facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Duinenbad Middelkerke

Adres: Middelkerke
Telefoonnummer: +3259301778
Stad: Middelkerke



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Middelkerke Openingsuren, Subtropisch Zwembad Middelkerke, Zwembad Westende, Westendelaan 96 8430 middelkerke, Middelkerke zwembad nieuw, Zwembad Nieuwpoort, Zwembad Oostende, Vita Krokodiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuisje Middelkerke Ann & Luc Vakantiehuisje Middelkerke Ann & Luc 3 km Dit was reeds de 2de keer dat we in jullie prachtige vakantiehuis logeerden met onze ...
Recensies
Als de weergoden tijdens de vakantie aan zee niet goed gezind waren, konden de kinderen hier een fijne tijd beleven. De inkom bedroeg niet meer dan 2,30 EUR! Met een waterglijbaan, bubbelbad betalend en de mogelijkheid om baantjes te zwemmen lijkt het bad geschikt voor een breed publiek. Maar toch.. voor mijn dochtertje van 15 maanden was het kleinste bad helaas te diep en ontbraken er aangepaste speeltuigen.
Eenvoudig zwembad: er is een groot bad met 4 banen en kleine glijbaan, een peuter-/kleuterbad met wat speelelementen en een apart bad waar de buis in uitmondt. Tevens zijn er nog jacuzzi's en een sauna aanwezig. Er is ook een cafetaria aanwezig met zicht op het zwembad gesloten wegens Corona.
Altijd al graag geweest sinds mijn kinder jaren! De cafetaria nadien mag niet ontbreken na het zwemmen en ravotten.
Gezien inkom amper 2,30€ , veel waar voor z’n geld. 2 kleine glijbanen en 1 grote. Redelijk proper maar verouderd. Loopt wel snel vol bij slecht weer.
Leuk zwemmen met de Kids maar overal wat mankementen. Maar ook goed nieuws, vanaf december 2021 starten de werken van het nieuwe zwembad
Leuke glijbaan en wirlpools, als ze zouden hersteld worden. Voor de rest een fijn en proper zwembad. Een paar extra familie kleedhokjes zou ook niet slecht zijn.
Al bij al een leuk zwembad, maar het zou makkelijk vier sterren kunnen halen als ze technisch onderhoud wat serieuzer namen. De tweede verblijfstaks gaat duidelijk niet naar het gemeentelijk zwembad.
Kinderbad met kleine glijbaan, groot bad met glijbaan en een grote waterglijbaan. Jacuzzi kan voor 2€ voor 15 min. Inkom aan mooie prijs.
Ok tof zwembad. Goed dat er max 100 personen aanwezig zijn. Water in kinderbad is eerder koud voor de allerkleinsten.
Geen banen in de zomermaanden en teveel spelende kinderen voor baantjeszwemmers. De redders keken er naar en zaterdag erbij! Mij zien ze hier niet meer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid