facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YLR Carcare

YLR Carcare

Info

YLR Carcare is een jong en dynamisch bedrijfje dat een passie heeft voor (blinkende) auto’s en moto's.

Auto en motor detailing

Geschiedenis

YLR Carcare is een jong en dynamisch bedrijfje dat een passie heeft voor (blinkende) auto’s en moto's

Bij YLR Carcare begrijpen we hoe belangrijk uw auto en/of moto voor u is. Voor velen is hun auto/moto hun passie z'n trots en moet hij met de grootst mogelijke zorg en respect behandeld worden. Het is bij ons niet de bedoeling om zomaar een auto/moto te wassen, maar wel om een auto/moto terug in showroomstaat te brengen.

YLR Carcare biedt een compleet pakket met gespecialiseerde behandelingen waarmee we de lak én het interieur van uw voertuig weer in nieuwstaat brengen. Daar worden enkel de beste producten voor gebruikt, met oog voor het beste resultaat, voor zowel exterieur als interieur. Natuurlijk kan U bij ons zelf uw pakket kiezen of samenstellen. Omdat iedere klant zijn eigen eisen heeft.
Verkoop uw auto/moto met meer winst en laat hem eerst detailen! Een minimale kost met een maximale opbrengst. Hiervoor vindt U bij ons een basispakket, dit pakket kan U uitbreiden naar eigen wensen.
Heeft U een “nieuwe” tweedehands auto/moto gekocht? Laat hem schitteren alsof hij pas zijn eerste meters zou rijden. Laat hem bij ons detailen en U zal versteld staan van het verbluffende resultaat.
Kan U niet tot bij ons komen, geen enkel probleem. Dan komen wij tot bij U, het enige wat we nodig hebben is voldoende ruimte, water en een stopcontact. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.
Met blinkende groeten
YLR Carcare



"Wij zijn een professioneel auto detailing bedrijf gespecialiseerd in lak correctie, keramische coatings en intensieve reinigingen van zowel interieur als exterieur.Door jarenlange ervaring in de automotive sector hebben wij de juiste kennis om u wagen op de correcte manier als nieuw te maken. Wij behandelen alle voertuigen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat enkel de allerhoogste kwaliteit en service levert."
Adres: Kemelstraat 24c, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 0474214467
Stad: Stekene
Route: Kemelstraat 24c
Postcode: 9190


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handcarwash Waasland Handcarwash Waasland 3 km Snelle reiniging van de auto zowel binnen als buitenkant. Ruime openinguren!Services:...
Car Wash UNO Car Wash UNO 3 km Goede carwash en vriendelijk. Achteraf mag je gratis matten uitkloppen en stofzuigen ...
Recensies
Top ervaring. Super werk, heel professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid