facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zakenkantoor Assuco

Zakenkantoor Assuco

Info

Wij bekijken uw verzekeringspakket en sporen de hiaten of dubbele dekkingen op. Ook voor pensioenplanning en beleggingen kan u bij ons terecht.

Wij zijn bereikbaar 24 u op 24 u en 7 dagen op 7.

Geschiedenis

Onafhankelijke makelaar in Verzekeringen en Beleggingen
24u/24u 7d/7 bereikbaar

Adres: Veldweg 6 Bus 2, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09/360 07 22
Stad: Zottegem
Route: Veldweg 6 Bus 2
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argenta Godveerdegem Argenta Godveerdegem 3 km Zeer ontevreden. Heel botte kantoorhouder. Alles te veel werk om te doen. Heeft zelfs...
Patrick van de Looij Patrick van de Looij 3 km De heer Patrick van de Looij is zoveel meer dan een makelaar. Hij staat je bij met ti...
Kantoor De Paepe - Torrekens Kantoor De Paepe - Torrekens 3 km Verzekeringsmakelaar
Recensies
Heel professioneel! Correcte en snelle service! Top zakenkantoor zowel voor grote projecten als kleinere opdrachten. Steeds met de glimlach.
Steeds snelle en vriendelijke aanpak. Je bent hier geen nummer, Pieter nam de tijd om samen met ons de beste optie te kiezen.
Top service! Altijd ready om te helpen!
Zaakvoerder Pieter staat steeds voor je klaar. Hij verzekert je voor de dingen die echt nodig zijn en zorgt er voor dat je geen verzekeringen hebt die elkaar overlappen. Top.
Uitstekende service: professioneel, behulpzaam, nauwkeurig en geeft echt om zijn klanten. Een echte aanrader als je op en top verzekerd wil zijn!
Verzekeringen worden zorgvuldig geselecteerd naargelang vereisten van de klant en aan correcte prijzen aangeboden. Maar nog belangrijker: zéér goede schadeafhandeling! Top!
Vriendelijk onthaal, vlug en goed beschikbaar
Grondige analyse van de behoeften van de klant. Een op maat gemaakt pakket verzekeringen.
Een verzekeringskantoor om u tegen te zeggen!! Top service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid