facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuisje Middelkerke Ann & Luc

Vakantiehuisje Middelkerke Ann & Luc
"Welkom in ons modern, sfeervolle vakantiehuis “Zit-an-zee”. Ideaal voor hen die dicht bij zee willen zijn en ‘s avonds rustig willen genieten van de woning.De woning is volledig voorzien voor 8 volwassenen & 2 baby's of peuters. Naast de gezellige leefruimte en open keuken is er een ontspanningsruimte met infrarood cabine, drie sfeervolle slaapkamers, 2 volledig ingerichte badkamers en 2 aparte toiletten. Alles is afgewerkt in hoogwaardige materialen. De zuidwest gerichte, omheinde tuin is toegankelijk vanuit de open keuken. De loungehoek, het bemeubeld ruim terras en BBQ beloven gezellige, onvergetelijke avonden, ... Er is voldoende ruimte om de fietsen en auto’s gratis en veilig te parkeren. Ideaal voor families en vrienden!"
Adres: Duinenweg 493/106, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: +32498939433
Stad: Middelkerke
Route: Duinenweg 493/106
Postcode: 8430


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Duinenbad Middelkerke Zwembad Duinenbad Middelkerke 3 km Als de weergoden tijdens de vakantie aan zee niet goed gezind waren, konden de kinder...
Recensies
Dit was reeds de 2de keer dat we in jullie prachtige vakantiehuis logeerden met onze kinderen en kleinkinderen. Het huis ligt op wandelafstand van de zee en werkelijk alles is aanwezig ; fietsen, spelletjes, een extra tv-kamer voor de kids, een prachtige aangelegde tuin en heel goede bedden ! Zéker voor herhaling vatbaar !
De vakatiewoning ligt in een zeer rustige wijk op 1 km van de zee. ALLES is aanwezig en zeer proper. De kleinkinderen vonden de kinderspeelkamer SUPER. Ook de bolderkar en strandbenodigdheden waren een leuke extra. Wij gaan volgend jaar terug.
Jullie vakantiewoning is de beste die we al gehuurd hebben. Alles is aanwezig om een fijne vakantie aan zee te hebben. Voldoende keukengerief, goede bedden, een leuke tuin, spelletjes, enz. Er was ook meer dan voldoende informatie over de horecazaken in de buurt. Het strand en het centrum liggen op wandelafstand. Het contact met de eigenaars was ook zeer goed. We hebben genoten van ons verblijf.
Prachtig huis! Alles is aanwezig, ook voor de kindjes bestek, borden, speelgoed, kinderstoel, bedje,…. We komen helemaal tot rust in de mooie tuin. We keren zeker terug!
Heel mooie en praktische woning. Op wandelafstand van de zee. Wij verbleven hier met 2 gezinnen en 2 kindjes. Praktisch veel aanwezig voor de 2 kleinsten.
Vakantie bij Zit-an-Zee voelt als thuiskomen. Moderne, gezellige woning waar werkelijk alles aanwezig is voor jong en oud om een topvakantie te beleven. Wandelingen op het strand, fietstochten in de buurt, te voet of met de tram naar Oostende of Nieuwpoort........ Kortom, een week is te snel voorbij.
Een toplocatie om tot rust te komen! Modern interieur en op wandelafstand van de zee! Een echte aanrader!
Mooi, ruim en heel praktisch ingericht vakantiehuis. Strand en duinen zijn op wandelafstand. Heel aangenaam contact met de eigenaar. Toplocatie!
Wat een mooi verblijf op wandelafstand van het strand! Mooi en licht ingerichte woning. Aan alles is gedacht om een ontspannen tijd aan de kust te beleven met de familie. Bij aankomst voel je je onmiddellijk welkom geheten. Goed uitgeruste overzichtelijke keuken, opgemaakte bedden, handzeep in badkamers en toilet, gezelschapsspelen voor jong en oud, duidelijke info-map, kinderstoelen, kinderbestek, zelfs kinderspeelgoed... Gezellige tuin om te relaxen, ... Boodschappen doen kan op wandel-en fietsafstand. Boeking, communicatie, afspraken, ... verloopt allemaal heel vlot en supervriendelijk. Een topper die we zeker kunnen aanraden!
Ruime, zeer propere en lichtrijke woning. Mooi en luxueus ingericht. We hebben volop genoten van ons weekend. Door het stralende weer konden we ook genieten van de mooie/knusse tuin. Alles aanwezig in en rondom de woning. Pluspunt voor de kids waren de vele gezelschapsspelen. Afstand tot het strand is perfect. Hierdoor vertoef je in een rustige omgeving. Winkels en bakkers super dichtbij. We komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid