facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Khaimook

"Khaimook Thai street food is located near the center of Brussels. We strive to offer you the very best of the authentic Thai cuisine at a good price. Looking for a fresh, healthy and tasty lunch? Try Khaimook!"
Adres: Chaussée d'Anvers 68 Antwerpsesteenweg 68 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 219 76 82
Stad: Brussel
Route: Chaussée d'Anvers 68
Huisnummer: Antwerpsesteenweg 68
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Ozawa Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yaki Saint-Géry Yaki Saint-Géry 1 km De gele curry was erg lekker maar daar is wel alles mee gezegd. Allereerst tochtte he...
Sabaidee Sabaidee 1 km
Singha Resto Singha Resto 2 km Een van de betere Thai Restaurant uit de omgeving. Eerder een klein restaurant maar w...
Thai Wok Thai Wok 2 km Het was een mooie plaats maar echt slecht geworden, ik ga echt niet meer naartoe, piz...
Recensies
Ongelooflijk lekkere pad thai. Elke dag ook keuze tussen 4 andere gerechten voor een zeer democratische prijs tussen 9 en 12 euro.
Heel lekker geluncht. Heel vriendelijke bediening. Wil je een zitplaatsje bemachtigen, kom je best op tijd want de plaatsen zijn beperkt.
Zeer lekkere Thaise keuken. Zeer snelle bediening ook. Crispy chicken met gele rijst is een aanrader. Kan tijdens de werkweek over de middag heel druk maar wijst op de appreciatie van vele klanten. Gerechten kosten tussen €9 en €12.
Voor een eenvoudige, lekkere, snelle en niet al te dure lunch. Het personeel is er ook zeer vriendelijk
Super vriendelijke bediening en heel lekker eten voor een goede prijs. Al jaren kom ik hoer regelmatig.
Supervriendelijke bediening. Lekker eten. Scherpe prijzen. Ecologische verpakking. Elke keer weer top. Kom op tijd voor de lunch. Het gaat altijd goed vooruit maar je staat er meestal niet alleen.
Super lekker, maar je dient er vroeg bij te zijn als je ter plaatse wenst te eten! De plaatsen zijn schaars en erg begeerd , maar geen paniek 'take away' ook mogelijk
Héél lekker de pad thai is aan te raden! En soms staat hier wel wat volk, maar geen nood het gaat vlug vooruit! De prijzen zijn héél schappelijk in Antwerpen is het duurder...!
Heel lekker Thais eten en niet duur. Echte vondst in die buurt. Hou wel rekening met wachtrijen want iedereen in de buurt komt er graag.
Ideaal voor een snelle lunch, grote porties, lekker, verd. Weinig zitplaats, is voornamelijk om af te halen. Zeker niet voor grote groepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid