonder succes en toen we ter plaatse gingen kijken gesloten. Dus gezien de tijd hebben we snel genoegen genomen met een brood. Wat me stoort, is dat ik geen nieuws van ze krijg, geen bericht, geen telefoontje. Deliveroo heeft mij terugbetaald, dus aan die kant goede service na verkoop.
Vriendelijke plek. Eenvoudig en niet te vettig koken. Ziet er gezond uit, plus verzending is gratis...
Onze gasten en wij vonden het geweldig. 7 gerechten besteld en kwamen bijna op tijd en foutloos aan. Mooie porties. Erg dure bezorging en onlogisch principe... bij bezorging zijn de ingrediënten iets duurder maar als je veel gerechten afneemt lopen de bezorgkosten op terwijl bezorging vaak gratis is boven een bepaald bedrag... Een ster van minder voor deze "zorg" " maar uitstekend qd zelfs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid