facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto-Torino

"Atelier Carrosserie & Mécanique toutes marques , spécialiste véhicules Italien.Garage à taille humaine avec un service personnalisé."
Adres: Rue de la Luzerne 21 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 733 56 15
Stad: Schaerbeek
Route: Rue de la Luzerne 21
Postcode: 1030


Recensies
The place to be voor je auto! Ga zeker langs voor de beste kwaliteit voor je auto! Vooral de eigenaar is een heel vriendelijke man!
Zeer bekwame koetswerkherstellers ook voor niet Italiaanse merken aan een redelijke prijs, zeker aan te raden.
Heel kostelijke garage , rempl. soufflet avant droit exterieure. 161,44e
Goede prijs kwaliteit. Al een tijdje mijn garagist voor alle merken.
Walgelijk dat ik mijn reparaties thuis heb gedaan voor de maand die ik contant heb betaald zonder factuur voor iets van 600 € en een paar maanden later merk ik dat ik hetzelfde probleem heb met het rek dat net is beschadigd.. Ik moest terugkeren naar Nissan moet nu 635€ aan onkosten betalen, tot op de dag van vandaag moet ik 1500€ aan onkosten betalen, heel erg bedankt!!!! Ik raad deze garage nooit meer aan.. De medewerkers zijn arrogant en luisteren niet eens. . Ik bel vanmorgen dat hij droog was en antwoordt me alsof ik minder dan niets was, maar niet serieus.. Ik had de andere meningen die op de site stonden moeten volgen, ik deed het gewoon op mijn manier!!!
Diagnose aan 150 euro zonder iets gerepareerd te hebben. Ze geven me een schatting voor de reparatie van de auto, 4.000 euro terwijl de marktwaarde van de auto rond de 11.000 euro ligt. Ik ga naar een andere garage, de prijs van de diagnose is gratis, de totale herstelling van de auto bedraagt ​​760 euro inclusief onderdelen en arbeid. Oordeel zelf.
Ik zocht tevergeefs in Noord-Frankrijk naar een garage die aan de 5-cilindermotor van mijn Fiat coupé uit 1999 kon werken. Na telefonisch contact met auto torino was de baas eigenaar van het model en kent het perfect. Niet rijdend binnengebracht voor een probleem met het inlaatspruitstuk en de brandstofpomp, ik heb hem gisteren over de weg opgehaald en hij werkt geweldig! Kortom, de klantenrelatie is top regelmatig telefonisch contact tijdens de werken, de redelijke prijzen, de kunde van de monteurs onmiskenbaar! Auto torino wordt de garage voor mijn Fiat 20v coupé voor alle delicate ingrepen!Service: Motorreparatie
Zeer gastvrij, zeer behulpzaam en professioneel. Mijn Alfa ging kapot en werd naar deze garage gesleept. Probleemloze ondersteuning, efficiënte diagnose en reparatie in korte tijd uitgevoerd voor een normale prijs. Ik zal met plezier en vertrouwen terugkeren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Auto-Torino.

Schaerbeek auto-onderdelen

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de la Luzerne 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Auto-Torino adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Auto-Torino. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Auto-Torino delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Lyse Garage Lyse 571 meter
Diplomatic Car Diplomatic Car 657 meter Door een vriend hier enkele jaren naar doorverwezen en steeds supertevreden van hun h...
Nadaf Auto Nadaf Auto 2 km Zeer professionele, vriendelijke en zeer eerlijke meneer! Zonder aarzeling aanbevelen...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid