facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wood Wayne

Wood Wayne

Info

Wood Wayne est un restaurant situé à Braine-L’Alleud. Venez vous plonger dans une ambiance western aux saveurs texanes.

Geschiedenis

Venez vous plonger dans une ambiance western aux saveurs texanes. Vous y découvrirez d’appétissant hamburgers au goût fumé (100% pur boeuf), notre choix Tex-Mex et surtout des viandes de qualité (spare ribs, filet pur, côte à l’os Irlandaise, ...) soigneusement sélectionnées par nos soins pour vous assurer une expérience Wood Wayne inoubliable.
Bien entenu, pour les moins voraces d’entre nous, nous avons également prévu de délicieux plats végétariens et des poisson cuits sur le grill afin de préserver toute leurs saveurs. Vous voulez juste prendre un verre ? Pas de soucis ! Venez vous abreuver de nos somptueux cocktails de ( Margarita, Caipirinha, Mojito, ... ). Alors n’attendez plus ! Enfilez votre chapeau et passer nous rendre visite.

Adres: Chaussée de Nivelles 29 , Braine-l'Alleud 1420, BE
Telefoonnummer: 02 387 54 35
Stad: Braine-l'Alleud
Route: Chaussée de Nivelles 29
Postcode: 1420


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 12:00-15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Vache sur le Toit La Vache sur le Toit 6 km Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening, een echte aanrader
Recensies
Zeer geslaagd was er lekker je kan er een Tbone voor 2pers bestellen aan 35 euro per pers maar dat was veel te veel voor mij de tafel langs ons nam er zo eentje deze komen ze eerst aan de tafel presenteren echt knap maar voor mezelf teveel ik zelf ben voor een burger gegaan echt een zeer lekkere burger daar zou ik zeker voor terug gaan deze was echt lekker weet de naam niet meer bilbao burger denk ik ik post er een foto van Smakelijk.
Met ons 2tjes komen eten, de vis van mn vriendin was nog rauw en werd teruggestuurd naar de keuken. Dit duurde zodanig lang dat ik inmiddels klaar was met eten. Het personeel leek er helemaal niet om bekommerd. Excuses of een compensatie leek helemaal niet op zijn plaats voor het personeel
Bediening was heel vriendelijk, het eten minder. Wij kregen 3 chocolademousse waar de kok zout ipv suiker gebruikte als ingredient. De chocomousse was ook helemaal niet maison zoals aan werd gegeven op de kaart maar gemaakt mbv een pakje poeder. Dat smaken sommige klanten die zelf kunnen koken nu eenmaal. De burger was heel lang doorbakken, droog en zonder saus en proefde naar niet veel. Heb deze nacht doorgebracht op de WC, ziek van dit eten. Ik zou graag de keuken en hygiëne eens bekijken.. of misschien liever niet... Bowling was leuk, maar eten doe ik in het vervolg ergens anders.
Leuke en gezellige plaats voor te eten ,eten was ook lekker. Maar wij waren met 2 personen en op 50cm naast ons zat een ander koppel,Veel te kort op elkaar en je had ook last van de bediening omdat het daar zo krap was.Totaal niet gezellig.We zaten ook bijna aan de grijpers van de kinderen. Dat is echt wel tegen gevallen en er waren nog 100 andere plaatsen vrij.Daarom score 2 dat zouden ze moeten weten .
Lang moeten wachten vooraleer ze de bestelling kwamen opnemen ondanks we toch 1 van de eerste waren die binnen kwamen. Daarna verliep alles vlot. Lekker eten in een tof interieur. Goede prijs voor hetgene wat je krijgt. Als het volzet is is er natuurlijk veel lawaai en kan je elkaar moeilijk verstaan. Hier en daar wat kleine werkpunten maar zeker de moeite om eens langs te gaan.
Plezante cowboy als serveur, interessante decoratie. En denk dat dit de beste burger was die ik in belgie al heb gegeten bbq burger. Aangenaam verrast, ook van de blue lagoon cocktail, kortom ben zeer goed ontvangen en goed bedient.
Personeel is vriendelijk buiten één personeelslid dat een beetje een I don't care houding had. Eten was zeer lekker, enkele andere personen in mijn groep hadden aan de andere kant een mindere ervaring met hun eten, volgens hun was het oké. Voor de rest is het zeker aan te raden.
Authentieke sfeer en lekker
Lekkere fajita gegeten. Blijkbaar waren wij de enige klanten op deze dinsdagmiddag dus wel wat raar...
Ga er niet heen voor de rust. Deze plek is vooral voor families. De prijzen zijn desondanks vrij hoog. Het eten is lekker en de bediening is vlot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid