facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoli Webdesign

Zoli Webdesign

Info

Zoli is een full-service webdesign bedrijf in Geel. Wij maken mobiel-vriendelijke websites die u zelf kan aanpassen.



"Wij helpen bedrijven met het realiseren van hun online aanwezigheid aan een betaalbare prijs. Je kan bij ons terecht voor op maat gemaakte websites, webapplicaties en al je grafisch werk zoals logo's en visitekaartjes."
Adres:
Telefoonnummer: +32499102482
Stad: Geel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WeAreKnights WeAreKnights 185 meter Zeer tevreden van het ontwerp van logo en visitekaartjes.
aroma communicatie aroma communicatie 629 meter Na enkele teleurstellende -en erg dure- ervaringen met webdesigners die hun beloften ...
NewFront NewFront 2 km Geweldige Service!! Super content van het resultaat!
Recensies
Bryan zorgde voor een mooi ontwerp van onze website. Hij maakte veel tijd vrij om te peilen wat onze wensen waren. De site werd een pareltje. Ook nadien was geen moeite teveel voor Bryan. Een vraag, een opmerking, een wens .... hij reageert heel snel en onderneemt direct actie. Steeds met de glimlach en met tact. Voor mijn part een echte aanrader om mee in zee te gaan. Knap !
Bryan heeft mij al verschillende keren geholpen bij het ontwerpen van een website voor mij. Bryan is iemand die heel goed luistert naar wat jouw noden zijn en zoekt daar ook de perfecte oplossing voor. Niets is hem te veel! Ontzettend leuk samenwerken!
Voor mijn bijberoep was ik op zoek naar een duidelijk visitekaartje dat ook dienst kan doen als afsprakenkaart. Bryan maakte een simpel, mooi kaartje in een felle kleur zodat mijn klanten het snel terugvinden. Pluspunt: dat fel oranje is ook nog eens mijn lievelingskleur!
Zeer professioneel verder geholpen en altijd een snelle response! zeker een aanrader!
U moet niet verder gaan zoeken .. best of the best
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid