facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Ruts Mol

Info

Sinds 1947 net dat beetje meer Service

Geschiedenis


Zoals onze slogan vermeldt, draagt onze garage Service zeer hoog in het vaandel.

Sinds 2001 verhuisd naar onze locatie op het industrieterrein Berkenbossen, aan de Simonsebrug tegenover Mora.
De huidige generatie. Nele & Erwin, ondertussen ook beide al meer dan 25 jaar actief zijn dus de 3de generatie in een rechte lijn die het levenswerk van Frans "Fake" Ruts verder zetten met nog steeds dezelfde motivatie en gedrevenheid als de dag dat deze startte in 1947.
Met onze "familiale" sfeer, zetten wij ons steeds in de plaats van de klant waardoor we steeds met U meedenken, dit zowel in de verkoop als bij een herstelling van uw huidige wagen.

Dankzij de hoge automotieve opleidingen van onze personeelsleden en de bestendige leerprojecten zijn we DE partner, zowel in ver-en na verkoop we durven dan stellen dat we zeer goed geplaatst zijn om de volgende tijd Uw mobiliteit te verzorgen.

Daar het "autodealer landschap" de laatste jaren serieus veranderd is door meestal maffiose praktijken van grote groepen en invoerders, wensten wij hiervan géén deel meer uit te maken en gaan we dus gewoon door met wat we altijd gedaan hebben, Service geven op de best mogelijke manier, want denk aan het spreekwoord : don't buy a brand, choose a dealer !
Vandaar dat U bij ons ook terecht kunt voor de herstelling van de Seat van uw dochter of het onderhoud van de Opel van uw moeder.

Adres: Simonsestraat 2, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014-31.19.17
Stad: Mol
Route: Simonsestraat 2
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 18:30
Dinsdag: 08:15 - 18:30
Woensdag: 08:15 - 18:30
Donderdag: 08:15 - 18:30
Vrijdag: 08:15 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Mol turnhoutsebaan, Bmw garage Mol, Nissan Garage Mol, Tweedehands auto Mol, Volkswagen Garage Mol, Fiat Garage Mol, Garages auto, Autogarages Mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage De Groof - Mol Garage De Groof - Mol 2 km Ik ben te vreden over de service
Garage Deckx - Ford Garage Deckx - Ford 4 km Desinteresse van verkoper, die totaal geen zin had om informatie over nieuwe auto te ...
Yl-Cars Yl-Cars 5 km Top verkoper! Nog eens echte service en vriendelijk ontvangst, Bij afhaal perfect a...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid