facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonkultuur Zutendaal

Woonkultuur Zutendaal

Info

Design meubelzaak met interieurachitecten: Totaalprojecten, inclusief maatwerk, 2D plannen, 3D beelden, verlichtingsadvies & kunst.
Toonzaal 2100 m2 !

Geschiedenis

In 1972 maakte Ger Brouwer zijn droom waar. Uit zijn passie voor meubelen en vormgeving groeide al snel een uniek concept dat met veel toewijding toegepast werd. Nu, 45 jaar later heeft Woonkultuur haar bestaansrecht verworven en haar kwaliteit bewezen door een persoonlijke benadering, gebaseerd op een aparte selectie naar originaliteit & kwaliteit. Hier hebben we ons reeds 45 jaar voor ingezet en dat blijven we doen, in de volgende generatie...De droom blijft levend!

Adres: Dorpsstraat 4, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089 620999
Stad: Zutendaal
Route: Dorpsstraat 4
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelzaken Limburg Belgie, Meubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Princess Keukens Princess Keukens 150 meter 2 jaar geleden besloten de keuken, bijkeuken met tegelvloer te vernieuwen. Princess k...
Recensies
Wij zijn zeer tevreden van onze levering en plaatsing door Woonkultuur. Zeer goede opvolging van de bestelling en service.
Design meubels, tapijten, kunst, decoratie... Je krijgt er uitstekende adviezen om je huis opnieuw in te richten. Super vriendelijk personeel. Wooncultuur is "de" winkel waar je alles vindt om je huis een nieuwe look te geven!
Supertevreden. Mooie winkel met veel keuze maar mogelijkheid meubelen op maat en zeer mooi ontwerp volledig aangepast aan mijn wensen.
Super mooie woonwinkel met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. ..wij komen zeker terug. ..
Sinds mensenheugenis de ankerplaats voor mooie, duurzame en eigentijdse meubelen in Zutendaal of all places . Uitstekend advies en informatie.
super mooie meubels. topservice
Zo mooie spullen, wel niet goedkoop... Alleen duurdere prijsklasse
Klassevolle meubelzaak
Het is verouderd .
Vertaald door Google Top Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid