facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diplomatic Car

Adres: Rue Artan 9 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 215 10 47
Stad: Schaerbeek
Route: Rue Artan 9
Postcode: 1030


Recensies
Door een vriend hier enkele jaren naar doorverwezen en steeds supertevreden van hun herstelwerkzaamheden . Hier ben je geen nummer maar een klant en alles word ook gedaan om een perfecte herstelling af te leveren . Top Team
Veel gevraagd aan verzekering voor simpele herstelling. Plaatst vervelende kaartjes als opkoper aan je autovenster.
De reparatie van de twee deuren en de vleugel van een Golf 7 werd perfect uitgevoerd met grondigheid en snelheid. Ik adviseer ! :
Hartelijk dank voor uw snelheid en vriendelijkheid! Super efficiënt werk met absoluut onverslaanbare deadlines en begrip voor de persoonlijke situaties van mensen. Ik raad het zeker aan
Het is professioneel, niets te zeggen, ik heb mijn beschadigde BMW afgezet, ik heb hem opgehaald alsof hij net de fabriek heeft verlaten. Bedankt voor het goede werk.
Echte professionals. Na een ongeval in Frankrijk eind november heb ik contact opgenomen met een tiental carrosseriebedrijven om mijn auto voor de kerstvakantie te laten herstellen. Geen beschikbaarheid voor half januari !!!. Gelukkig raadde een vriend me aan om contact op te nemen met deze garage en dhr. Smeets regelde de volgende dag een afspraak voor me. Tijd om de nodige onderdelen te bestellen en tien dagen later stond mijn auto bij de Diplomatic Car garage, die ook een overeenkomst had met mijn verzekering... Meneer Smeets zorgde voor een kwaliteitsvolle vervangwagen waarmee ik gemakkelijk op zakenreis naar het buitenland kon gaan en meer dan duizend kilometer kon rijden. Mijn voertuig werd op de afgesproken datum perfect hersteld en ik kon vertrekken voor de kerst- en eindejaarsvakantie. Uitstekende communicatie, onberispelijk werk en stiptheid een Zwitserse meester-horlogemaker waardig! Zonder meer aanbevolen.
Werk van uitstekende kwaliteit en supersnel! Niets om over te klagen op dit niveau, het is erg professioneel. Het welkom zou iets warmer kunnen zijn dan 4 sterren, maar ach, de rest is geweldig!
Professionele en onberispelijke service, uitgevoerd binnen de aangekondigde deadlines. Een attent bedrijf op mensenmaat. Ik raad ten zeerste aan.
Uitstekend garageadres vanuit alle gezichtspunten. Prachtig werk en prettig en behulpzaam personeel. Echt aan te bevelen.
De manager is helemaal niet gastvrij en respectloos. Het is echt een schande! Toen we aankwamen, was de persoon opdringerig, onbeschoft en onbeschoft. Hier zijn de kwalificaties van de manager van deze garage. Echt walgelijk! Om te vermijden voor wie op zoek is naar een professionele garage!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Diplomatic Car.

Schaerbeek auto-onderdelen

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Artan 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Diplomatic Car adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Diplomatic Car. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Diplomatic Car delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto-Torino Auto-Torino 657 meter The place to be voor je auto! Ga zeker langs voor de beste kwaliteit voor je auto! Vo...
Garage Lyse Garage Lyse 850 meter
Nadaf Auto Nadaf Auto 1 km Zeer professionele, vriendelijke en zeer eerlijke meneer! Zonder aarzeling aanbevelen...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid