facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yaki Saint-Géry

Yaki Saint-Géry
"Siam Square is a restaurant located in the heart of Brussels, Belgium on a famous walking area called “Les Halles Saint-Géry”.Siam is the former name of Thailand.We offer authentic Issan food from northeastern region of Thailand where influences of neighboring countries like Laos, Vietnam and China make the food so delicious. Our specialities are Bo Bun, Pho, Tom Yam, Tom Kha, Som Tam, Laab, Phad Thai, Phad Kaprao, Crying Tiger, Mango Stick Rice and many more.We cater to various dietary restrictions and offer vegetarian and vegan options on any trading day. Some traditional foods are naturally spicy, if you cannot handle it, please contact us and we will do pur best to accommodate your request."
Adres: Rue du Pont de la Carpe 1 Karperbrug 1 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 502 43 65
Stad: Brussel
Route: Rue du Pont de la Carpe 1
Huisnummer: Karperbrug 1
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Singha Resto Singha Resto 735 meter Een van de betere Thai Restaurant uit de omgeving. Eerder een klein restaurant maar w...
Thai Wok Thai Wok 1 km Het was een mooie plaats maar echt slecht geworden, ik ga echt niet meer naartoe, piz...
Sabaidee Sabaidee 1 km
Khaimook Khaimook 1 km Ongelooflijk lekkere pad thai. Elke dag ook keuze tussen 4 andere gerechten voor een ...
Recensies
De gele curry was erg lekker maar daar is wel alles mee gezegd. Allereerst tochtte het aangezien de deur steeds open bleef staan. We hebben voor het voor- en hoofdgerecht beide keren bijna een uur moeten wachten, we kregen verder geen drinken meer aangeboden, de serveerster was kortaf en onvriendelijk, er zaten nog darmen in de gamba's en mn man kreeg een verkeerd gerecht. Erg jammer allemaal. De gerechten waren niet duur, dat is nog de enige meevaller.
Heerlijk eten, super vriendelijke bediening, gewoon top, dus een aanrader !!
Vriendelijke bediening. Het eten zelf vond ik lekker maar niet meer dan dat.
Tom yong soep gegeten met scampis vandaag zaterdag .....super lekkerEten: 5/5
Ik plaatste een bestelling bij Yaki Saint-Géry via Takeaway. Toen dit geleverd werd merkte ik echter dat er een bijgerecht ontbrak. Ik belde naar de zaak en de vrouw die ik aan de lijn kreeg beweerde dat ik loog en dat ik maar beter moest kijken. Toen ik zei dat ik betaald had voor dit gerecht en dit dus ook graag wou opeten, zei ze dat het “máár om x aantal euro ging” en besliste ze in mijn plaats dat dat toch zo erg niet was. Vervolgens vroeg ik om terugbetaling en opnieuw zei ze dat het om weinig geld ging en dat ik niet zo moest overdrijven. Terugbetaling kon ze niet doen, opnieuw leveren kon ze niet doen, vriendelijk zijn tegen haar klanten was eveneens niet aan de orde. Als ik echt klachten had “moest ik maar reclameren bij de koerier of Takeaway”. Geen greintje klantvriendelijkheid en daarbovenop was het eten maar heel gewoontjes. Hier kom ik niet meer.
Zéér slechte ervaring. De bediening was zeer onbeleefd. Ze waren een deel van de bestelling vergeten, toen we hiervoor belden zeiden ze dat we logen en dat we beter moesten kijken. We vroegen dan ons geld terug maar ook dit was niet mogelijk. Bovendien was het eten van slechte kwaliteit, kleine portie en gewoonweg niet smakelijk. Erg teleurstellend.
Heel kleine maar lekkere Viët-thai. Street-food aan kleine prijzen.
Pad thai is lekker. Thaise soep viel erg tegen
Heerlijk vers en superlekker eten. Met passie bereid. Zeer authentiek en grote porties. Zeker een aanrader.
Zeer goede Thai.. Fried Rice is zeker aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid