facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijmenants

Rijmenants

Geschiedenis

Planten, decoratie of meubelen nodig voor in uw huis of tuin? In ons tuincentrum bent u altijd aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een glimlach en een professioneel advies verder.
Bezoek ook onze taverne en geniet van een lekker hapje, een drankje en een gezellige babbel.

Tot ziens in Massenhoven of Wuustwezel, het team van Tuincentrum Rijmenants!



"Planten en bloemen, decoratie een barbecue of tuinmeubelen nodig voor je thuis? In ons tuincentrum ben je altijd aan het juiste adres! Wij helpen je graag met een glimlach en een professioneel advies verder.Bezoek ook onze taverne te Massenhoven en geniet van een lekker hapje, een drankje en een gezellige babbel.Spring dus zeker eens binnen voor je buiten!Tot ziens in Massenhoven of Wuustwezel, het Rijmenants-team!"
Adres: Liersebaan 121, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 484 44 84
Stad: Massenhoven
Route: Liersebaan 121
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: Rijmenants webshop, Decoratie Rijmenants, Rijmenants folder, Rijmenants tuinmeubelen, Rijmenants klantenkaart, Mijn Rijmenants, Rijmenants ecocheques, Rijmenants kamerplanten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Top Interieur Top Interieur 77 meter Veel keuze qua meubelstijlen en ook nog interessante aanbiedingen van producten die h...
Detelec Lichtdesign Detelec Lichtdesign 747 meter Leuke verlichting, goede begeleiding, niet goedkoop
Schillemans Parket & Interieurmaatwerk Schillemans Parket & Interieurmaatwerk 1 km Perfecte service, tot in de kleinste details.
ANYWAY doors ANYWAY doors 2 km We hadden al enkele firma’s bezocht alvorens we bij Anyway Doors kwamen. Waar we voor...
Portapivot Portapivot 2 km Portapivot specializes in high-end architectural hardware. B2B eCommerce with worldw...
A.S. Keukens A.S. Keukens 2 km Onze sponsor, de vriendelijkheid zelf
Recensies
Grote winkel, veel keuze allerhande! Van kussens tot bbq's, binnen en buitenplanten! Er is ook een bistro maar die hebben we niet bezocht!
Paar jaar geleden een beukenhaag gekocht. Heeft nooit in nieuw blad komen te staan. Stond volgens mij al lang uitgedroogd op pallet klaar voor levering. Voor zoiets beter naar een echte kwekerij gaan.
Top plantencentrum iedere week staan er nieuwigheden En vooral mooie dingen Zowel planten als interieur
Leuke kunstkerstboom gevonden, veel keuze!! De boom werd ook voor me naar de kassa gedragen, goede service! Ook nog super mooie versiering gevonden. Ook de bistro is heel gezellig! Een winkelbezoekje wordt een leuke uitstap op deze manier
Super vriendelijk en vooral zeer aangename gezellige veel te kijken winkel!
Zalige winkel. Een mooi initiatief is het blad met tekeningen van diertjes die in de winkel te spotten zijn. Kinderen zijn op die manier aktief bezig en vervelen zich niet.
Zeer uitgebreid tuin en interieur centrum. We hebben leuk door de winkel gewandeld en gevonden wat we zochten. Decoratieve glazen vaas en droogbloemen. Badproducten van Rituals, mooi assortiment servetten. Aangename kleine cafetaria. Vriendelijk personeel.
mooi groot tuincentrum met een ruime keuze decoratie en geschenken. ook de seizoensgebonden thema's zoals BBQ tuinmeubelen en kerstmis zijn steeds meer dan de moeite waard. de cafetaria met ruime kaart is steeds leuk van koffie tot videe is er verkrijgbaar. een aanrader om een paar uurtjes door te brengen. Update: kerstshow 2020 is zéker de moeite waard om te bezoeken!
Spijtig genoeg kunnen jullie daar weinig aan veranderen. Ben totaal verbouwereerd door de klantonvriendelijkheid van de dame in kwestie. En nog durven beweren dat ik er niks van ken en ik ze al niet meer mag kopen Ik ga het nog erger maken jullie waren 1 van mijn favoriete winkels maar k heb gewoon geen zin meer om nog bij jullie binnen te stappen vooral om de confrontatie met die dame niet nog eens te moeten mee maken.
sommige aankopen duurder dan andere - Weber aangekocht 3 jaar geleden maar veel last en herstel, niet alles in voorraad - buitenplanten super mooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid