facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xocolate.be

Info

Pralines artisanales, bio et du commerce équitable. Sans goût amer: fabriquées dans le respect de l'environnement et des droits sociaux.



"Xocolate est une chocolaterie artisanale d’exquises pralines fabriquées à partir de produits bio et issus du commerce équitable.L’atelier et le magasin, à Schaerbeek, forment un grand espace accueillant et permettent de découvrir la délicieuse finesse des pralines Xocolate.Xocolate fournit également ses délices à des entreprises et s’adapte parfaitement à des cadeaux du personnel ou à des fêtes.Découvrez une gamme de chocolats exquises que vous apprécierez avec tous vos sens. En septembre dernier Xocolate a été reconnu par Gault&Millau étant la découverte de l'année 2022 pour l'entièreté de la Belgique. J'en suis effectivement fière!"
Adres: Rue A. Lambiotte 65, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 0032496798798
Stad: Schaerbeek
Route: Rue A. Lambiotte 65
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Xocolata, Xocolate facebook
Recensies
Overheerlijke chocolade. Een nadeel: zo lekker dat hij snel op is...
Uitstekend zoals altijd!
Artisanale pralines vol passie
Ik die dacht dat ik pure chocolade niet lekker vond, was gecharmeerd. De beste chocolade die ik heb geproefd. Een prachtige ontdekking die de omweg waard is!
Een adres om te kennen, ontdekken, waarderen, delen voor elke liefhebber van zeldzame chocolade. Eigenaar betrokken bij biologische en eerlijke handel, in de zoektocht naar kwaliteit rond de criolloboon! De chocolaatjes zijn fijn, knapperig, geurig... een referentieadres.
Uitzonderlijke smaken in elke hap! Wauw! Dus we draaien om om nog een doos te halen!! Het is gewoon geweldig. Zelfs voor wie geen fan is van pure chocolade is het een echte traktatie! Goed gedaan meneer Ga zo door! En ik laat meestal nooit een reactie achter, het is echt geweldig
Absoluut DE beste chocolademaker van Brussel, of het nu gaat om kwaliteit constant en altijd op afspraak, visie, ethiek, gastvrijheid, ... gewoon ongelooflijk.
Het leven van mijn smaakpapillen is fantastisch: ze zijn altijd verrast! En vooral hier! Santa Madonna, wat een chocolade!
Beste chocolaatjes in de stad, periode! en we zijn in België HALLO! de concurrentie is zwaar in dit land, maar geen zorgen, Xavier heeft de beste chocolaatjes, bovendien is hij erg charismatisch en vriendelijk. Vraag hem naar zijn vroegere leven in internationale solidariteit en ontwikkelingssamenwerking, dan krijg je zowel een goed gesprek als de lekkerste chocolaatjes.
Een wonder! De ontvangst is heel vriendelijk en bovenal is elke praline een klein klompje. Ongelooflijke chocoladesmaak en de verschillende soorten pralines, een ontdekking van smaken bij elke hap!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Xocolate.be.

Schaerbeek chocoladewinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Rue A. Lambiotte 65 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Xocolate.be adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Xocolate.be. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Xocolate.be delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid