facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Princess Keukens

Princess Keukens

Info

"Nieuwe vormen, nieuwe belevenissen…kortom nieuwe woongevoelens…is uw wens en onze doelstelling."

Geschiedenis

Waarom Princess Keukens?

Denis Thijs, die met visie en leiderschap een dream team van vier binnenhuisarchitecten coacht en inspireert, slaagt er telkens opnieuw in om te innoveren met keukenontwerpen die niet alleen het oog, maar ook het verstand bekoren. Deze unieke ontwerpen krijgen een gesmaakt design mee en een afwerking volgens de regels van de kunst.
Eens uw keukenwensen duidelijk zijn, stelt Princess keukens alles in het werk om uw gewenste keuken te realiseren. En net dit is, naast de jarenlange ervaring, de meerwaarde van Princess keukens.

Onze binnenhuisarchitecten houden de vinger aan de pols en zijn op de hoogte van de meest recente evoluties op het vlak van materialen, kleuren, afwerkingen, ergonomie, apparatuur... Zij staan garant voor keukenarchitectuur op zijn best. Van voorontwerp tot het definitieve keukenplan, u kan bij hen terecht met al uw vragen.

Laten we ook zeker de gespecialiseerde plaatsingsdienst van Princess Keukens niet vergeten: ervaren en secuur werken zij uw keuken tot in de puntjes af. U kan trouwens ook rekenen op een unieke dienst na verkoop.



"De wortels van Princess Keukens gaan terug tot in het begin van de jaren ‘70. Oprichter Denis Thijs zette Princess Keukens in Limburg en daarbuiten stevig op de kaart als dé keukenspecialist voor hoogkwalitatief en exclusief maatwerk.Hij zocht op binnen- en buitenlandse beurzen voortdurend naar nieuwigheden om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast rekende hij op de creativiteit van zijn interieurarchitecten én de gedrevenheid van eigen plaatsingsteams.De huidige zaakvoerder Kenan Kargin bouwt verder op dezelfde basis. Ook hij inspireert en coacht zijn team voor innovatieve oplossingen, het gebruik van de beste materialen, verrassende keukenarchitectuur én een vakkundige plaatsing. Uw Princess keuken is uniek!"
Adres: Stalkerweg 2, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089620390
Stad: Zutendaal
Route: Stalkerweg 2
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: 14:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Princess Keukens prijzen, Princess Keukens review, Princess Keukenmachine, Dovy Keukens, Franssen Keukens, Landelijke keukens Limburg, Futuristische keuken, Modellen van landelijke keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonkultuur Zutendaal Woonkultuur Zutendaal 150 meter Wij zijn zeer tevreden van onze levering en plaatsing door Woonkultuur. Zeer goede op...
EL HOME&GIFTS EL HOME&GIFTS 2 km Onlineshop - Living&Lifestyle
Recensies
2 jaar geleden besloten de keuken, bijkeuken met tegelvloer te vernieuwen. Princess keukens heeft alles geregeld zonder nog naar een andere partij te moeten gaan. Communicatie verliep erg soepel en prettig, ze planden alles perfect in en kwamen de afspraken na. Het is een prachtig eindresultaat geworden waar ik zeer tevreden over ben. Vandaag was er een probleem met de vaatwasser maar Princess stond meteen klaar om het op te lossen. Top service! Komend jaar gaan we de badkamer vernieuwen en wederom zullen we Princess vragen hier iets moois van te maken.
Begin september langs geweest, na alle uitleg en een gesprek van 2uur zouden we iets voor oktober horen. Oktober is zo goed als om, gelukkig zijn we al elders geweest ondertussen.
Wij zijn ongeveer 9j trotse en zeer tevreden bezitter van een Princesskeuken. Het ontwerp, de uitvoering en afhandeling van ons totaalproject zijn indertijd professioneel, meedenkend en correct verlopen. Recent hadden wij een defect aan onze vaatwasser, ook hier heeft Princess Keukens zeer snel en professioneel een oplossing geboden. De dag nadien werd er nl al een nieuwe vaatwasser geleverd en geplaatst! Dit is topservice!
Topservice! Van onze vorige keuken waren wij zeer tevreden en daarom hebben we voor onze nieuwbouwwoning opnieuw voor Princess Keukens gekozen. Wij zijn heel tevreden over het ontwerp, de plaatsing en de correcte communicatie. Na de plaatsing was er een probleem opgedoken met de spoelbak. Dit probleem is correct en kosteloos opgelost. Wij zijn tevreden klanten!
Topservice gekregen bij Princess Keukens. Zowel 5 jaar geleden bij het uittekenen en plaatsen van onze nieuwe keuken als de voorbije weken nadat onze oven opeens defect was. Op vrijdag gebeld en op maandag stond er al een vervangtoestel in onze keuken. Ik kan Princess Keukens alleen maar aan iedereen aanbevelen. Wij zijn heel tevreden klanten en nog steeds enorm tevreden van de metamorfose van onze keuken/leefruimte!
Ik ben geen recentie-schrijver, heb dit nog nooit gedaan. Maar nu moet ik toch even zeggen wat een geweldige firma dit is. Vier jaar geleden bestelden wij een keuken, een totaal project, met als duidelijke wens: "geen zorgen". Alles liep volledig volgens onze wensen en onverwachte problemen werden dadelijk opgelost. Nu, vier jaar later, zijn we nog altijd superfier op onze keuken. Enkele dagen terug liet onze dochter bij het reinigen van het fornuis de magnetische bedieningsknop kapot vallen. Ik zag op de site dat ze bij Prinsess op verlof waren, maar er werd een nummer vermeld dat kon gebeld worden bij problemen. Ik kwam dadelijk bij de eigenaar zelf terecht en hij heeft geregeld dat we diezelfde dag nog een nieuwe bedieningsknop hadden. Via via heb ik vernomen dat die eigenaar in het buitenland op vakantie is!! In deze tijd waarin we als klant steeds meer een nummer in een lange rij zijn, moet het me van het hart dat echte service nog bestaat. Prinsess Keukens onderscheidt zich door zijn klantvriendelijkheid en zijn service. Een dikke pluim voor het hele team! We zouden zonder twijfel opnieuw kiezen voor Prinsess Keukens bij een volgende verbouwing. Familie Ysebaert-Van Cotthem van Tongeren
Geachte heer Kargin, Mag ik u feliciteren met de manier waarop u met de opdracht bent omgegaan. Snelle vlotte vriendelijke en professionele service op elk niveau. Als ik uw service mag beoordelen krijgt u een dikke tien. Zowel bij de vriendelijke ontvangst in uw zaak door de poetsvrouw en de juiste interpretatie en inschatting van wat moest gebeuren door de binnenhuisarchitecte. De snelle en vakkundige uitvoering door de keukenplaatser. Met plezier heb ik vandaag opdracht gegeven aan de Rabobank om de factuur vandaag nog te voldoen. Indien gewenst mag u mij als referentie noemen in uw communicatie met mogelijk toekomstige klanten Met vriendelijke groeten, Marc Van Rossem
Princess Keukens zijn erg behulpzame mensen. Ze realiseren uw droomkeuken, tot in de detail. Dit doen ze met heel veel passie. Ze leveren fantastisch werk!
gewoon top, professionele begeleiding bij het maken en samen stellen van je keuken. professionele monteurs . nadien komt de zaakvoerder zelf ter plaatsen en deze is pas tevreden als de klant tevreden is. Wens je een nieuwe keuken is deze zaak zeker een aanrader!
Voor onze nieuwe keuken gekozen voor Princess, mede vanwege de totaalinrichting die ze aanbieden. Vanaf het moment dat het plan getekend werd - door een zeer kundige binnenhuisarchitect - tot de afwerking van de keuken zeer tevreden. Prettig contact en werken volgens afspraak wat door ons gewaardeerd werd. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid