facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Signpost

Signpost

Info

Academic Shop is de webwinkel van Signpost België bvba. Hier vindt u alle mogelijke hard- en software aan educatieve prijzen.

Geschiedenis

Signpost is het grootste Belgische ICT-bedrijf dat zich enkel focust op het onderwijs. Het onderwijs in haar breedste vorm. Elkeen die enige link heeft met onderwijs (van basis- tot hoger- en avondonderwijs, medewerker, docent, leerling, student, leerkracht, scholen, CVO's, academies, Syntra's, ...) kan op ons beroep doen.

Door onze sterke positie is het mogelijk om met verschillende fabrikanten zeer scherpe prijsafspraken te maken. Hierdoor kunnen we producten aanbieden aan onklopbare prijzen.

Onze webshop telt reeds 250.000 klanten.

Signpost is de nummer één in België op het vlak van verkoop van educatieve software. We bieden de software zowel rechtstreeks aan de eindgebruiker aan als via diverse scholen, hogescholen en universiteiten. De kans dat de software in uw school van Signpost komt, is erg groot.

Signpost is natuurlijk Authorised Educational Reseller van Microsoft, waardoor via Signpost alle Microsoft-software onder educatieve licentie aangekocht kan worden. Daarnaast kan Signpost, door hun trackrecord, bepaalde producten (o.a. Microsoft Office en Microsoft Windows) aanbieden aan ongeziene scherpe prijzen in België. Signpost werkt daarnaast ook heel nauw samen met andere softwareleveranciers zoals Adobe, G Data, Panda, Autodesk,…

Naast software biedt Signpost ook laptopprojecten binnen scholen aan. We verzorgen de verkoop , de levering maar ook de na-verkoop, dienstverlening en herstelling met een eigen team van techniekers. De laptops worden ofwel in projecten verkocht, in nauwe samenwerking met de school, ofwel rechtstreeks via de webshop naar individuele studenten en leerkrachten.

In dit kader is Signpost voor zowel HP & LENOVO Preferred Partner voor het onderwijs. Eveneens heeft Signpost eigen LENOVO&HP-certified techniekers in dienst.

Indien iemand een laptop via Signpost koopt, is hij dus zeker dat hij optimaal van de kwaliteit van het product, inclusief de service na verkoop kan genieten.

Meer informatie over Signpost vind je op www.signpost.be. Je kan ook onze klantendienst contacteren met al je vragen.

Adres: Wolfsakker 5A, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 03 475 19 75
Stad: Lokeren
Route: Wolfsakker 5A
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Signpost login, Signpost review, Signpost opleidingen, Signpost te koop, Signpost omzet, Signpost garantie, Signpost laptop kopen, Signpost cfo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Secretaresse Waasland bvba Secretaresse Waasland bvba 2 km Als freelance bediende help ik KMO's en kleine zelfstandigen met hun administratieve ...
Virtuele Vlinder Virtuele Vlinder 2 km Uw tijd... mijn prioriteit! Besteed uw tijdsrovende administratie uit aan een hyperge...
Bicobel Bicobel 2 km Nooit geen problemen kwa levering altijd correct en strikt klantvriendelijk
Kapper simo Kapper simo 3 km Super!!!Ik beveel ten zeerste de beste kapper aan
POINT DE VUE POINT DE VUE 3 km Topservice. Kristien is een geweldige fotografe, je komt voor mooie foto's en gaat bu...
Woonhoek vastgoed Woonhoek vastgoed 3 km Philippe en Maxime van Woonhoek Vastgoed staan ons met raad en daad bij om ons appart...
Computify Computify 5 km Topservice tegen degelijke prijzen
Tijs Trans Tijs Trans 5 km transport van agrarische producten
Guntro's Partyrent Guntro's Partyrent 7 km Tafels stoelen springkastelen je kan hier bijna alles huren
Encuentro.Coach Encuentro.Coach 8 km Teamcoaching, Individuele Coaching, Workshops
Recensies
Hartelijk bedankt! Super vriendelijke after sales service! Snelle antwoorden per mail & ter plaats! Onze probleem was opgelost binnen 1 uur! Zeker aanrader! Ik weet nu waar ik de volgende laptop zal kopen!
Laptop voor Howest gekocht. Top service. Aanrader.
Super geholpen, zeer vriendelijk en bereid naar oplossingen te zoeken
Prima service van Signpost. Al heel veel jaren ben ik er klant. Bedrijf ondertussen serieus gegroeid. Maar steeds een ijzersterke Klantenondersteuning.
Dé ICT-Partner voor educatie
Zeer slechte service. Onvriendelijke, onprofessionele, sarcastische en denigrerende contactpersoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid