facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Versengezond

Versengezond

Info

Levering aan huis van verse groenten en fruit.



"Vers en Gezond is een tuinbouwbedrijf waar groenten gekweekt worden om aan huis te leveren bij particulieren, klanten laten hun groenten of fruit pakket aan huis leveren op een veilige manier. Vers en Gezond is gekend om zijn uiterst verse producten, en goede service."
Adres: juniorslaan 18, 2811 Leest, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0496869491
Stad: Leest
Route: juniorslaan 18
Postcode: 2811



op zoek naar gerelateerd: Groenten en fruit aan huis geleverd Limburg, Groenten aan huis Mechelen, Fruitmand aan huis Antwerpen, Groenten en fruit aan huis geleverd Brugge, Fruitbox particulier, Vers en gezond recepten, Versaanhuisgeleverd, Gezond en Vers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoevewinkel 't Hertsveld Hoevewinkel 't Hertsveld 621 meter Verse groenten van de wei naast de winkel. Zo zouden er meer winkels moeten zijn.
Proxy Delhaize Leest Proxy Delhaize Leest 781 meter Kleine zaak, goed assortiment, vriendelijk personeel
Xpertvinum Xpertvinum 925 meter We aten er met 4 personen in een zeer gemoedelijk en gezellig kader. Zonder kapsones ...
De Gegrilde Kip Leest De Gegrilde Kip Leest 1 km Kip aan't spit
Recensies
Bestelling sinds enkele maanden onze groenten en fruit hier. Altijd top kwaliteit.
Heel verse verzorgde groenten en fruit, vriendelijke mensen en prima levering. Van Oostrom Gerard
Vers van het veld thuis geleverd: kan dus niet beter, lekkerder ah ja, rechtstreeks van het veld in jouw bord én gemakkelijker! Écht lekker!!
Superzaak! Leverancier belde mij omdat hij geen antwoord kreeg thv het leveringsadres. Hij heeft geduldig met mij naar een oplossing gezocht zodat mijn cadeau zeker zou aankomen. Absolute topservice! A+++++
Fantastische kwaliteit groenten en fruit, die wekelijks thuis geleverd wordt. Geen abonnement, je bestelt gewoon als je iets nodig hebt. Elke week ontvang je een mail met het aanbod van die week met ruilvoorstellen. Het fijne is, dat als je iets niet graag eet uit het pakket, er meer dan voldoende ruilmogelijkheden zijn.
Nogal wat duur voor de geleverde goederen. Had 5 kg nieuwe aardappelen besteld. Waar te lezen stond nieuw en gewassen. Heb er bloem aardappelen voor gekregen en ongewassen. Voor 8,5 euro.. Vond ik toch een beetje teveel en asperges komen toe in verpakking, net zoals in de winkel te vinden, alleen bijna dubbel zo duur. Spijtig maar was goed voor 1 keer. Er gingen ook recepten bijzitten maar die heb ik niet gezien, nochtans nog een mail voor verzonden ook, heb er geen antwoord op gekregen. Spijitg.
Fantastische familie! En het toppunt ervan is dat ze in mijn ogen de beste producten voor elke klant selecteren. Vers en gezond focust zich vooral op het afleveren van voedingrijke groenten en fruit aan de klant Producten van topkwaliteit en een uitstekende service !
Zeer lieve vriendelijke mensen. Goede en lekkere kwaliteitsgroenten. Prijs/kwaliteit is dik ok. Leuke groenten en fruit pakketten. Voor herhaling vatbaar. Opendeur op 8 september 2019 van 10h00 tot 18h00.
De beste boerekes van 't land !
Super verse en lekkere groentjes en fruit; Zit er iets tussen dat je niet lust, kan je het ruilen. Aan huis geleverd en de dozen geef je de volgende keer terug mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid