facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Tei

Info

Restaurant Japonais sur place, livraisons ou à emporter

Adres: Chaussée de Bruxelles 554 Brusselsesteenweg 554 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 351 53 99
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 554
Huisnummer: Brusselsesteenweg 554
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 11:00-15:30
Maandag: 17:30-23:00
Woensdag: 11:00-15:30
Woensdag: 17:30-23:00
Donderdag: 11:00-15:30
Donderdag: 17:30-23:00
Vrijdag: 11:00-15:30


op zoek naar gerelateerd: Thai Square Waterloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wataro Wataro 42 meter Vertaald door Google Tot nu toe het beste Japanse restaurant in mijn leven. Attente b...
Wasai Wasai 208 meter We houden van deze plek! veel waar voor je geld en de kwaliteit is redelijk goed. We ...
Dynasties Wok Dynasties Wok 1 km Je komt naar een wok restaurant en er kan niet gewokt worden. Enkel tepanjaki. Heel j...
Makimasan Makimasan 2 km Niet zo'n groot assortiment maar wel goede kwaliteit
Sushi Shop Sushi Shop 2 km
Tsuki Tsuki 3 km Heerlijk gegeten. Zeer aangename personeel.Ons goed geadviseerd bij onze keuze.
Recensies
We waren erg teleurgesteld over de schotel en de kippenvleugels. De vis was smakeloos, de rijst is helemaal geen sushirijst. We hebben om 18.45 uur een bestelling op de site geplaatst voor levering om 19.30 uur. De bevestigingsmail is nooit aangekomen. Een "bug" zou hebben betekend dat de bestelling was opgenomen voor afhalen en niet voor bezorging terwijl de site mij om mijn adres vroeg.... We belden rond 19.10 uur om te melden dat het een vergissing was en dat we een levering wilden. De persoon aan de telefoon zegt "ja ja" zonder het bestelnummer of de naam op te nemen, alleen het adres. We belden twee keer om erachter te komen waar onze bestelling was. "De bezorger is net vertrokken, hij is er over 2 minuten". Vervolgens word ik om 20.40 uur gebeld dat ik mijn afhaalbestelling niet heb opgehaald... Dus leg ik uit dat we om bezorging hebben gevraagd. Opnieuw wordt ons verteld dat het binnen 2 minuten gebeurt, maar niets. We moesten wachten tot 21.00 uur. De bezorger zei "Ik heb het warm" toen hij het had over de kippenvleugels die meer dan 1 wachtten. 5 uur om te worden afgeleverd, dus ze waren koud en zacht. Er werd geen korting aangeboden. Echt slechte ervaring, ik zal hier niet nog een keer bestellen.
Uitstekend. Lekkere en typische smaken. De tempura's zijn bijzonder goed, maar alle geteste gerechten zijn erg goed. Het is de moeite waard om eens iets anders te proberen dan de klassieke sushi, want hun menu is uitgebreid en gevarieerd, met originele creaties zoals vegetarische paddenstoelen/aspergeshi. Het personeel lacht en is erg vriendelijk. De Japanse sfeer is prettig en goed in balans. ik raad aan
Wanneer u uw bestelling nooit ontvangt omdat deze is afgeleverd bij een andere klant die deze heeft opgegeten!!! We dromen!!! Dus we koken pasta! Vegetarische menuopties: Niets om te eten!
Heel erg gemengd welkom - geen enkele glimlach van de serveerster Sushi: Met mij gaat het goed. Niets meer. Eetbaar Temaki-advocaat: een moordenaar die het niveau van de hele avond deed stijgen Een andere serveerster kwam de kamer binnen en ze was super aardig. Ze lachte in ieder geval! Jammer dat ze er niet als eerste was!
Correcte sushi, sashimi en broodjes, maar niets bijzonders. Vriendelijk personeel.Eten: 3/5
We eten er nu vaak en elke keer zijn we blij met de ontvangst en de service. De plaats is gezinsvriendelijk, zeer gastvrij en het personeel is heel erg vriendelijk. Ze bieden een ruime keuze aan sushi, bijgerechten en ook diverse schotels en spiesjes in allerlei soorten. Ze hebben ook veel gevarieerde vegetarische / veganistische opties, wat vrij zeldzaam is in sushi-restaurants! Ze zijn erg weinig in termen van personeel, dus ik stel voor dat je daarheen gaat op een dag dat de kamer niet te vol is! Ik raad 100% aan!
Zeer goede sushi, zeer behulpzaam personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad aan !!
Perfect om in te eten. Alle tot nu toe geteste gerechten zijn gevalideerd
Hyper teleurgesteld en verontwaardigd, we hebben op 14 februari om 18.00 uur een bestelling geplaatst om om 19.30 uur te worden afgeleverd, na 2 uur wachten belde ik de Aziatische vrouw terug die erg slecht sprak aan de telefoon, ze zal zichzelf herkennen, zogenaamd zeggend dat ze overvol zijn, en dat ik uiteindelijk pas om 21.30 uur zou worden afgeleverd, ik moest de bestelling annuleren, mijn zoon en mijn vrouw gingen naar bed zonder te eten vanwege deze vreselijke onaangename vrouw, persoonlijk raad ik het niet aan bij allemaal, en opnieuw plaats ik een ster omdat er geen 0 sterren te bieden zijn. als je weet dat je niet iedereen tevreden kunt stellen, stop je gewoon met het aannemen van bevelen, zo simpel is het, en beleefdheid kun je ook leren, lieve dame.
Het is de eerste keer dat het me thuis is overkomen, maar ik heb gyozas besteld, helaas vreemde smaak in de mond waarschijnlijk niet vers Ik laat de rest achter na het eten van 2, resultaten de hele nacht ziek en je de details doorgeven ... Het zal helaas niet meer voor mij zijn, ook al kan het gebeuren..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid