facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scents

Scents

Info

Scents is het eerste Belgische bedrijf dat zich exclusief toelegt op geurmarketing en werd in januari 2008 opgericht.

Geschiedenis

Waarom geurmarketing belangrijk is:

Geurverspreiding zorgt voor de juiste atmosfeer!

- Een geur is de krachtigste drager van herinneringen, beelden, emoties, aandacht en informatie.
- Geuren roepen associaties en stemmingen op.
- Ze hebben een grote invloed op het gevoel van welbehagen.
- Je gedrag wordt bewust of onbewust beïnvloed door geuren.
- Geuren staan voor intimiteit, sensualiteit en mysterie en spelen daardoor direct in op de emoties van de consument. Daardoor kunnen ze de voorkeur en trouw voor een merk versterken.
- De impact van een geur is veel directer dan visuele of auditieve prikkels.

Geuren doen de klanten langer blijven en terugkomen!

Een verantwoorde beheersing van geur in de verblijfsomgeving is dus belangrijk en biedt daarnaast een aantal interessante mogelijkheden:
- Uw personeel maar ook bezoekers en klanten zullen zich prettiger voelen hetgeen leidt tot een langer gemiddeld verblijf in uw verkoopruimte of showroom.
- Uw uitstraling en dienstverlening zullen positiever worden beoordeeld.
- Door de positieve ervaring zal men sneller geneigd zijn om terug te komen.
- De herinneringswaarde van geur is bovendien erg hoog.

Juist deze aspecten maken dat u met geurverspreiding in uw kantoor, showroom of verkoopruimte zeer zorgvuldig moet omgaan. U besteedde veel aandacht aan de inrichting van de ruimte om de juiste uitstraling te creëren en wilt dit effect met geurverspreiding versterken.



"Scents is gespecialiseerd in geurmarketing en het implementeren van geurbeleving in commerciële ruimtes in verschillende sectoren. Met geurbeleving kan je jouw klanten een totaalbeleving geven, zorg je ervoor dat ze zich beter voelen in de winkel en dat resulteert in blije klanten en meer omzet.Belangrijke sectoren waarin geurmarketing wordt toegepast zijn Fashion, Horeca, Immo, Optiekzaken, Juweliers en zelfs evenementen."
Adres: Zagerijstraat 10 bus 11, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 233 66 16
Stad: Massenhoven
Route: Zagerijstraat 10 bus 11
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Scents and Home, New Scent webshop, Geur Scents, Scentbird Belgium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ANYWAY doors ANYWAY doors 360 meter We hadden al enkele firma’s bezocht alvorens we bij Anyway Doors kwamen. Waar we voor...
Recensies
Scents staat altijd paraat. De geuren worden snel geleverd. Ze houden je altijd op de hoogte als de geuren moeten bijgevuld worden of als er instellingen moeten aangepast worden. Ook de klanten vinden dat het altijd goed ruikt in onze optiekzaak. Kortom een hele goede service! Wij zijn heel tevreden en raden Scents aan iedereen aan!
De geurmachine deed in het begin niet wat we wilden omdat we hem niet helemaal goed hadden bevestigd. Team Scents heeft geholpen tot alles helemaal in orde was en we krijgen nog wekelijks complimenten over de geur die in onze winkel hangt. Een aanrader, zowel voor de service als over de opvolging !
1 van onze kleine geurtoestellen had een defect. Mailtje gestuurd en zonder aarzelen hebben we enkele dagen nadien een nieuw toegestuurd gekregen het oude hebben we uiteraard terug gestuurd: een snelle en schitterende service, dikke pluim!
Ik heb de producten van Scents al gebruikt in een retail omgeving bij Media Markt en in een kantooromgeving. In het geval van Media Markt heeft het opstellen van een geurmarketing strategie direct geleid tot de stijging van de verkoop in de vestiging in Oostende. De verschillende zones met verschillende toepasselijke geuren zorgden ervoor dat de klanten gemiddeld 15 minuten langer in de winkel bleven. Dat zorgde ervoor dat de er meer impulsaankopen werden gedaan de omzet onmiddellijk met een 5% steeg. De subtiele geuren zijn nooit storend maar altijd aanvullend. Op dit moment gebruik ik deze in de receptie van ons bedrijf waar we de klanten ontvangen.
Wij hadden een probleem in onze kelder en vonden geen oplossing om een frisse geur terug te krijgen ... door nu het cent geurtoestel te plaatsen speciaal voor de kelder is alles opgelost en weer frisse geur !! super tevreden en ook de service is top en vriendelijk , direct antwoord als je iets vraagt dit is zo leuk om zaken mee te doen !!!
Heel tevreden over het toestel. Na verschillende andere merken gekocht te hebben bij scents terecht gekomen. Eerste toestel dat echt doet wat het belooft! Heel vriendelijke mensen en steeds klaar om je te helpen. Echte aanrader!
Hoe geweldig toch, die lekkere geur in winkel waarvan toch dagelijks de klanten zo positief over zijn, ook supervriendeljke service ! zeker aan te raden "Scents"!!!!
Had niet verwacht dat klanten dit zo hard gingen opmerken. Wekelijks krijgen we vragen of ze dit ook kunnen bestellen... Als we eens van geur veranderen, vragen klanten 'of er iets veranderd is'. Heel tevreden van!!
Zeer professionele firma en super vriendelijk personeel. De geurmachine is top en zeer gemakkelijk te installeren. Ik krijg zeer positieve reacties van mijn klanten ! Een tevreden klant!
Super service! Staan klaar met veel advies en nemen de tijd om de juiste geur te vinden voor je zaak. Een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid