facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YESselect

YESselect

Info

Headhunter- en HR-bureau YES select
Technical Expert

Geschiedenis

headhunter bureau YES Select.



"YES select is een selectiekantoor voor knelpuntberoepen in de sectoren engineering, techniek en bouwtechniek. Als ambassadeur van STEM zetten wij voluit in op het invullen van deze vacatures. Dit voor bedrijven in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen en Limburg.Wij ondersteunen discreet werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe job.Wij ondersteunen bedrijven bij het invullen van hun vacatures en bieden HR-ondersteuning op maat."
Adres: Groeneweg 17, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053/31.99.67
Stad: Erembodegem
Route: Groeneweg 17
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
egssis NV egssis NV 343 meter Vertaald door Google Het beste wat je kunt krijgen! Origineel The best you can get!
Unikoi Unikoi 889 meter Zeer prettige zaak met een gedreven eigenaar. Zeer veel keuze in koi van diverse top ...
Medisch Centrum Hogeweg Medisch Centrum Hogeweg 2 km Goede vriendelijke, eerlijke dokter.
Recensies
YES select is gewoon top. Ik belde Yentle om eens te luisteren wat mijn opties waren. De week erna had ik al een jobinterview. YES select heeft mij heel mooi door het hele traject begeleid. 2 weken na mijn eerste telefoontje had ik een vast contract getekend en ik ben heel blij met de nieuwe job als service engineer. Een simpel telefoontje heeft mijn carrière een nieuwe wending gegeven en daarbij mooie kansen gecreëerd. Dank je Yentle.
super lieve mensen die ten eerste u helpen in alle opzichten naar een job, maar vooral die ook tijd voor je nemen om de meest aangename job passend bij u zelf te vinden. Een grote dank voor deze samenwerking en bij gelegenheid drinken we er zeker 1tje lees meerdere op. Nogmaals bedankt Yenthel.
perfecte samenwerking , steeds de juiste kandidaten voorgesteld en uiteindelijk de juiste medewerker gevonden via Yesselect , in de toekomst zal deze firma zeker nog voor onze firma kandidaten mogen zoeken .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid