facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yl-Cars

Yl-Cars

Info

Wij zijn een firma gevestigd in Mol.
Wij zijn alle dagen open op afspraak.
Contact: Zaakvoerder Brett De Win



"YL-Cars is een firma gevestigd in Westerlo. Door de traditionele tweedehands verkoop achterwege te laten en een meer service gerichte en op-maat-verkoop te bieden willen we ons onderscheiden van elke andere autohandelaar binnen onze sector. Wij zorgen ervoor dat er steeds vertrokken wordt van de wensen van onze klanten en engageren ons om een begeleiding van A tot Z te bieden. Niet enkel voor de verkoop maar ook erna."
Adres: De Rooy 10, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 32468173976
Stad: Mol
Route: De Rooy 10
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Exclusive Cars antwerpen, AE Cars, Cars Roeselare, Exclusive Cars Dilbeek, Speciale auto's, Unieke auto, ACE Cars, Luxe auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Deckx - Ford Garage Deckx - Ford 3 km Desinteresse van verkoper, die totaal geen zin had om informatie over nieuwe auto te ...
Garage Ruts Mol Garage Ruts Mol 5 km Sinds 1947 net dat beetje meer Service
Garage De Groof - Mol Garage De Groof - Mol 5 km Ik ben te vreden over de service
Recensies
Top verkoper! Nog eens echte service en vriendelijk ontvangst, Bij afhaal perfect afgeleverd met extra cadeau Zeer goed contact met de verkoper en doet wat hij zegt! Mijn volgende komt weer van Brett
Heel vriendelijk en responsief. Heeft snel en efficiënt mee gezocht naar betaalbare oplossingen in mijn geval plaatsing trekhaak, keuring, .... Zeker een aanrader ... en de beloofde attentie is zeker meegenomen .
Zeer professioneel bedrijf met een mooi aanbod. Brett is iemand die weet waar hij mee bezig is en dat merk je meteen na het eerste contact. Communicatie en afhandeling verliepen dan ook erg vlot. Zelfs na de verkoop kon ik bij hem terecht met al mijn vragen en moest ik nooit lang wachten op een antwoord. Nogmaals bedankt, het was een aangename ervaring!
Perfecte uitleg, prachtig aanbod, vlotte afhandeling en goede nazorg / service. Aanrader voor liefhebbers van luxe wagens!
Super vriendelijke en integere verkoper. Eerlijke vraagprijs. Auto heeft groot onderhoud gehad voor levering en volgetankt bij levering, Tevens een mooie attentie gekregen voor mijn zoon en mezelf. Top!!
Zeer vlotte samenwerking en goede service zeker een aanrader om je nieuwe wagen er te kopen
Service eerste klasse , zeker een aanrader !
Prachtige auto's en een service eerste klasse!
Super professioneel en behulpzaam - to the point!
Vertaald door Google Top transactie! Zeer responsieve, nauwkeurige en geweldige communicatie. Een plezier om zaken mee te doen! Origineel Top transaction! Very responsive, precise and great communication. A pleasure to do business with!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid