facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ANYWAY doors

ANYWAY doors

Info

Wie deurdenkt, denkt ANYWAY!

Moderne binnendeuren met innovatieve en functionele meerwaarde. Anyway Doors is een Belgisch merk en product!

Geschiedenis

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 30 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop. Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die u als geen deur ervaart’.

Zo zoekt ANYWAY doors constant naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woonconstructie, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om er als bouwheer de nodige aandacht aan te besteden.

Met hun minimalistisch design onderscheiden Anyway binnendeuren zich ondertussen in meer dan 20.000 residentiële woonprojecten.

* moderne binnendeuren
* schuifdeuren
* inloopkasten
* uitsluitend maatwerk

Anyway Doors binnendeuren zijn terug te vinden in verschillende toonzalen verspreid over de ganse Benelux!

Meer info: https://www.anywaydoors.be

Onze taak

"De ideale deur is geen deur"

Op het eerste gezicht klinkklare onzin voor een deurenfabrikant! De visie achter deze slogan is evenwel, door aanhoudende product engineering, een deursysteem te ontwikkelen dat u als gebruiker ervaart als "geen" deur.

Label

Merken:
ANYWAY doors
DRESS-A-WAY
SLIDE-A-WAY

Contactgegevens:
Indoor Collection nv
Nijverheidsweg 32
2240 Massenhoven
België

T 03/475.15.15
F 03/475.14.75
E [email protected]
BE 0450 099 497

Meer informatie:
http://www.anywaydoors.be/nl/contact-toonzalen/anyway-doors-massenhoven-antwerpen

Producten

Moderne binnendeuren
Schuifdeuren
Glazen deuren
Pivoterende deuren
Kasten op maat
Inloopkasten



"ANYWAY doors is een Belgisch merk dat werd opgericht op 1 april 1995 en op vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector; zowel qua vormgeving als techniek.Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven, nabij Antwerpen neemt een team van 35 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop.Het uiteindelijke doel is steevast 'een deur die u als geen deur ervaart’'.Wie "DEURdenkt", denkt ANYWAY!ANYWAYdoors maakt moderne binnendeuren op maat en is actief over de ganse Benelux.U kan onze producten rechtstreeks of via lokale ANYWAYdoors partners aankopen inclusief professioneel inmeten en montage."
Adres: Nijverheidsweg 32, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/475.15.15
eb.yawyna@ofni
Stad: Massenhoven
Route: Nijverheidsweg 32
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: anyway doors prijzen, anyway doors korting, anyway doors nederland, anyway doors alternatief, anyway doors schuifdeuren, anyway doors forum, anyway doors heerlen, anyway doors showroom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Portapivot Portapivot 0 meter Portapivot specializes in high-end architectural hardware. B2B eCommerce with worldw...
Scents Scents 360 meter Scents staat altijd paraat. De geuren worden snel geleverd. Ze houden je altijd op de...
Schillemans Parket & Interieurmaatwerk Schillemans Parket & Interieurmaatwerk 413 meter Perfecte service, tot in de kleinste details.
A.S. Keukens A.S. Keukens 868 meter Onze sponsor, de vriendelijkheid zelf
Detelec Lichtdesign Detelec Lichtdesign 956 meter Leuke verlichting, goede begeleiding, niet goedkoop
Top Interieur Top Interieur 2 km Veel keuze qua meubelstijlen en ook nog interessante aanbiedingen van producten die h...
Rijmenants Rijmenants 2 km Grote winkel, veel keuze allerhande! Van kussens tot bbq's, binnen en buitenplanten! ...
Recensies
We hadden al enkele firma’s bezocht alvorens we bij Anyway Doors kwamen. Waar we voordien steeds te horen kregen dat onze vraag erg complex was, had Annelien van Anyway Doors onmiddellijk een pasklare oplossing. De deur werd heel wat sneller dan gepland opgemeten en geplaatst omdat er een gaatje was gekomen in de agenda. De communicatie was steeds duidelijk. De plaatsing gebeurde vlot en werd heel proper afgewerkt. We zijn uiterst tevreden. We hebben nu een deur die perfect doet wat ze moet doen, en er bovendien ook nog eens geweldig uitziet. Top!
Prima service! Top onthaal door Joke in de showroom. Er werd geluisterd naar onze wensen en samen tot oplossingen gekomen geen simpele renovatie. Deze moesten nog eens herzien worden tijdens de opmeting waarbij de opmeter van dienst ook geweldig heeft geholpen. Later alles nog eens doorlopen met Joke met als resultaat dat de plaatsers, supervriendelijke gasten, vandaag twee prachtige deuren hebben gezet.
We kwamen Anyway doors tegen bij het voorbij rijden, langs de E313. Na een bezoek aan de website brachten we een bezoek aan de toonzaal, wat ons kon overtuigen om voor hen te kiezen. Ze hebben nl. een heel groot ZICHTBAAR aanbod wat ik soms miste op andere locaties, waardoor we zo goed als alle mogelijkheden/glassoorten in het echt konden zien. De offerte werd dezelfde dag nog opgemaakt en enkele weken nadien vond de opmeting plaats. De levering zelf liet wat langer op zich wachten, maar was te wijten aan de corona-crisis waardoor het verkrijgen van de grondstoffen vertraging opliep, maar hier werden we tijdig van verwittigd via mail. De plaatsing gebeurde op het afgesproken moment, vriendelijke plaatsers en met de nodige kennis. Onze binnendeur past als gegoten, het resultaat mag er zijn! Wij zijn alvast tevreden klanten.
AnywayDoors heeft alweer een prachtige deur geplaatst. Vanaf de vraag naar info in de toonzaal, het opstellen van een offerte later een bestelling, de communicatie via mail en ten slotte de plaatsing wordt je hier heel vriendelijk onthaald/geholpen. De nieuwe badkamerdeur met 2 verschillende fronten mag gezien worden.
Een steel look deur besteld bij Anyway Doors voor in de leefruimte in onze nieuwbouw. Erg vriendelijk ontvangen in de showroom en we werden goed bijgestaan in het maken van de keuze van de juiste deur. Plaatsing achteraf is ook goed verlopen. De deur hangt er nu drie weken in, en we zijn erg tevreden. Goede prijs/kwaliteit indien een echte stalen deur te duur is. Ik zou anyway doors aanbevelen!
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe deuren. Heel mooie afwerking, uitstekend materiaal. De plaatsing gebeurde professioneel en het personeel was technisch erg bekwaam. Alles werd netjes achtergelaten. Technisch hoogstandje.
Prima begeleiding in de showroom en bij het opmaken van de offerte. Goede kennis over de plaatsingsmogelijkheden en technische kenmerken. Heel tevreden over de plaatsers: op tijd, werkten verzorgd en met respect voor het interieur en lieten alles proper achter. Alles werd mooi afgesteld en ingeregeld. Niet goedkoop maar wat wel nog tegenwoordig maar zeker aan te bevelen qua kwaliteit en uitvoering.
We hebben voor Anyway gekozen omdat het design ons aansprak. Mooie stijlvolle deuren. Na een bezoek aan een dealer van dit merk waar we door de fabriek naar doorverwezen zijn besloten om twee glazen deuren te laten monteren voor een bedrag van 5500.- De montage ging goed, er werd netjes gewerkt en we dachten eigenlijk klaar te zijn. Na vertrek van deze dealer bleken de deuren niet netjes te sluiten. Beide deuren stonden naar buiten toe open. Hierover contact gehad en er werd ons gezegd dat ze er naar zouden kijken. Dat is ook gedaan, de deuren zijn een beetje bij gesteld maar het probleem bleef. Weer gereclameerd en toen kwam er een mail via de dealer dat volgens de fabriek dit binnen de toleranties viel. Dit betekent dus dat je twee deuren koopt die niet in het midden van de door hun geleverde sponning sluiten. Volgens de dealer was dit heel normaal. We hebben toen nogmaals aangegeven dat we dit niet acceptabel vonden. Bij een deur van een paar honderd euro van de bouwmarkt is dat wellicht normaal maar voor deze deuren mag je toch verwachten dat ze normaal sluiten? Zie foto Afijn na weer een dikke week wachten is de dealer weer terug geweest en nu sluiten ze voor 90% goed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een verschrikkelijk mooi product vind maar de service van zowel Anyway België als de after sales van de dealer in Nederland vind in ronduit slecht. Voor mij in ieder geval een reden om niet meer voor dit product te kiezen.
Super ervaring met Anyway Doors! Van het bezoek in de winkel, tot de opmeting en het afleveren van de deur is alles vlot verlopen en communicatie was top! Doe zo verder Anyway Doors, volgende deur komen we zeker terug langs. Zoek je een kwalitatieve binnendeur, twijfel niet zou ik zeggen!
Op onze zoektocht naar blokdeuren kwamen we deze van Anyway Doors tegen in een woning van een familielid. We waren direct verkocht en hebben deze in ons renovatieproject opgenomen. Zeer tevreden over. Zowel wat betreft service en toelichting modellen en variaties tijdens opstellen van offerte, de vlotte aanpassing van offerte als het nakomen van plaatsingstermijn en bekomen technische toelichting wanneer gevraagd. Ze voldoen trouwens volkomen aan de voorwaarden mbt de geldende ventilatievoorschriften. Met als kers op de taart de zeer professionele plaatsing. We kregen zeker wat we wensten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid