facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handcarwash Waasland

Handcarwash Waasland

Info

Handcarwash Waasland op de Bettestraat te Stekene, wij wassen uw auto / terreinwagen / bestelwagen 100% krasvrij. Wij staan 7 op 7 tot uw dienst

Geschiedenis

Hand carwash waasland opening dag 11 maart 2016 vrijdag om 08.00 daar bij willen wij jullie graag uitnodigen.Om die zaak te bezichtigen en daarbij kunnen jullei iets drinken:Frisdrank,tas koffie en iedereen is WELKOM!!

Adres: Bettestraat 3A, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 0486305408
Stad: Stekene
Route: Bettestraat 3A
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hand Carwash Alken, Hand Carwash Genk, Carwash Stekene, Hand carwash in de buurt, Hand Carwash Sint-Niklaas, Handcarwash Hasselt, Hand carwash Zonhoven, Self carwash
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Car Wash UNO Car Wash UNO 293 meter Goede carwash en vriendelijk. Achteraf mag je gratis matten uitkloppen en stofzuigen ...
YLR Carcare YLR Carcare 3 km Top ervaring. Super werk, heel professioneel!
Recensies
Snelle reiniging van de auto zowel binnen als buitenkant. Ruime openinguren!Services: Auto-interieur stofzuigen
De auto is wel redelijk proper gewassen. Niet top, maar ca va. Heb de indruk dat men soms meer moet betalen dan dat er op hun borden staat. We rijden met een SUV en is 15€ voor enkel de buitenkant. Toen ik wou afrekenen moest ik 20€ betalen en dit is de prijs voor een grote bestelwagen. Toen ik dit zei, kreeg ik weinig reactie en zeiden ze 'nee nee, 20€'. Mijn ouders rijden met een kleine Nissan en moesten enkele weken ook meer betalen dan normaal. Het is ook heel moeilijk communiceren omdat ze weinig of geen Nederlands spreken. Dus het was voor de mij laatste keer dat ik hier ben geweest.
Schandalig. Kwaliteit is zo enorm omlaag gegaan het laatste jaar. Auto maar half gewassen aan een veel te hoge prijs...30 € binnen en buiten. Laatste keer geweest !
Vriendelijke mensen en een lage prijs maar ze spuiten met de hogedrukreiniger zo dicht bij de wagen dat er nu een ferme plek lak af is. Eerste maal dat ik er geweest was hadden ze mijn wiellogo er ook al af gespoten.
Rond oudejaar hier eens binnengerold. Het team is goed op elkaar ingesteld. Prijzen zijn gunstig en de auto's waren goed gewassen, doch ik twijfel hun werkomgeving. Er lijkt geen afzuiging aanwezig waardoor ze voortdurend dampen inademen.... en de klanten ook. Vandaar de 3 sterren.
Auto proper gewassen zowel binnen als buiten. Enkel de grote van een bestelwagen werd even door het personeel als groot beschouwd 30€ terwijl het een kleine bestelwagen was 25€. Vermoedelijk een misverstand of niet? maar daarom toch 1 ster minder..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid