facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor aroma communicatie

aroma communicatie

Info

aroma versterkt ondernemingen, organisaties en overheden in hun marketingcommunicatie met als resultaat een sterk merk met een sterk imago.

Geschiedenis

Onze communicatie-experten adviseren en werken strategieën op maat van uw organisatie/onderneming uit. Daarna staat een creatief team klaar om de adviezen en strategieën om te zetten in concrete communicatietools.

Als erkend communicatiebureau geven we smaak aan uw communicatie vertrekkende vanuit de Aroma driehoek met de focus op uw ROI.



"We willen samen door een gedurfde creativiteit mensen aanzetten tot bijdragen aan een mooie, gezonde en bewuste wereld.Door samen op zoek te gaan naar het echte verhaal achter de mens en dit te vertalen in de juiste duurzame communicatietools, technologie, materiaal en design komen we tot de best mogelijke impact van de boodschap."
Adres: Dr. Van de Perrestraat 176-178, 2440 Geel
Telefoonnummer: 014 700 595
Stad: Geel
Route: Dr. Van de Perrestraat 176-178
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Visie communicatiebureau, Aroma Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WeAreKnights WeAreKnights 534 meter Zeer tevreden van het ontwerp van logo en visitekaartjes.
Zoli Webdesign Zoli Webdesign 629 meter Bryan zorgde voor een mooi ontwerp van onze website. Hij maakte veel tijd vrij om te...
Lachjes & Vlagjes Lachjes & Vlagjes 1 km Lachjes & Vlagjes geeft kleur aan uw feestjes! Heb je binnenkort iets te vieren? En j...
Up North Up North 2 km Na lang dromen over een Hay Soft Mag zetel, zagen we onze kans tijdens een winkelbezo...
voor.ontwerp voor.ontwerp 2 km Creatief en oog voor detail. Heel erg tevreden over de samenwerking en het ontwerp va...
Aconcept create 4 you Aconcept create 4 you 2 km Grafisch ontwerp: logo's - huisstijl - uitnodigingen - flyers - wenskaarten - gespeci...
NewFront NewFront 2 km Geweldige Service!! Super content van het resultaat!
C-Prints - Zakelijk drukwerk met ontwerp en advies C-Prints - Zakelijk drukwerk met ontwerp en ... 3 km Vertaald door Google Web siste werkt niet oke .ik probeer 4 keer om een ​​offerte te ...
Publiwereld Publiwereld 3 km Voor alle reclamewerken en beletteringen Ook promotiekleding, trofeëen en drukwerk
SMS-Timing SMS-Timing 4 km SMS timing is the most innovative developer of software and cloud solutions for karti...
Recensies
Na enkele teleurstellende -en erg dure- ervaringen met webdesigners die hun beloften niet konden waarmaken , kwamen wij vijftien jaar geleden via een email marketing campagne toen al ! terecht bij het piepjonge éénmansbedrijfje dat nu is uitgegroeid tot het professionele en sterk expansieve communicatiebedrijf dat AROMA COMMUNICATIE nu is . Wij zijn zovele jaren later nog steeds een tevreden klant : voor ons drukwerk ,voor onze website inclusief e-shop , voor advies en nu recent voor hun fantastische Aroma Academie ! Way to go ,Aroma !
Na een eerste geweldige samenwerking in 2003 heeft Aroma Communicatie zojuist onze website een opfrisbeurt gegeven, en alweer met groot succes. Bedankt Marieke en Roel ! Jullie doen je vak met passie en hebben oor naar de wensen van de klant !
Het team van Aroma Communicatie is een jong, dynamisch en enthousiast team communicatie-experts, die niet aarzelen hun uitgebreide kennis te delen met klanten en potentiële klanten middels inspirerende seminars. Een pragmatische aanpak, no-nonsense stijl, van mensen die duidelijk met hun beide voeten in hun business staan.
Niet zo lang geleden startte ik een mediacampagne. Ik dacht dat ik wel ongeveer wist hoe dat moest. Tot ik de mensen van Aroma Communicatie ontmoette. Zij zorgden met hun originele en professionele aanpak voor heel wat nieuwe ideeën. Ik werd perfect begeleid en ben ontzettend trots op de campagne. Bedankt voor de fijne samenwerking! Een aanrader!
Onlangs deelgenomen aan #SelectSofaSeminars thema #SocialMedia. Daar werd vanuit de praktijk en met kennis van zaken een aantal onmiddellijk bruikbare tips gegeven om aan de slag te gaan met de belangrijkste social media van deze tijd. Bedankt!!
Via het ondernemersforum van dinsdagavond heel wat interessante tips geleerd om meer bekendheid te krijgen. Bedankt Roel, MonJardinique
wij zijn zeer tevreden over de goede opvolging van hele originele concepten voor ons bedrijf! Doe zo verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid