facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonhoek vastgoed

Woonhoek vastgoed

Info

DROOM. KOOP. WOON.

Een vernieuwend vastgoedkantoor met een frisse aanpak dat zich toespitst op de vastgoedmarkt in het Waasland en omstreken.



"Een vernieuwend vastgoedkantoor met een frisse aanpak dat zich toespitst op de vastgoedmarkt in het Waasland en omstreken."
Adres: Durmelaan 24, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: +3293107707
Stad: Lokeren
Route: Durmelaan 24
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Woonhoek Sint-Niklaas, Woning Hoek, Immo Lokeren te huur, Immo Waasland, IMMO woongalerij huis te koop, Immo Waasmunster, ERA te koop Lokeren, IMMO Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Van Hoorick Immo Van Hoorick 118 meter super vriendelijke mensen, kregen goede uitleg en genoeg informatie. al het nodige we...
Kapper simo Kapper simo 272 meter Super!!!Ik beveel ten zeerste de beste kapper aan
Woonbureau nv. Woonbureau nv. 279 meter Het slechtste immobilien kantoor dat je maar kunt indenken . Al hun panden blijven zé...
POINT DE VUE POINT DE VUE 572 meter Topservice. Kristien is een geweldige fotografe, je komt voor mooie foto's en gaat bu...
Felias Felias 757 meter Uw gids naar Spaans vastgoed. Felias is uw vastgoedspecialist voor een tweede verblij...
CENTURY 21 Benelux CENTURY 21 Benelux 905 meter Ik vond het vrij overzichtelijk maar heb niet gevonden wat ik nodig had.
Virtuele Vlinder Virtuele Vlinder 1 km Uw tijd... mijn prioriteit! Besteed uw tijdsrovende administratie uit aan een hyperge...
Secretaresse Waasland bvba Secretaresse Waasland bvba 1 km Als freelance bediende help ik KMO's en kleine zelfstandigen met hun administratieve ...
Tijs Trans Tijs Trans 2 km transport van agrarische producten
Bicobel Bicobel 3 km Nooit geen problemen kwa levering altijd correct en strikt klantvriendelijk
Signpost Signpost 3 km Hartelijk bedankt! Super vriendelijke after sales service! Snelle antwoorden per mail...
Encuentro.Coach Encuentro.Coach 5 km Teamcoaching, Individuele Coaching, Workshops
Guntro's Partyrent Guntro's Partyrent 6 km Tafels stoelen springkastelen je kan hier bijna alles huren
Recensies
Philippe en Maxime van Woonhoek Vastgoed staan ons met raad en daad bij om ons appartement, dat nog verhuurd wordt, te verkopen. Het eerste gesprek met Philippe was geheel vrijblijvend, waardoor we ons onmiddellijk op ons gemak voelden. We hadden al andere ervaringen. Elke vraag die je aan Philippe of Maxime stelt, wordt zo snel mogelijk en duidelijk beantwoord, wat een gevoel van vertrouwen en transparantie geeft. Op de eerste bezoekdag, die binnen de week van onze overeenkomst georganiseerd werd, waren er al 2 geïnteresseerde kopers. De schatting van het appartement door Woonhoek Vastgoed bleek dus ook correct. Het appartement was binnen de week verkocht, voor meer dan de vraagprijs, aan kandidaat-kopers die een opbrengsteigendom zochten. Onze grootste wens, ook voor onze huurster die een dame uit duizend is, werd verwezenlijkt door Woonhoek Vastgoed. Van harte dank Philippe en Maxime! Met jullie samen werken is meer dan een aanrader!
Wij kunnen vooral de no-nonsense en professionele aanpak van WoonhoekVastgoed bij de verkoop van onze woning heel erg appreciëren. Het eerste contact met Maxime verliep heel vlot, met duidelijke communicatie en - vooral ! - zonder enige opdringerigheid van zijn kant. Ook de verdere contacten voor de fotograaf, het laten opmaken van de verschillende attesten zijn héél vlot en snel verlopen. Al bij de eerste bezoekdag is onze woning verkocht, aan quasi de vraagprijs. Dit bewijst dat Maxime en WoonhoekVastgoed grondige kennis en een correct beeld hebben van de lokale vastgoedmarkt en de prijszetting. Absoluut een aanrader !!
Van ons eerste gesprek tot de verkoop van ons huis en het hele traject daartussen een heel goed gevoel gehad bij woonhoek! Wij hebben het genoegen gehad om Maxime als makelaar gehad te hebben waar wij steeds kristalheldere uitleg van gekregen hebben en ons altijd met raad en daad heeft bijgestaan. Een echte aanrader!!
Maandag 27 juni 2022, hadden wij een afspraak met een Vastgoedmakelaar van Woonhoek uit Lokeren. Wij hadden nog nooit eerder van Woonhoek gehoord. Toen we eraan kwamen, stond daar een jonge, goedlachse makelaar ons al op te wachten. Hij heette ons welkom, terwijl hij zichzelf voorstelde: Maxime Van Lent, Vastgoedmakelaar bij Woonhoek te Lokeren. Wij hadden al direct een goed gevoel bij deze sympathieke kerel, waardoor ons vertrouwen, ook onmiddellijk goed zat. De rondleiding in het huis, was zeer goed. Niets op aan te merken. Alles werd zeer goed uitgelegd en wij kregen in elke plaats, de nodige tijd om alles uitgebreid te bekijken en konden alle, nodige vragen stellen. Zijn manier van aanpak, is zeer professioneel, en gestructureerd. Hij kent zijn materie, en had een zeer goede kennis over het pand. Je kan hem alles vragen, hij geeft altijd een correct antwoord; en dit zonder enige aarzeling. Door het goed gevoel dat wij reeds van bij het begin hadden, en het steeds groeiend vertrouwen, tijdens de uitleg over zijn manier van werken, hebben wij nog diezelfde avond besloten om het bezochte huis aan te kopen. Ook de verkoop van ons huidig huis, vertrouwden wij eveneens aan Maxime toe. Zoals beloofd, werd die te koop gesteld, op de door hem, afgesproken dag. De week na publicatie, werd een eerste bezoekavond gepland. De feedback van elke bezoeker, werd ons telkens zeer uitgebreid meegedeeld. Vol enthousiasme, en met een hele, brede glimlach, vertelde hij ons, hoe zeer geïnteresseerd de eerste bezoekers waren. Maxime was van in het begin overtuigd, dat hij ons huis zou verkopen, aan de door hem vooropgestelde vraagprijs en dit in een mum van tijd. Dat is hem dan ook gelukt. Hij belde ons, amper 4 dagen later terug op, om te zeggen dat de eerste bezoekers, een tweede maal wilden komen. Die mensen kwamen op tweede bezoek en diezelfde avond hadden we een akkoord. Maxime weet van aanpakken, is héél zelfzeker, en stelt de mensen op hun gemak. Als je het ons vraagt, dan zullen wij altijd en aan iedereen: Maxime Van Lent aanraden als Vastgoedmakelaar. Ook héél veel sympathie voor de zaakvoerder van Woonhoek: Philippe Florizoone en vriendin, hun medewerkers en niet te vergeten: Ook de fotograaf van dienst: Ulrich, die zeer mooie foto’s maakte van ons huis. Wij wensen hen allen, nog héél veel succes met de zaak. Onze sleutelwoorden voor Woonhoek zijn: Vertrouwen – Stiptheid en Correctheid. Zeer tevreden kopers/verkopers: Philip en Martine uit Oostakker !
Zowel onze aankoop als verkoop binnen de maand gerealiseerd door Woonhoek Vastgoed. Uiterst professionele service, zeker een aanrader voor iedereen uit het waasland. Bedankt aan Maxime Van Lent & Philippe Florizoone voor de uitstekende service!
Philippe, Top wat je voor ons deed. Mijn ouders zijn super tevreden. Bij jullie staat vriendelijkheid op nr 1, wat heel positief overkomt. Perfecte info en afhandeling van het dossier. Veel succes in de toekomst. Jullie zijn de top in vastgoed van Lokeren en omstreken. Tevreden klant De Geest Manuel
Super tevreden! Ons huis stond reeds 5 maanden te koop bij een andere makelaar zonder succes en bijna geen bezoeken. Maxime van Woonhoek heeft de verkoop enthousiast overgenomen. Binnen de week verkocht aan de vraagprijs!
Hartelijk dank aan de Woonhoek voor de schitterende samenwerking! Zowel bij de aankoop als bij de verkoop werd alles tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen deze makelaar ten zeerste aanbevelen. Top service!
Mooi aanbod qua panden , juiste prijszetting , zeer correct in verwerking en afhandeling . Volgen alles goed op en zijn bereikbaar, ontzorgen en client-centricity staat hoog in t vaandel. Al meerdere keren samengewerkt inzake inkoop en verhuur panden .
Zopas mijn appartement vlot verkocht aan een mooie prijs. Correcte, behulpzame makelaar met de nodige kennis van zaken. Aangename samenwerking.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Woonhoek vastgoed met het openbaar vervoer


Lokeren Markt 80 meter
35
37
49
53
54
68
78
Lokeren Markt 80 meter
270
Lokeren Markt 220 meter
21
35
37
49
53
54
68
78
81
82
Lokeren Markt 220 meter
270
Lokeren Station perron 8 240 meter
35

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid