facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unikoi

Unikoi

Geschiedenis

Bij Unikoi kan u terecht voor alles wat te maken heeft met vijvers, vissen en Japanse koi's. Unikoi is ook gespecialiseerd in het behandelen van zieke vissen, filterinstallaties, vijverproblemen, vijveronderhoud en filteronderhoud. Iedereen is welkom bij Unikoi gaande van de kleine vijverliefhebber tot de grote koi liefhebber.



"Unikoi is een koi winkel waar je terecht kan voor een ruim aanbod aan japanse koi karpers en koi verzorgingsproducten zoals koivoer, koi bacteriën en koi medicijnen. Ook voor vijveraanleg en vijveronderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je snel genieten van een vijver in jouw tuin? Kom dan zeker eens een kijkje nemen naar onze kwalitatieve prefab uit polyester voorgevormde koi tanks. Een vijver op maat is ook steeds mogelijk. Bekijk onze realisaties zwemvijvers, stadsvijvers en natuurlijke vijvers op onze website. In onze speciaalzaak te Erembodegem kan je terecht voor advies op maat van jouw vijver en kan je een ruim aanbod aan vijverfilters terugvinden."
Adres: Welleweg 72, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472/45.42.99
Stad: Erembodegem
Route: Welleweg 72
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 19:00
Dinsdag: 16:00 - 19:00
Woensdag: 16:00 - 19:00
Donderdag: 16:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Japanse koi te koop, Koi veiling België, Wat kost een koi in Japan, Koi groothandel, Koi tank, Chagoi koi prijs, Koi vijver kopen, Groene koi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
egssis NV egssis NV 555 meter Vertaald door Google Het beste wat je kunt krijgen! Origineel The best you can get!
YESselect YESselect 889 meter YES select is gewoon top. Ik belde Yentle om eens te luisteren wat mijn opties waren....
Medisch Centrum Hogeweg Medisch Centrum Hogeweg 1 km Goede vriendelijke, eerlijke dokter.
Recensies
Zeer prettige zaak met een gedreven eigenaar. Zeer veel keuze in koi van diverse top kwekers. Ook heeft hij een ruime keuze aan Butterfly koi zwemmen voor de liefhebbers daar van. Ook op waterplanten gebied is er een ruime keuze te vinden. Een zeer vriendelijke zaakvoerder met een duidelijke toekomstvisie waar hij met zijn bedrijf heen wil gaan.
Zeer goede service. Een aanrader !
Voor degelijke info ivm vijver en koivissen is dit wel een place to be.
Voor ons niet bij de deur, maar de afstand is het meer dan waard. Leveren zeer proper en professioneel werk, met top service achteraf. Eigenaar Bart heeft duidelijk een groot hart voor Japanse kois. We zijn zeer tevreden !!
Supertevreden klanten van Unikoi! De afstand heeft ons niet weerhouden om een koivijver volledig door zaakvoerder Bart te laten installeren. Van opkuis oude vijver +installatie tot service achteraf , wij mogen voor alle vragen mailen/bellen en krijgen de meest professionele uitleg terug. De passie voor de Koi en de gedrevenheid waarmee hij zijn werken uitvoert en vriendelijkheid heeft ons getroffen. Wij gaan binnenkort Koi's gaan kiezen voor onze nieuwe Koivijver en zullen dit in de toekomst ook blijven doen. Echt een aanrader!
Goede service, mooi assortiment. Vriendelijkheid
had koi gewonnen met veiling. helaas door de kou zaten ze in quarantaine. wist het niet en mocht van dezelfde kweker er andere kiezen die uit quarantaine waren . netjes afgehandeld. top
Al een paar keer geweest. De zaakvoerder Bart neemt alle tijd voor jou met de nodige deskundige professionale uitleg. SUPER TOP !!!
Super service. Wij hadden problemen met onze vijver en kregen kosteloos advies. Vanaf nu zullen we alles bij Unikoi bestellen.
Winkel voor Japanse koi's ook mogelijk online bestellen op veiling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid