facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xpertvinum

Xpertvinum

Info

Invoerder en verdeler van Spaanse kwaliteitswijnen en een uniek assortiment sherry's.

Geschiedenis

Xpertvinum werd boven de doopvont gehouden in 2004.

Een jong bedrijf nog dus. Jong en enthousiast, met stevige fundamenten echter : de drie oorspronkelijke aandeelhouders - Jan Verbruggen, Mil Demessemaekers en Miel Dons - brachten hun jarenlange fascinatie voor de wereld van de wijn onder in een vennootschapsvorm. Ze wilden op een meer professionele manier topwijnen invoeren en verdelen, ondersteund door hun zakelijke expertise. Ondertussen is Xpertvinum gegroeid : meer wijnen, meer klanten, een nieuw magazijn, een vierde aandeelhouder ( Wim Dons, bezield door eenzelfde liefde voor de wijn ) en de definitieve keuze voor professionalisering.

De nadruk ligt uitdrukkelijk op kwaliteit !! Alle wijnen uit ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van topkwaliteit in regio en marktsegment. Wij hebben nergens contractuele bindingen en dus ook geen afnameverplichtingen. Elke wijn en elke jaargang wordt streng geëvalueerd vooraleer we aankopen.

Natuurlijk speelt ook de prijs een rol. We voeren een nooit aflatende zoektocht naar die regio’s en die kleinere, familiale producenten, die niet alleen kwaliteit maar ook correcte, competitieve prijzen hanteren. Wij durven dan ook een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding garanderen voor al onze wijnen.

Tenslotte houden wij ons ook graag aanbevolen voor elk (wijn)evenement dat je wil organiseren – thuisdegustaties, exposés,… - en staan wij je graag met raad en daad bij voor alle mogelijke wijnvragen. Wij zijn nooit verder weg dan een telefoontje of een e-mail.

Gezondheid!

( En dit is geen ijdele uitspraak of beleefdheidswens : onderhand is er brede erkenning voor het feit dat een goed glas wijn zowel fysiek als mentaal meer dan weldoend is..



"Expert Spaanse kwaliteitswijnen en -sherry's."
Adres:
Telefoonnummer: +32 498 50 50 08
Stad: Leest



op zoek naar gerelateerd: Xpertvinum vino blanco, Bar La Tap Leest, Wijnbar Leest, Kelderresten, Wim Dons
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proxy Delhaize Leest Proxy Delhaize Leest 152 meter Kleine zaak, goed assortiment, vriendelijk personeel
De Gegrilde Kip Leest De Gegrilde Kip Leest 325 meter Kip aan't spit
Versengezond Versengezond 925 meter Bestelling sinds enkele maanden onze groenten en fruit hier. Altijd top kwaliteit.
Hoevewinkel 't Hertsveld Hoevewinkel 't Hertsveld 1 km Verse groenten van de wei naast de winkel. Zo zouden er meer winkels moeten zijn.
Recensies
We aten er met 4 personen in een zeer gemoedelijk en gezellig kader. Zonder kapsones maar zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten was zeer lekker en smaakvol. We hadden een zeer fijne avond die zeker voor herhaling vatbaar is.
Zoals elke keer een topevent! Prima degustatie van lekkere wijnen en nogmaals bedankt voor de Jerez-tips.
Absoluut top , na veel geproefd te hebben komen mijn " huiswijnen" steevast van Leest ! Ook verschillende vrienden cadeau box gegeven en allen zeer onder de indruk en hier waren echte fanatieke wijnkenners bij !
Degelijke uitleg gekregen. Eerst de vraag waarvoor de wijn moest dienen, nadien de vraag naar budget. Uiteindelijk naar huis gegaan met een superlekker wijntje. Top!
Goeie uitleg en coorect advies. De aangeraden "Modus Vivendi" kon inderdaad goed overweg met de roggevleugel met sjalotvinaigrette. Vriendelijk, correct en behulpzaam.
Ruim aanbod en steeds top begeleiding bij het maken van de juiste keuze!
Uitgebreide en fantastische wijnkeuze. Lekker gegeten, stemmig kader.
Lekkere wijnen, mooie winkel, vriendelijk en deskundig personeel. Top gewoon
Goede uitleg en wijnen in de gemiddelde prijsklasse.
Zeer lekkere Spaanse wijnen aangeboden in een professioneel kader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid