facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfa NV - Zonwering en Rolluiken

Alfa NV - Zonwering en Rolluiken

Info

Zonwering en Rolluiken rechtstreeks van de fabrikant

Geschiedenis

Vestigingen in:
- Mechelen
- Antwerpen
- Brussel
- Leuven
- Sint-Niklaas

Adres: Battelsesteenweg 334, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015/27 17 89
Stad: Mechelen
Route: Battelsesteenweg 334
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Alfa zonwering SINT-NIKLAAS, Alfa zonwering btw, Alfa zonwering openingsuren, Alpha Zonweringen, Alfa zonwering ervaringen
Recensies
We hebben de luifel nu 2 jaar hangen en op plaatsing en kwaliteit enkel lof. Als je een probleem hebt wordt het iets anders. We hadden een probleem dat de doek los kwam bij openen luifel, motor bleef doorlopen als de luifel volledig uitstond. Uiteindelijk bleek dit een setting in de afstandsbediening te zijn. Technieker is 2 minuten binnen geweest en heeft op enkele knopjes van de afstandsbediening gedrukt. Rekening 130€ excl btw. Hiervan was 70€ herstellingskost. Geen woordje uitleg hoe het volgende keer zelf te doen, als het nog eens voorvalt bel je maar even. Denk het niet. Anders 4-5 sterren, maar ik geef 0-1 ster op service, dat maakt 2,5 ster in totaal.
In april hebben wij een zonwering besteld bij Alfa. 9 weken later werd deze bij ons geplaatst op een voormiddag. De communicatie verliep heel vlot met Simon die ons de zonwering heeft helpen kiezen. De installateurs waren zeer professioneel. Enkele weken laten wilden we de hoogte nog wijzigen, dit was geen enkel probleem. Op minder dan een week was de installateur al langs geweest en op 1,2,3 was het geregeld. Heel tevreden met het hele Alfa-team.
Ik ben hier klant sinds dat mijn luifel bediening stok kapot was. Mooie nieuwe stok aangekocht en eveneens goeie uitleg gekregen over een nieuwe luifel. Na een jaar heb ik deze besteld en die is net geplaatst door zeer sympathieke en behulpzame mensen. Ze weten wat ze doen en ze doen dat super goed! Doe zo voort en bedankt nogmaals voor de goeie diensten en het kwalitatief product!
Wij waren op zoek naar een luifel van 6 meter breed bij 4 meter diep. Dit zijn buitenmaten en niet eenvoudig te vinden. Daarbij wouden we ook een mooie kast, die het uiterlijk van onze gevel geen onrecht aandoet. We kwamen via enkele horeca uitbaters bij Alfa Zonwering terecht. De bestelling liep vlot, opmeting ter plaatse, voorbereiding van de gevel en een team van 6 man voor de plaatsing. Stuk voor stuk vakmensen met de nodige expertise en ervaring. Spijtig genoeg bleek de afstelling niet helemaal goed te zijn. Door wat beperkte communicatie van Alfa uit waren we ook niet zeker of we de luifel zouden kunnen gebruiken. We namen dan ook geen risico. Tot ons ongenoegen duurde het wel twee maand alvores een herstelling/bijregeling kon gebeuren. Dit enerzijds door overmacht ziektes, anderzijds door onvoldoende informatie bij de technieker. Zodra het Alfa wel duidelijk werd dat het vertrouwen gebroken was, hebben ze de nodige actie genomen en tijd genomen om ons gerust te stellen. Het vertrouwen werd hersteld. Ook het gevraagd begrip voor hun moeilijke periode door vele zieke collega's kon ons begrip krijgen door hun aanpak in communicatie. Naar onze mening kan elk bedrijf het even moeilijk hebben en mag je er niet vanuit gaan dat het slechte wil is. Wij zijn een tevreden klant en kunnen dit Belgisch bedrijf zeker aanraden.
Via deze weg mijn dank voor zowel de perfecte uitvoering en plaatsing van een 'terrasun' alsmede de geleverde service door het 'team-plaatsers' van Alfa-Mechelen. Laten we hopen er evenveel te kunnen/mogen van genieten als de voorgaande installatie. Met vriendelijke groet Theo
Wij hebben al onze screens laten plaatsen bij onze verbouwing door alfa Correcte planning, wat niet makkelijk is tegenwoordig, Nederlandstalige medewerkers en geen onverwachte kosten. Dienst naverkoop was heel ok, we hebben 2maal een probleempje gehad en ze waren bereikbaar en konden via een gezonden technieker het probleem oplossen we gaan nu de laatste screens bestellen en terug met hen.
Onvoorstelbaar onvriendelijk. Je wordt er niet geholpen voor een herstelling als het om een product gaat dat niet van hun komt. Zelfs wat goede raad was teveel gevraagd. Zoek maar een klusjesman zeiden ze. Wegblijven daar!!!
Bijzonder goede ervaring bij Alfa, zowel qua aankoop, contact en dienst naverkoop! Nogmaals van harte bedankt!
We hebben een vriendelijke en degelijke uitleg gekregen bij ons bezoek aan de showroom.
Alfa is bij ons een 6m lange perfect werkende luifel aan ons terras komen afhalen met de bedoeling die later aan een ander terras elders te hergebruiken. De luifel werd door Alfa niet-ingepakt bij ons in de tuin gelegd. Toen we de luifel wensten te herinstalleren na 9 maanden buiten gelegen te hebben, liet Alfa doodleuk weten dat ze niet meer bruikbaar is want te veel blootgesteld aan de weersomstandigheden. Nochtans had Alfa ons beloofd de luifel in bubbelfolie in te pakken. Toen we ze daarop wezen, werd ons gevraagd waarom we de luifel niet zelf hadden ingepakt !. De luifel ligt er, 5 maanden later, nog steeds. Geen enkele reactie meer van Alfa, zelf niet op de vraag om de luifel weg te komen halen waarbij we niet eens compensatie vragen voor het verlies. Het ding weegt meer dan 200kg en wij kunnen er alvast geen weg mee... Ik zou deze firma dus zeker niet aanraden!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Alfa NV - Zonwering en Rolluiken.

Mechelen hoofdkantoor

openingstijden, locatie, vervoer. Battelsesteenweg 334 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Alfa NV - Zonwering en Rolluiken adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Alfa NV - Zonwering en Rolluiken. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Alfa NV - Zonwering en Rolluiken delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hands at Home bvba Hands at Home bvba 1 km Al 6 jaar klant bij Handsathome en nog steeds tevreden van hun professionele opvolgin...
Talent4Work Talent4Work 2 km Talent4Work wil elke werkwillige 50+er aan een job helpen. We vertrekken vanuit de m...
Elegant Elegant 3 km Vreselijk. Na jaren trouwe klant te zijn, heb ik nog steeds geen reactie gekregen op ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid