facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Patrick van de Looij

Patrick van de Looij

Info

Als een financieel raadgever ben ik gefocust op de financiële bescherming van het gezin - particulier, zelfstandige, vrij beroep, KMO

Geschiedenis

Voor sparen of verzekeringen bent u hier aan het juiste adres.

Op deze website vindt u, als klant of als toekomstige klant van ons kantoor, een schat aan nuttige informatie.
Naast interessante weetjes over ons kantoor vindt u hier immers ook up-to-date informatie over de meest gangbare spaarformules of verzekeringen.
En dit zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en KMO's.
Een overzichtelijk aanbod

Inzake verzekeringen is onze website opgesplitst in drie grote onderdelen: verzekeringen voor particulieren, verzekeringen voor zelfstandigen en KMO's en een derde gedeelte dat gewijd is aan levensverzekeringen (Pensioensparen, VAPZ, IPT etc), onder andere bekeken vanuit de context van het sparen en beleggen.

Onder het menublok 'Altijd Nuttig' in de linkerkolom, vindt u enkele snellinks waarmee u makkelijk met ons in contact kan komen.
Nuttige informatie, steeds up to date

Dankzij een intelligent informatica-systeem, houden wij de inhoud op deze website perfect up-to-date. Reclamebanners, productinfo en links naar nuttige documenten en algemene voorwaarden zijn steeds de laatst gangbare. Bij ons wordt u dus niet met verouderde informatie geconfronteerd !

U staat bij ons centraal, zoals u in onze slogan leest: "Specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen !"



"Als een financieel raadgever ben ik gefocust op de financiële bescherming van de zelfstandige, vrij beroep, KMO, maar ook het gezin - particulier"
Adres: Sint Annastraat 21, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 0472 864447
Stad: Zottegem
Route: Sint Annastraat 21
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
De heer Patrick van de Looij is zoveel meer dan een makelaar. Hij staat je bij met tips and tricks, is heel proatief en is zeer laagdrempelig in zijn communicatie. Een echte aanrader!!
Een vlotte en zeer goeie samenwerking met Patrick. Heel correct en hij weet heel goed over wat hij spreekt !
Een zeer goede en vlotte service. We zijn super blij,dat we de stap hebben gezet naar deze maatschappij. Ook de persoon zelf, Patrick van de Looij, zeer aangenaam om mee samen te werken. We wensen hem nog heel veel succes toe in zijn verdere carriere.
Ben al jaren een heel tevreden klant, zeer goede service, legt je alles haarfijn uit met alle nodige tips. Maakt graag tijd vrij voor zijn klanten. Topservice !!
de ideale makelaar, zoekt voor jou de best passende polis aan een correcte prijs !!!
Altijd goed advies, en persoonlijke service.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Patrick van de Looij.

Zottegem financiële planner

openingstijden, locatie, vervoer. Sint Annastraat 21 zottegem verzekeringsmakelaar kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Patrick van de Looij adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Patrick van de Looij. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Patrick van de Looij delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argenta Godveerdegem Argenta Godveerdegem 795 meter Zeer ontevreden. Heel botte kantoorhouder. Alles te veel werk om te doen. Heeft zelfs...
Zakenkantoor Assuco Zakenkantoor Assuco 3 km Heel professioneel! Correcte en snelle service! Top zakenkantoor zowel voor grote pro...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid