facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Best Western Hotel Golden Anchor

Best Western Hotel Golden Anchor

Info

Four-star Best Western Hotel located in a residential area in Mechelen, near the canal, on walking distance from the city Centre. 20 min from airport.

Geschiedenis

Four-star Best Western Hotel located in a residential area in Mechelen, near the canal, on walking distance from the city Centre. 20 min from airport.

Adres: Ridder Dessainlaan 2, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015/422535
Stad: Mechelen
Route: Ridder Dessainlaan 2
Postcode: 2800


Recensies
Gisteren wouden mijn vriendin en ik een leuke valentijn beleven in het mooie Mechelen. De site van dit hotel sprak ons ook meteen aan door volgende zaken: een ruim bad op de kamer, een welkomsdrankje bij aankomst, en een luxe buffet ontbijt. we kwamen binnen in ons kamer en het stonk er verschrikkelijk naar "rioolput" de man die er werkte zei doodleuk dat komt omdat er 3 maand niemand is geweest, hij zei dat we dat konden oplossen daar de raam open te zetten maar door de vries temperaturen hebben we dit uuteraard niet gedaan. Ook was er zoals beloofd geen welkoms drankje de cava was op en geen bad Na veel geklaag hebben we toch een nieuwe kamer gekregen met bad. Je kon zo zien dat er weken niet gekuist was want je kon de overblijfselen van spinnen vinden in het bad en op de grond. Volgende ochtend hadden we ons "luxe" buffet dat bestond uit 4 diepgevroren broodjes en 1 croissant ook kregen we per persoon 1 schel salami voor 4 pistolets. Toen ik hiermee naar de balie ging zei de persoon doodleuk ja de kaas is op. Er was ook een actimel bij dat 2 maand vervallen was. Toen ik mijn koffie wou uitschenken bleek er aan mijn lepeltje nog restanten aan te zitten van de vorige gebruiker. Zo hebben mijn vriendin en ik onze eerste Valentijn gevierd! Echt allesbehalve een aanrander!!
Dit hotel was echt niet ok! Wij verbleven daar met vrienden, ontbijt was een echte ramp! Geen brood, vers fruit was uit de diepvries en vervroren, yoghurt was vervallen, koffie uit een thermoskan, de handdoeken op de kamer niet proper, verschrikkelijke geur van de matras! Dame van het onderhoud deed echt haar best..dit nooit meer .Gelukkig was Mechelen een leuke stad en hadden we mooi weer dat we buiten konden!
De kamer was heel gezellig, en had ook een erg mooi zicht. Het restaurant is ook zeker een aanrader om met familie te gaan eten, en de service was heel vriendelijk.Kamers: 5/5
Goede ligging. Gratis parkeren in de straat. Basic hotel, wel netjes en proper. Vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij vragen. Gratis water aan het onthaal. Basic maar lekker ontbijt.
Fijn, schoon en gunstig gelegen hotel. Mooie ruime kamerals en fijn personeel. Parkeergelegenheid vlakbij hotel. Aanrader!
Prima hotel met vriendelijk personeel en gratis parkeren. Kamers zijn vrij groot, de badkamer is klein maar netjes en schoon.
Goed ontbijt, kamers wat verouderd, maar prima hotel. In leuke stad met veel terrasjes en goed eten
Heel goed hotel alles is oke enkel een bord en licht op en aan de parking was wel leuk geweest.
Zeer vriendelijk personeel schone kamer 24 en sanitair. Goed ontbijt met veel variatie. Wel een beetje verouderd maar toch aan te bevelen
Net buiten centrum, rustig gelegen en goed bereikbaar. De kamers hebben alles wat nodig is. Vriendelijk onthaal.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Best Western Hotel Golden Anchor met het openbaar vervoer


Mechelen Vrijbroekpark 30 meter
Mechelen Dodoens 80 meter
Mechelen Dodoens 110 meter
28
288
289
Mechelen Dodoens 120 meter
28
288
289
Mechelen Brusselpoort 160 meter

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Best Western Hotel Golden Anchor.

Mechelen hotelresort

openingstijden, locatie, vervoer. Ridder Dessainlaan 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Best Western Hotel Golden Anchor adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Best Western Hotel Golden Anchor. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Best Western Hotel Golden Anchor delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid